пазарувате ли от Prodavalnik.com

• 82 427
  • 472
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ами може би просто въпросните неща не се харесват....или са сметнали, че цената не е изгодна....Wink

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 18:35 от Angel_Dust

# 61
здравейте,
 искам да попитам как си избирате от кого да пазарувате? Аз пуснах няколко чисто нови дрешки - сбъркан размер - нито един коментар нямам. А ми се иска да си върна парите. Въпросът ми е зададен съвсем добронамерено.

Дай линк.  Simple Smile

# 62
  • София
искам да попитам как си избирате от кого да пазарувате?
Сигурно "цена-качество".
Тая лъжичка ще я лапнат като топъл хляб:

# 63
аз само продавам и все нови неща , които съм купила импулсивно или съм поръчала от интернет. Незная дали си въобразвам, но от както я има тази тема търговията направо спря Mr. Green

# 64
  • София
ех, кво се заядохте с тази лъжичка...преценила е жената - продава я....
вас като не ви кефи защо ли изобщо го отваряте....

# 65
  • Перник
Една от причините много хора да избягват Продавалника, е че е най-най-най-бавният сайт на света. Съдя по себе си. Влизам само рано сутрин. Тогава няма натоварване Peace
А относно купуването и продаването, не е луд тоя дето дава баницата, а тоя, дето я яде.

# 66
е относно нещата за по 2-3 лв.. и аз съм имала и имам ,като например мостри ФДТ по 1лв,но примерно в повече бройки или като цяло към друга покупка,защо не?

# 67
  • В мечтите
В тоя Продавалник честно казано съм срещала супер нагли мацки които въртят търговия на дребно гледат да си продадат парцалаците си на супер завишени цени...а да оставим и безумните стоки като например обява за скумрия  newsm62 не че и аз нямам обяви но поне са нови нещата ...

# 68
  • София
Пазарувам и досега не съм останала разочарована Peace Но явно някои не са наясно защо е създаден той.

# 69
  • София-Лагера
Днес получих страхотни чехли.НОВИ
Сребърни ,естествена кожа ,италиански за 25лв. Peace
Едно време много се ровех.Ама сега е супер бавен и направо нямам нерви.
Иначе има хубави работи.

# 70
  • Разград
Аз пазарувам то Продавалник-а. Детски дрехи предимно. Доволна съм от всички покупки, не са чак толкомва много /десетина/.
Продадох 2-3 детски неща също там.  Peace

# 71
Не, не купувам нищо от продавалника. Купувам от магазини.

# 72
И мен много ме дразни това -запис от мен ,запис да помисля ,или купуваш или не  и като дойде тяхен ред отпадам .а за това че е супер бавен спор няма .Купувала съм 2 - 3 неща от една майка страхотни са,но като гледам се навъдели много мошенички

# 73
  • сусурлево
И мен много ме дразни това -запис от мен ,запис да помисля ,или купуваш или не  и като дойде тяхен ред отпадам .а за това че е супер бавен спор няма .Купувала съм 2 - 3 неща от една майка страхотни са,но като гледам се навъдели много мошенички
Запис означава ще ред си пази така ли ? Ох незнаех

# 74
аз и купувам и продавам от сайта и засега съм доволна-първата ми покупка беше на чисто нов страхотен цифров фотоапарат, който беше в гаранция Mr. Greenпокрай продавалника се запознах и с много готини и точни мами от цялата страна

Общи условия

Активация на акаунт