Януарските деца сбират пролетни цветя!

• 15 165
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро
Ивонска ,така е като се похвалих,че не е боледувала цяла зима... ooooh!  Wink Иначе сега се събуди Айя с малко по висока температура, изкъпах я с хладък душ и пак и дадох панадол. Sad
Хубав ден на всички Simple Smile

# 241
Just_VANIA, бързо да минава температурата и Айя да е добре. Hug

Анджелина
, много хубав съвет си дала. При Ева това беше главното и най-интересното, когато започнахме да ползваме гърне.

# 242
Анджелина, много хубав съвет си дала. При Ева това беше главното и най-интересното, когато започнахме да ползваме гърне.

И на Любо му е любимо Simple Smile

Боядисват яйчица ЯНУАРСКИТЕ деца!  заглавие за тема, ако закачим с нова тема дните около Великден

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 09:20 от Анджелина

# 243
  • София
А, да кажа, че събота и неделя ще съм във Варна. Ако някоя от дамите там би искала да реализираме съвместна разходка, моля да си каже, за да го планираме.  Wink

# 244
А, да кажа, че събота и неделя ще съм във Варна. Ако някоя от дамите там би искала да реализираме съвместна разходка, моля да си каже, за да го планираме.  Wink

По Великден ли?

# 245
  • София

По Великден ли?

Да.

# 246
  Анджелина,много полезна лекция!Благодаря!!!  bouquet
 Не знам само,как да накарам Алекс поне за минутка да седне на гърне.....Не ще и не ще!Все-още си мисля,че ученето трябваше да е започнало,преди да се е научил да бяга,ама.....какво сега..... Confused
  Ивонска,хубаво ли ти е минал празника(имам пред вид завчерашния Wink )? Алекс често не иска закуска,а напоследък взе и друга храна да отказва.... Tired Явно му идват пролетно-летни "гладове".... Laughing 

# 247
  • София
Just Vania, дано бързо ви минава и без усложнения. Сигурна съм, че правиш каквото е нужно - Панадол, студени душове, гушкане, бих добавила и студен сок, вода или сладолед дори - много добре понижават температурата!  Peace Стискам палци! Praynig

Чакам добри новини за температурата на Ая на Стилияна!!!

Поздрави и успешна нова седмица на всички! Моята седмица започна много шантаво, да видим как ще приключи!  Crazy

# 248
   Момичета,как успявате да се справите с "уличните" храни?Имам пред вид храните,които се предлагат по улиците от разни баби,лелки,хранещи се деца.Като правило това са бонбони,чипсове,солети,вафли......
   Моят Алекс се е научил да яде солети,макар че НИКОГА не съм му купувала.А вчера една позната баба буквално му набута в ръцете шоколадова вафла,въпреки моите настоятелни призиви,да не му дава!Понеже въпросната баба ни е хазайка на жилището,не посмях да се държа по-рязко с нея,но.....страхотнно се разтроих,че се получава така!Тя го видя де и ми се извини впоследствие!
   Вика:как така не давате сладки неща на Алекс,та той не ги ли иска,като ги види в магазина?Отговарям,че той не познава какво е това,за да го иска!Тя ме гледа учудено! Shocked
    Синът на същата тази баба  е болен от захарен диабет..... Tired

Ваня,и според мен ,тази температура не е страшно висока!Даже казават,че под 38 не бива да се сваля!Не се притесявай много!Ще я свалиш!Уверявам те! Simple Smile Пази си бебето! Simple Smile

# 249
Здравейте мацки!Ама наистина нямате изчитане бе! Laughing
Поздравявам/макар и със закъснение но от сърце/всичките ни цветя,дървета и храсти!Да са живи и здрави и много благословени!
 Селма ,аз вече многооо време водя борби с "уличните доброжелатели"и вече почти се предавам.Най-много се дразня като започнат да ми развиват теории от типа на "ама той е момченце","ама той има нужда"и т.н.А бе то и с баща му постоянно се караме за тези работи.Купува му бонибон/а те са пълни с Е..и боклуци разни.И като повиша тон,баща му излиза с теотия"ти трябва да го пазиш от наркотици,цигари и алкохол.И после как да не вдигна ръце SadДа не говорим,че и Алек/който е много злояд и не яде почти нищо/като види някой в парка,че яде отива и най-демонстративно пред хората вика"И Аляк иска амка такоа"И естествено хората го черпят.Умирам от срам Embarassed
Бързо оздравяване на всички болни! Hug
Айде приятен ден на всички!отивам да ви чета! Wink

# 250
Ив,а до Бургас кога ще отскочиш? Wink
Предложение за още едно великденско заглавие:Януарските деца шарят великденски яйца или Януарските деца са нашите писани яйца

# 251
  Момичета,как успявате да се справите с "уличните" храни?

Давам му от тези. При нас няма как да е иначе, Ники ги яде и Любо ги яде.
А и забранения плод е по-сладък. Така че в малко количество не е проблем за мен Simple Smile
И Любо ходи да иска солети и царевични пръчици от децата. Но мен не ме е срам Simple Smile

# 252
  • София, Лагера
Честит празник на всички наши китки, макар и със закъснение!
Не можах да се добера вчера до писане

Ним, Браво за гърнето. И аз като Цвета почти не се надявам вече, че някога ще махнем памперса. Засега не ми е зор, но септември Писуна тръгва на ДГ, а изискването там е да ходи на гърне... та да видим как ще го борим. Thinking

Селма, по въпроса с уличните храни, просто казвам на хората да не му предлагат. Ама категорично, не мога да бъда мека в такъв случай. Пресиян още не е ял чипс, вафли и др., зрънчо яде веднъж, когато майка ми му го навря в устата.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Само да добавя, че не се притеснявам чак толкова от това дали няма да изяде някой боклук, колкото от това да не свикне да взима храна от непознати! Това наистина ме плаши!

БТВ не знам дали споменах, че свекърва ми трябваше да започне работа за малко, та Писуна бе гледан от... свекъра! На 55 години човекът прогледа деца  Mr. Green Но на майка ми да го дам...  Naughty Naughty Naughty!

# 253
  • София, Лагера
Мананке, честито християнче! Ама колко е пораснал само Цеци! Да ти е жив и дсрави добричък!  Heart Eyes

# 254
  • София
Мански, честито ти християнче !!! То напред, а Бог с него!  bouquet

Аз вчера имах две дрискащи деца, а Дани повърна мощно в колата. И всичко това ей така, без нищо друго. Игриви, нямат Т, имат апетит, едва ги спирах да не омитат хладилника. Дани повърна еднократно , след половин час нищо му нямаше, яде , игра и днес са на градина. Много мислих дали да ги пратя, ама от вчера следобяд нямат никакви индикации да им има нещо, та може и нещо от боклуците дето ядат но стоп да е било.
Гърне ... няма проблем да сяда, ама нищо не върши там.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт