Планува ли някой пролетно-лятно бебе през 2010 година?

• 13 613
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • Burgas
Аз яицата ще ги боядисвам в събота че днес съм на работа и малката е на градина и като се приберем ще стане къснои докато ги сварим.А за годините бях на 23 когато забременях и родих на 24.

# 196
  • Burgas
В предния пост без да искам по излъгах малко за яйцата Laughingкато отидох да взема Мони от градината и бяха боядисвали яйца,тя направила 1 в червено и каза че било борец,но искала още да боядисва та като се прибрахме се захванахме с тази работа и досега сме се плескали,долу горе станаха хубави като се има на предвид че Моника боядиса повече от половината яйца и ги налепи с детски картинки.Приятна вечер.

# 197
Добро утро, момичета   bouquet

Веси, чаках да пишеш и тогава да ти отговоря, сега не трябва да се разсейваш  Hug

Ами какво да ти кажа, някои ме наричат Лина, други Веси, и аз съм като осситата и веситата  Wink Повечето ми приятели в БГ ме наричат Веси, но роднините ми казват Лина и дори Линче. Като малка не съм можела да произнасям "Л" ясно и съм се представяла като Ина (мъжът ми ме нарича така, да му е по-лесно с неговото гръцко Л  Laughing).

Но мисля, че е много важно името да отива на човека и като гледам на нас ни отива това  Hug Междудругото, майка ми има парче от Берлинската Стена, била е от едната страна докато хората са я рушали. В училище носех парчето за уроците по история  Peace

Дипломната работа звучи много интересно  bowuu И аз винаги подхождам чрез сравнителната характеристика при езиците, не мога да зубря. Дори и мъжът ми го обучавам на Бг като изхождаме първо от общото в българския и гръцкия  Mr. Green

Сватбата все още не е фиксирана, не сме наясно как ще е мъжът ми с времето, но най-вероятно ще е в края на годината/началото на следващата. Аз се задействах отрано, защото и без това не съм в София често, а да правиш сватба от две места на трето  Crazy Като го решим и сключим граждански в БГ (защото държа да взема двете му фамилии, а по гръцкото законодателство не може да стане и единственият начин е брак в БГ, промяна на моето име, и след това сключване на брак в Гърция с новите документи за самоличност, де факто без да има промяна в имената там  Peace), нашите хора бързо ще се организират на острова. А и както бях споменала, мислим да започнем опитите за бебче и след това с един куршум - два заека  Wink.

Много ще се радвам да се видим! Плановете за лятото не са ясни, но ако не сме на острова, със сигурност ще направя така, че да сме в София по едно и също време  Hug Иначе родът ми е от Стара Загора, така че аз съм само родена в София, и съм си тракийка  Wink А и тези дни е по-добре и по-чисто да живееш навсякъде другаде, но не и в София  Sunglasses Не се притеснявай, и мъжът ми се чувства като индианец в София, въпреки че се справя отлично в Станбул  Laughing

Сега започвам стискането на палците (и на краката тайно  Blush).

Момичета, желая ви празнично настроение и слънчева подготовка! Аз боядисах и нашарих моите скромни яйца и ги подарих на турските ми приятели, а и на всички от балканската дружинка в офиса на мъжа ми! Довечера летим  Party 

# 198
# 199
Здравейте!Стиснати палци за авторката Веси! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

"Днес е Разпети петък!

Според евангелските писания в деня на смъртта на Божия син небето и земята се отворили, слънцето се скрило, тъмнина надвиснала над Голгота.

На църковната служба тази вечер се припомнят последните мигове от живота на Исус. От олтара се изнася плащеницата и се извършва опелото на Господа сред бели цветя.

Преминаването под масата, където е поставена светата плащеница - тялото на Исус Христос, изобразено на нея, е народен обичай.Символизира оставянето на всички тежести, проблеми в ръцете на Бога."

И в тоя ред на мисли,нека всички проблеми и тежести останат зад гърба ни,и скоро сбъднем  копнежа за детенце! Praynig

# 200
  • Burgas
Мам4е дано пожелавам го на вси4ки от сърце.

# 201
Мамче, толкова добре си го казала  Hug
За всички ни   Praynig  Praynig  Praynig

# 202
  • Бургас
Peace

# 203
Peace

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 204
Здравейте,момичета !  newsm51

Много ви благодаря,че бяхте на днешния важен ден с мен.  love001 Много добре се представих и съм вече спокойна.  newsm44
Оценката,която получих е 2.  newsm62 Нали знаете,че в немския са обратно. 1 е най-силното,а 2 се явява на нашето 5.  newsm53
Започвам от другата седмица и последния семестър да си направя нужните часове за присъствие и край. smile3501
На лято ще събирам книжурята за дипломната.  Wink
Сега да почерпя.Какво пиете?Бира,бейлис,виски както казват немците? Wink 

Момичета,вие от кой град сте в БГ? Искате ли лятото да си спретнем среща?  Wink

# 205
Браво,Веси! Hug Радвам се за хубавата оценка,и веднага доприпках като подуших Бейлисчето..,а бонбонките мммм чудни. Flutter
Лека вечер,момичета и чакам другата седмица първият ни положителен тест от Кидман! Praynig  bouquet

# 206
Адашке, честито! Страхотно! Много се радвам! Много професионални успехи желая!

Роза от градината ни за теб! Благодаря за страхотната почерпка!  Hug

# 207
Благодаря,сладурки.  Party

Как я карате в петъчната вечер?

Ще спретнем ли лякоя лятна среща?  Flutter

# 208
Ееее, Мамче, чудесен пост  Hug

Веси, барво, ти си нашата гордост  Wink b/w идеята ти за срещичката е много добра!

Снощи боядисвахме яйца с мъжа ми и с малката. Станаха ужасно грозни, но пък ги правихме с голямо желания и любов.  Party
Днес ходихме със свекърва ми на църква. Минахме под масата (и Михаела и тя), помазаха ни, с две думи всичко, както си трябва. После ходихме свеки да купи дрешка на малката - такава била традицията  Rolling Eyes (аз за пърпи път го чух това) и после ходихме да се черпим. Беше един страхотен ден  Mr. Green ааааа, днес направихме и сефтето  luvbed

Я, да ви питам. Чувала съм, че някои момичета усещат, когато са в овулация. Та, въпросът ми е, ако някой от вас усеща своята би ли споделил какво е чувството  newsm78

# 209
  • Бургас
Катинче,усещат се леки болки в яйчниците,наблюдава се водниста церквиална слуз, на бельото се вижда,повишено сексуално желание!Стискам палчета,мила!

Общи условия

Активация на акаунт