Януарските деца сбират пролетни цветя!

• 15 198
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Запис в новата тема и отивам да приспивам диването!

Само с две думи - радвам се, че повечето дечица вече са по-добре, Виктория вече  също е по-добре, но продължаваме АБ и сигурно и тази цялата седмица няма да ходи на градина.
Аз съм затънала в домашни задължения и цяла събота и неделя не мога да се оправя с домакинската работа.
Благородно завиждам на всички, които сте успели да прекарате един прекрасен и изпълнен с разходки уикенд!
Иве, Ваня на живо наистина ли е толкова красива, колкото и на снимките? А снимките ви бяха прекрасни, децата са страхотни!
С пожелания  за много здраве и една изпълнена със слънце и усмивки седмица!

# 61
  • София
Иве, Ваня на живо наистина ли е толкова красива, колкото и на снимките?

Да, беее! Ужас!  Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 62
  • София
Ей, нямате прочитане даже. Crossing Arms

# 63
О, чудо! Нямаше ме 5 часа и сте изписали 5 страници Peace Това хубаво време ще ме/ни съсипе от разходки ooooh! Хич и не ми се прибира у нас Crazy
Ая е постригана - за първи път откакто е родена Laughing И през цялото време през сълзи разправяше на фризьорката как я боли косата Laughing Mr. Green Mr. Green
Мацки, викам да закрием сезона на болестите и да открием сезона на бирата и хапването Naughty А, и още нещо за тези, които искат второ - вторите деца са ангелчета ако първите не са били Crazy Crazy

# 64
  • София/Варна
Абе Ого си взе уроците по физика рано-рано. Нямаше 3 месеца когато се приземи по нос на паркета, след това често се запознаваше с ръбчетата на мебелите. Като проходи беше вечно син - я челото, я бузите или брадата.
Важно е децата да си вземат уроците докато са "гумени", че колкото по-големи стават, толкова по-рядко ще са пред очите ни. Те тогава ще видите що е то потрошаване.
Колкото за тичането по улиците - не е до кротост или темперамент на детето, просто си експериментират. И Огнян имаше някакъв такъв период, ама с блага дума и адски много обяснения се светна, че не е здравословно за него да тъчи между колите.

# 65
  • София
Аз сега обяснявам защо няма да се размине само с "Малко плаче" евентуалния скок от балкона ни на 10-тия етаж........  ooooh! Tired

# 66
ivonska  Embarassed Embarassed засрамваш ме и не смея да пиша.... Wink  Благодаря за комплиментите, но снимките са правени на млади години и сега съм се попроменила доста, като за начало в момента съм с 30кг отгоре... ooooh!
Честита прическа на Ая, адашката и още не съм я водила на фризьор.
Аз Айя я оставям да тича без да ме е старах дали ще забие нос в земята, но от колите изпитвам пълен ужас....

# 67

Колкото за тичането по улиците - не е до кротост или темперамент на детето, просто си експериментират.
    До голяма степен Е,според мен Simple Smile
    Често виждам,какво е предпазливо дете и какво не е.Често чувам:"аз мислех ,че моите деца са буйни,но твоето....!!!!" Shocked
    Аз отдавна съм спряла да се отчитам тук за "уроците по физика" на Алекс.Просто ще трябва само с тях да ви занимавам. Confused Confused Confused
    Трябва да приемем децата такива,каквито са(а очевидно всяко е различно),и да им помогнем хем да опознават света,хем да оцеляват физически. Simple Smile

# 68
... Нямам време,обаче,да описвам.Бягам,че имам работа в кухнята! #Crazy

Е, да! - после ще точим лиги връз клавишите от твоите кухненски дела....  Crossing Arms
    Hug
    Обещавам,че тук нищо няма да поствам,че има и бременни pregnant и диетуващи  jump .

# 69
  • София; Дружбето
Селма, моето ще е невъзпитано и крещящо по тая книга Mr. Green бтв на мен никога не са ми крещяли и не са ме удряли ама Миша ме докарва до крайности все по-често. Та до дете си е. При мен благата дума не се чува, та си обесняваме нещата по по-драматични начини.
И да с еоплача - с бъбречна криза съм, ама на работа Mr. Green Стоскайте палци да ми мине бързо, щот не виждам как ще се мъкна обратно като не мога да гледам от болка

# 70
Добро утро и от нас и успешна седмица!

Специални поздрави за всички болнички и да се похвалите, че вече сте здрави!

Ние прекарахме един страхотен семеен уикенд Simple Smile със съботно посещение на Зоологическата градина Simple Smile Simple Smile Simple Smile Май половината януарчета са били там. Мони хареса  много големите котки и се уплаши от разперената опашка на пауна Simple Smile.

А вчера бяхме на чист въздух на вилата. И понеже и аз по цял ден тичам след Мони с : "внимавай, колите", "внимавай локва", "внимавай да не паднеш", вчера го оставих д тича колкото си иска по полето, и да пада и да става колкото си ще. Надивя се на пълна свобода, яде пръст, а сигурно и някоя и друга мравка и толкова щастлив отдавна не съм го виждала Simple Smile И аз се заредих с много слънце и спокойствие Simple Smile

А когато сме по площадките и аз не смея много много да го оставям без надзор. И то не толкова защото може да падне, но ме е страх от другите деца - все някое ще се бутне, ще настъпи и разни подобни, а Мони не може да се пази никак. Малко като мама квачка съм признавам, но сигурно ще ми мине Simple Smile. И аз опитвам повече да говоря и да обяснявам, но понякога като се иска бърза реакция викам  та пушек се вдига. Не че има голям ефект де, и бързи крака си трябват, че на мойто дете ушите му постоянно не работят :- )

Хайде лек ден и много усмивки!

Цвета, дано кризата мине бързо!

# 71
  • София

Айде сега докладвай, като размъти водата....  Mr. Green

Няма какво!  Tired Дребната продължава да е с Т и разстройство. Кашлицата май попремина, без да съм експерт обаче. Сутринта я оставих на майка ми, защото днес имам среща, която не мога да пропусна, а тя толкова плака и ми е толкова свито сърцето...  Confused Следобед баща й ще я води на лекар след работа да видим какво е това чудо, че се измъчи горката.

# 72
Като ви чета оставам с впечатление, че на добрите жени им се падат деца-фурии Crazy

Честита прическа на Ая, адашката и още не съм я водила на фризьор.

Аз я заведох защото косата и стигаше до кръста, а сушенето и ми отнемаше половин час ooooh! Но не посмях да и направя бретон, нещо хич не съм фен, макар че май е по-лесно и за майките и за децата.
Нимско, дано не е серизоно. Тя и Ая е с една кашлица вече трета седмица и не се повлиява от нищ Thinking

# 73
Ним, хайде дано Симона се оправи вече и това да е последната тревога тази година.
Мимоза, за вас се отнася същото  Hug

Ние в неделя ходихме в новия ни МОЛ. То един МОЛ  Crazy
Ама поне има страхотен детски кът, смилиха се и взеха Евангелина за 30 минути, че е за над 3 годишни. И въпреки 4-те лелички там, въпреки, че беше единственото дете в клубчето в момента - я прибрах с разбита уста  Crazy За първи път пада и се удря и има кръв, забрави бързо за щастие. Лелите казаха - ама то толкова послушно детенце, доведете го пак  Simple Smile
Шмети, с русенските майчета оная вечер, установихме, че това, което описваш е напълно нормално поведение и състояние за нашите диванета  Crazy

# 74
  • София
Привет на всички  Hug Hug Hug

И ние направихме разходки през уикенда, времето беше страхотно. Мимето се подобрява /пу-пу-пу/, пие си илачите, капем капки, поне Т не е вдигала пак  Praynig Peace
Вчерашната ни разходка беше в Северния парк, много ни хареса.  Peace
Ним, Hug Hug Hug Симонка да оздравява бързо и да преборва вируса!
Всички с болежки - да забравяте бързо!  Hug
Днес по обед ще знам и резултата от гърления секрет

Общи условия

Активация на акаунт