Планува ли някой пролетно-лятно бебе през 2010 година?

• 13 610
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Иринка,аз също усещам така овуто си.  Peace

# 211
Имаме си Не чакащи, имаме си и бебеправещи  newsm68 newsm44 супер.
Аз от вчера започнах клостилбегита, а пък резултата от антителата чак във вторник щял да стане  smile3516. От към 25 се включваме и ние в бебеправенето  Embarassed. Хайде от мен чао, отивам да си добоядисам яйцата.
Веси за изпита  smile3525

# 212
  • Бургас
Цвети,като го пиеш кростилбегита,нали и паралелно дока те гледа на ехограф?

# 213
Иринче, не ме следи, чак ако ми дойде М, тогава ще отида да видим да не се е появила киста.
Ти какво ще ме посъветваш, да ме следи и през месеца ли?

# 214
  • Бургас
Ами Цвети,хубаво е да се гледа на ехограф как ти се отразява стимулацията?

# 215
По принцип знам, че е така, знам и всички негативи на стимулацията, но факт е че и с двете ми деца забременях след прием на клостилбегит, след обстойни тогава изследвания. С Любко забременях на вторият месец, а с Боби на първият. Сега избягвам да мисля за вредата /а и сега зная повече за това, отколкото тогава/ и се моля и този път Господ да е с мен  Praynig.
Лошото е, че гинеколожката ми е на 60-70км. от тук и честно казано ще ми е трудно да ходя, по честичко, макар че го мислех като вариант за дните около ову-то. Но пък първи месец ми е и все още как да ти кажа - не съм се и замисляла като че ли толкова. Не си спомням предните пъти как беше, но сега ми е много лошо  Sick, но все пак важен е крайният резултат дано да е  EFP. А пък и лекарката ми каза /а то и в листовката пише, аз и миналите пъти се надявах/, че след прием на клостилбегит се забременява по често с близнаци  Heart Eyes, а така си мечтая за това...................
Нещо, като че ли за срещичка прочетох а а а ???? smile3501 Там сме, там сме....

# 216
  • Бургас
Цвети,има го и това,че доктора ти знае състоянието и друг път си пила клостил.Няма проблем не се притеснявай! Hug

# 217
  • Burgas
Здравейте и от мен.ВЕСИ браво на теб продължаваи все така,много успехи ти желая.За среща нещо се говори това ще е супер аз съм от Бургас(впрочем родена и израснала до 17годишна в Котел,после студентка и омъжена в Бургас)ако идвате лятото на море ще се радвам да се видим.Вчера бях на гинеколог,много се успокоих,нищо ми няма всичко е наред от снощи започнахме отново с бебеправенето този път вече по спокойно пък каквото стане.Стискам палци на всички УСПЕХ.ВЕсело изкарване на празника и много усмивки.

# 218
  • Бургас
Аник 79,аз също съм от Бургас!Щесе радвам  да се запознаем!При кой лекар ходи вчера?

# 219
  • Burgas
При Д-р Добрева,за втори път ходя при нея немога да кажа че съм очарована но чух добри отзиви и за това.Ти къде живееш в Бургас и аз ще се радвам да се запознаем.

# 220
  • Бургас
Аз съм в меден рудник

# 221
  • Burgas
Аз от славеиков ще се видим някои път в събота или неделя,че през другото време съм на работа ти работош ли.

# 222
  • Бургас
В майчинство съм!
Големия ми син е на 4г,а малкия на 1,4!

# 223
  • Burgas
Еи значи ще се видим скоро,някои друг от Бургас ако има да се включи ще е много хубаво.

# 224
Момичета,хайде срещата да е август месец.Ще идваме тогава на море.Миналата година бяхме на Варна,но не останахме много доволни.Мислим този път да е  любимия ми Несебър.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт