Планува ли някой пролетно-лятно бебе през 2010 година?

• 13 621
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Кидман  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.
 Лина, като разбрах за ножовете и съм така wflag  Mr. Green
Ани започвай с бебеправенето аз започвам следващата седмица  Wink, и дано се похвалим.
А а а а а Лина, ние също ще преживяваме с теб всички трепети и емоции, неможе то така.

# 181
Ооооо трябва да ме чуеш колко съм театрална и живописна като го разказвам на нахалните ухажори в Атина  Mr. Green Те оценяват таланта ми, и не след дълго започват да се смеят и да пращат поздрави на мъжа ми каква жена си е избрал  Peace

Никакви ножове, само костюми и вратовръзки, споко  Crazy

Hug

# 182
Здравейте, Simple Smile

Пишете ме и мене тука! Crazy Татито не е особено възхитен от идеята за толкова малка разлика, но за мен е по-добре да минава наведнъж, после ще е по-лесно. Grinning Пък и хич и не го питам него! Blush

# 183
Здравейте, Simple Smile

Пишете ме и мене тука! Crazy Татито не е особено възхитен от идеята за толкова малка разлика, но за мен е по-добре да минава наведнъж, после ще е по-лесно. Grinning Пък и хич и не го питам него! Blush

Разликата си е супер  Hug

# 184
Лурдес добре дошла, както казва Кати разликата си е супер  Peace

# 185
Цвети, не ни ги показа твоите мъже, значи  Crossing Arms

Разкажи как се нави за трето детенце и по-скоро как реши, че точно сега е моментът?

# 186
Добро утро, момичета   bouquet

Лурдес, добре дошла и от мен! И на мен разликата ми се струва супер  Wink

Хубав ден! (да е по-топъл и слънчев)  Party

# 187
Добро утро.
Кати, да си призная набързо - немога да качвам снимки - все се каня, че ще отделя малко време и ще разуча "технологията"  Laughing, но факт е, че не обичам да се занимавам с такива неща  ooooh!, но днес ще се пробвам  newsm78.
За трето детенце - винаги сме говорили с мъжът ми за три деца и как да ти кажа, за мен то е нещо съвсем "нормално" - както е за някои второто дете например. Искахме да осиновим дете , но на този етап решихме да изчакаме по ред причини, но в никакъв случай не сме се отказали /така, че май децата ще са четири живот и здраве/ Laughing. Мъжът ми е много добър и да ти кажа в нашето семейство сме на принципа "Каквото каже и направи Цвети все е добре"  Laughing, та общо взето аз взимам решенията вкъщи.
От повече от година съм обсебена от мисълта за бебенце, но все си казвах - не е моментът и така - започнах хубава работа, след това незнам какво и така, все отлагах с бебеправенето, което не ми пречеше да се надявам да стане чудо и всеки месец да се побърквам от внушения и тестове и т.н. Миналият месец - си дадох сметка, че съм абсолютно и напълно готова за това нещо и няма закога да чакам след като го искам. И ето сега чакам утре резултатите ми, ще си пия хапчетата и се надявам в скоро време да се похваля с  EFP

# 188
  • Бургас
Добро утро!
Добре дошла на Лурдес!Разликата е чудесна,моите две момченца имат разлика 2,8.
Хубав ден на всички момичета!

# 189
Ирина, Цвети - мамите, които планират трето детенце -  Hug Да се включа и аз по темата за три (и повече  Grinning) деца. Винаги съм искала толкова, но пък и ми е било още по-интересно какво кара другите жени да искат повече (особено в България).

Аз за себе си мога да открия много причини - само дете съм по неволя, майка ми е искала още, но уви. Чувствала съм се самотна много често в детството си, когато двете сами сме се борили, но пък съм си мислила, че може би така е трябвало да стане. А и навярно е щяло да й бъде още по-трудно да бъде и майка, и баща на две  Confused.

Както и да е, дори и да бях от многодетно семейство, най-вероятно пак щях да искам повече деца  Peace

мен друго ме учудва - нагласата в БГ спрямо жените и семействата, които искат повече деца. Има някаква верижна реакция - само да споменеш пред някой от поколението на баба ми, че искаш 3 деца, и те гледат като леко смахнат  Laughing После през поколението на майка ми, която нито се е радвала на демокрация, нито на социализъм  Wink Но много, ама много ме радва, че има все повече майки, които се престрашават на повече деца  Peace Има някаква такава тенденция, според моите усещания  bowuu

Имаме една такава мама в блока ни в София - нито е истеризирала, нито е милионер. Толкова спретната, приветлива - всеки път им се радвам като ги видя всичките около количката на бебенцето  Heart Eyes

Аз може да се каже, съм случила на мъж по отношение на желанието си   ylinfant Навремето по островите (а и в континентална Гърция) въобще не са били цъфнали и вързали, но майка му е родила трима сина без да го смята за прекалено. Такова е отношението там към жените - ако имаш желание, роди едно, две или три. Никой не те сравнява с безотговорните майки. И грижата за родилките и дечицата е на много високо медицинско ниво  Peace

Цвети, и аз съм се хващала, че се замислям за възможността да осиновя един ден детенце без дом, но досега никога не сме го обсъждали с мъжа ми. Майка му е починала той като е бил на 13 и тримата с братята му са отгледани от баба им. Но и за това ще му дойде моментът  Hug

# 190
  • Бургас
Аз съм си детешарка,обожавам децата.Най-добре се чувствам сред тях.Първото родих на 23г,паралелно с това и висшето си образование завърших.На рождения ден на големия спонтанно решихме,че ще бебеправим за второ и стана на първия месец.Винаги съм мечатала за три дечица.Те са всичко за мен!

# 191
  • Burgas
Добро утро и от мен.Много ви се радвам като чета че искате повече от 2 деца,аз трудно се реших да имам второ поради ред причини,първо се страхувах защото Моника я родих в 7 месец беше 2кг,беше в кувиоз за радост само 2 дена после я държаха 2 седмици в интензивното отделение за недоносени това бяха наи дългите и трудни 2 седмици в живота ми,но за наша радост всичко мина добре и сега почти 6 години след това като се сетя за това пак се страхувам.Искам този път всичко да мине нормално пожелавам го и на вас.

# 192
Цвети, свалям ти шапка  omm

Разликата е чудесна,моите две момченца имат разлика 2,8.
Малееее, голм съм заплес, признавам си  Blush значи и вие работите за трето, браво!

Мда, финснсовата страна на нещата изобщо не е за подценяване, обаче съм забелязала, че който обича децата и има желание за повече, намиран начин и пак се справя.  Thinking

Цвети, ти на колко беше, като роди първото дете?

# 193
Здравейте  бъдещи пролетно/летни 2010 мами.  Wink

Гледам нищите възрастта.Аз забременях с Мики на 23 години,а я родих на 24.Винаги съм искала да съм млада майка.Сега съм на 26 години и си мисля,че на 27 е хубаво да си имам още едно.И аз искам три деца и винаги съм си мечтала,че до 30-32 години ще приключа със семейното планиране.  Mr. Green
Моите родители също са много млади сега баба и дядо,и не виждам никакви минуси,че рано са станали родители.  Peace

Подскрежена съм за утре.  Confused Стискайте палци и на краката моля.В 12 без 10 до 12.30 бг време.  Praynig

Ще шарите ли яйца днес? Аз не.Направо готови и боядисани ще си купя от магазина.Така направих и миналата седмица за немския велик ден.

Адашката нищо не ми отговори на последния постинг.  Crossing Arms Whistling

До утре и дано с добра новина.  Praynig  bowuu

# 194
Кати   Embarassed, стига де.
Оххххххх дали се ядосвам от сутринта, ей само ядове  Sick
С първото бях на 23.
Ани наистина е неприятно, но лошото не се повтаря  Peace, така че наслаждавай се на всеки един момент и всичко ще бъде наред

Общи условия

Активация на акаунт