СЕПТЕМВРИйските момичета с трепет чакат първите ритничета!

• 12 214
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, хубави коремчета си имате!

И аз скоро ще снимам моето и ще го кача в албумчето!
Утре и аз съм на преглед и след това в София за БХС.
Стискайте палци всичко да е наред!

Поздрави и хубава вечер на всички!

newsm51

# 196
  • София
Привет момичета  Hug
Аз отдавна не бях писала, но ето ме пак на линия  Wink
Аз се оказа че ще купувам сини гащи  Mr. Green Таткото се зарадва остава да е вярно и на финала  Mr. Green
Пожелавам ви хубав слънчев ден   bouquet

# 197
Момичета, какво ядете напоследък?

# 198
  • където има любов
Всичко по малко!
Момичета да ви се оплача.Вляза ли в магазина да пазаря,все не ми стигат парите,добре че нося карти.Всичко което видя ми се преяжда,една хапка ми е достатъчна ,но трябва да опитам.Така,че  ooooh!на едно хранене ми се събира и кисело и сладко и горчиво-ужас ви казвам.А предната бременност веднъж ми се преяде плодово мляко  и това беше.Сега не е за разправяне

# 199
Ами... аз напоследък ям повече неща, отколкото преди. Все още не харесвам месо, но от време на време си позволявам по малко. Колбаси изобщо не ям. А от кремвирши още ми става лошо.

Чифлигарова,
  не ходи да пазаруваш на гладно. Първо се наяж хубаво и после на пазар, защото очите стават мноооооооого ненаситни ако си гладна Simple Smile

Kylie, честито момченце   bouquet

Ianita, и аз утре съм на консултация. Ще ти стискам палци всичко да е наред.  Hug

ох, забравих да споделя- напоследък се чувствам зверски глуповата. Днес имахме една служебна среща и като почнах да говоря на английски и много думи ми бягаха от акъла. Ужас... много некомфортно се почувствах. И един колега ме успокои, казвайки : " е.. спокойно, то сега детето ти взема от акъла" Simple Smile да бе да... Ужас.. дано това да отмине- губят ми се думи...

# 200
  • Испания и Стара Загора
Аз пък в последно време ям по-малко.Гледам да са повече плодове и зеленчуци и печено месо или риба.Вече не ми се яде сладко и тестяно,което ме радва. Wink

# 201
Здравейте и от мене. Виждам че коментирате количките. Аз съм се спряла на модел LOOLA-на bebeconfort
Има ли мами които са се спрeли на нея или са ползвали колички на bebeconfort?

Четох доста за нея във форума.Изводите ми са,че  е тежка и доста мами се оплакват,скърцала неудобна им била.
Харесах тази:
http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27
Тази също:
http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27
Само че не съм ходила още в Рошко да ги пробвам.Но пълния комплект излизат към 1300лв,което ми се вижда ужасно много.Защото няма да бутам такава количка 2 години,а най-много 6 месеца.После минавам на Макларъна.Та за 6месеца тези пари са множко,следя в Продавалника,там изкачат такива за около 400лв,което е супер.Може и от Ибей да си взема,ако намеря доставчик до БГ.Ама ще видим.Макларъна ми е Куест,за след 6 месеца.Е,няма по-удобна количка просто.Не я заменям за нищо друго.Не случайно в Лондон 90% по улиците са с Макларъни.Сега излезе нов модел:
http://www.detstvomoe.com/magazin/catalog/product_info.php?cPath … kmls8c9hvpa15h2b3
http://www.maclarenbaby.com/gb/content/view/351/88889447/lang,en/
Има я до момента само в този сайт в БГ,може да се поръча от там.Пада до легнало,лека е много,1кг повече от моята лятна  и има 4 подложки в различни цветове и чувалче.Накрая нищо чудно да не изневеря на марката и да взема нея.Сестра ми взеха Maclaren Owen:
http://www.maclarenbaby.com/gb/content/view/313/88889347
Чудна е просто!Чувалчето е на цялото гръбче,закътана,много лека,добре подплатена и хубава материя.Има я в Хиполенд.Технотата на Макларъните също са хубави,но са по-тежки и тромави и по-обемни от тези последните 2 колички по-горе.Та искам първо да видя първите 2 : Casualplay  и  Streety и ще реша,ама сигурно накрая ще да е Макларън.
Както казах по-горе ще ми се налага да я сгъвам всеки ден и прибирам в багажника,затова и съм се спряла на тези варианти.На мен пък с 2 дръжки ми е удобно,когато е лека количката няма проблем да се бута с една ръка.

Много хубави коремчета момичета. Hug Моето пък е много нагоре,започва веднага от бюста.Сигурно за товаоще ми стават всички дънки и дори с колан ги нося.
Анита,чудесни покупки.Аз снощи пак по магазините бях насън Mr. GreenИначе не съм си взимала скоро нещо,още ми стават дрехите.
Kylie :честит ти мъж! Hug

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 19:41 от arllina

# 202
  • Испания и Стара Загора
Нашата количка е Nurse Cooper,само че е синя
http://www.matko.sk/userdata/catalog/foto_cooper1.jpg
Много е удобна и лека.Предните гуми се въртят.Сваля се до легнало положение. Peace

# 203
  • София; Дружбето
Уфф, едвам гледам. СЛд малко отивам да спи.
По въпроса с количките - то за това има толкова модели, защото всеки си харесва това, което смята за удобно. За мен е важно количката да е лека, защото сме на -я без асансьор и с Миша трябваше милото всеки обед да идва да ми я кара и към 13.30 да идва да я прибира и това ни бяха разходките за деня. После си купих лятна, 6кг и се родих. Та сега си търся зимна лека, което се оказва много трудно, че и ефтена Laughing

# 204
Ех момичета, преди малко ви гледах коремчетата- много са готини. Пу  пу... Simple Smile

Киара,
много сладко коремче извади.  Hug И аз съм в същата г.с, а моето е като една голяма плочка. И аз не мога да разбера кое е от преди и кое от сега. В смисъл- наедрял ми е малко корема, ама има същата форма като от преди да забременея...Тоест не се е оформил още като бремелинско коремче.

Утре съм на преглед и колкото повече наближава момента, толкова повече се вълнувам. Обаче освен вълнението има и доза притеснение- какво ще видя, дали всичко ще е наред, дали бебчето е добре.... Хиляди въпроси. Знам, че трябва да мисля позитивно, но съм доста шашната. Просто се моля всичко да е наред  Praynig А и това, че не мога още да го усетя ме притеснява също доста. Или наистина не го усещам, или го усещам, ама още не мога да разбера, че е бебчето. И аз незнам. Просто се надявам утре доки да ме зарадвам и да ми каже, че всичко с бебчето ми е наред. Незнам защо се чувствам толкова изнервена- може би от неизвестността... Уф.. Айде, стига съм се главоблъскала.

Утре ще ви пиша след прегледа, за да ви разкажа как мина и как вървят нещата с бебчето.

Лека нощ от мен...

# 205
Здравейте, мами!Чудни коремчета!Скоро ще сложа и моето Wink

За количките:специални благодарности на всички за съветите Heart Eyes,особенно на Горска китка и Арлина Hug
Много ми бяхте полезни,като се позапозная вече на "живо" с различните марки ще споделя към какво сме се ориентирали.
Иначе и аз преминах тестения период! Laughing
Сега съм повече на пиле ,риба и плодове.

Хубави новини за всички и много Слънце! Hug

# 206
  • София; Дружбето
Дубрутру. Много готини коремчета Simple Smile Много искам моето да си го изрисувам в училището, че миналият път докато се наглася и родих Laughing Аз сериозно се замислям да си взема отпуска някой петък и да се завлека до ЦУМ за училището на 9 месеца. Някой друг с подоббни мисли или само мен ме мързи и не ми се работи изобщо Blush

# 207
Добро утро,момичета!какви хубави коремчета!Пу пу..!
Скоро и аз ще кача моето! yes

# 208
Някой друг с подоббни мисли или само мен ме мързи и не ми се работи изобщо Blush

Мииии, не си сама  Embarassed И аз понякога си мисля колко ще е хубаво да си стоя вкъщи, да си спя до късно и да се шматкам по цял ден... Ам после като размисля втори път се сещам, че на втората седмица ще съм изкукала  Mr. Green. Иначе така - на месеца по няколко пичивни дни повече, са екстра.

# 209
Gorsка Kitka , спокойно мила  Hug. Съвсем нормално е да не го чувстваш бебето още , а дори и да го чувстваш може да не успееш да го различиш. Ако не бъркам ти беше първа бременност. Аз съм с почти същия термин и чакам да мине Великден та до началото на май се надявам да го усетя бебето. Ама то и аз съм с едни сланинки на корема, трудно ще му е на бебето да ми даде знак  Joy. А за прегледа всичко ще е наред, ще чакам да пишеш новини. Днеска ще видите и пола сигурно ?!
Аз като ходих оняден пак помолих за клипче, но бебчо беше с гръб и само се виждаха ръчичките как ги мърда и има един много сладък кадър все едно маха на някой  Laughing.
За количките какво да ви кажа, аз още от преди месец-два се бях засилила да чета, да избирам. И то гледах сравнително скъпи колички, а родителите ми като чуха колко струват така доста странно ме изгледаха и аз се засрамих да ви кажа  Blush. И окончателно се обърках и го отлагам мисленето за последните седмици.
Иска ми се да си купя поне едно нещо за бебето, ето така да го гледам и да му се радвам. Ама мъжът ми ще ме изсели, той е много суеверен. Чудех се даже дали да не си поръчам вече и слинг. Аз много искам да ползвам такъв, даже мисля да си купя и като шал и с халки. Като чета има доста хора да го ползват, но честно казано не виждам по улиците никой със слинг, а за татковци да не говорим..
Миринда, аз вече за два дни изкуках.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 09:10 от gingerina

Общи условия

Активация на акаунт