пазарувате ли от Prodavalnik.com

• 82 600
  • 472
  •   1
Отговори
# 105
  • сусурлево
като гледам интерес има....
иначе....принципно би било редно да са малко по-евтини отколкото си ги купила.....
щото вече не са в магазина....и принципно на всичко излязло от магазина цената му автоматично пада....
но ти си знаеш....
За проба не пращаш....реални снимки няма.... Simple Smile
Kaква е гаранцията като ги изпратя за пробва в Хасково , че ще ми ги върнат ? Как процедирате? И като ги пробват 10 пъти и пътуват 10 пъти нанякъде или някоя недобросъвестна жена ги носи два дена пък ми ги върне на какво ще заприличат?
А за цената ми е направило впчатление , че неща се продават на по-висока цена отколкото в магазина и то носени , затова казвам ,че цената е реална несъм ги надула . От сайт са купувани ако това е интересно . Снимка няма смисъл на приятелка са и аз ако ги обуя и снимам няма да е реално , и изглеждат точно така както са в сайта , но те си знаят кво търсят
И ми е странно в темта за сайта www.gojane.com само питат за обща поръчка , пък ето сега са в БГ и се продават на същата цена ... а още не съм ги продала , онлайн като се пазарува няма как да се пробва , защо от продавалника да може .

# 106
  • София
права си си за себе си ест.
просто ти казвам възможни спънки...хората обичат да пробват и да преценят.....но пък ти нямаш гаранция....
за цената - въпрос на коректност от страна на човека.....това, че някой продава на двойна цена - негов си проблем Wink
а реална снимка е хубаво да сложиш, дори без да ги обуваш...ти казваш че са нови....ама на купувача каква му е гаранцията, че като ги плати и получи наистина ще са такива....Wink не че снимките не могат да се обработват и ретушират..ама...все пак е нещо...пък те нека си изглеждат същите...ама друго си е да ги видиш реално снимани, от разни посоки, пък подметката.....да не говорим, че и ако си чела правилата - длъжна си да имаш реална снимка...

както и да е....гледам, че така или иначе има записващи се...все някой ще ги купи....

# 107
Аз лично съм продала няколко неща, като купени от интернет обувки за малкия, които са ни били или големи или малки, доволна съм до сега от мамите, с които съм контактувала, но винаги пращам нещата с наложен платеж, ако се разберем с купувача, така и тя е спокойна, аз също не се притеснявам дали ще си получа парите!
А относно меренето, на повечето неща съм давала всякакви мерки, всеки сам си преценя дали ще му стане, същото е и с интернет магазините според мен, преценяш преди да платиш и купиш онлайн!  Peace
Доста неща, купени от онлайн магазини съм виждала там на двойни, та и на тройни цени, за мен такива продавачи са некоректни, да искат да печелят от това, все пак не са магазини, но това е личен избор и въпрос на морал!  Peace

# 108
  • Варна
Преди време доста пазарувах . Първото ми дете има супер дрешки все от Продавалника . Купувала съм колички , столчета за кола . Само веднъж ми се случи да получа нещо , описано като отлично , с петна и дупки . Върнах го и толкова . Скоро не съм влизала да гледам и не знам какви се въдят там , но не се очудвам да има и мошенички .
Тинтява Мустакатова преди време имаше бан на една продавалка от Варна и покрай нея и други се оказаха с бан , без да е ясно защо . Така беше с една позната , съвсем точна . Писах на модератор , мина време , мисля , че сега са наред нещата .
Не трябва да се забравя , че идеята на Продавалника е взаимопомощ - всеки да се отърве от излишните вещи така , че на някого да свършат работа .А не да се отървем от боклуците си като прекараме някой да се набута с тях  Naughty

# 109
  • сусурлево
в оналйн пазаруването винаги има риск - рискувам - не ми стават , не ми ги дават за проба, защо в продавалника да даваме , както и с парите - от сайта като пазарувам с карта каква ми е гаранцията  ,че ще ги получа или че ще си изтеглят точно толкова пари..
Риск печели .. риск губи .
А обувчиците ги продадох ... но не в продавалника .

# 110
Пазарувам, макар че се сдобих с няколко култови придобивки - червило Шанел, което се оказа по-малко от половината, фон дьо тен клиник - същата работа и няколко парцала, закупени от втора употреба и разбира се, продавани доста по-скъпо, както и много износени такива... Излишно е да казвам, че тези неща не бяха споменати в обявите...  Confused

# 111
  • В мечтите
Купих си детска количка от там...на снимките супер, отговорите на въпросите ми дали има скъсано, изподраскано бяха "не няма нищо такова количката е супер".Пратиха ми я по куриер без да мога да я видя преди да я платя и понеже съм супер наивна МАМАТА си прибра 350лв за изсурканата си Chicco Триколка. Sick

# 112
Купих си детска количка от там...на снимките супер, отговорите на въпросите ми дали има скъсано, изподраскано бяха "не няма нищо такова количката е супер".Пратиха ми я по куриер без да мога да я видя преди да я платя и понеже съм супер наивна МАМАТА си прибра 350лв за изсурканата си Chicco Триколка. Sick

Коя е тази мама? Написа ли й отрицателна оценка в профила? Можеш и тема да пуснеш във форума на Продавалник. Поне да не лъже и други хора...

# 113
  • В мечтите
Ами не нищо не и написах нито и казах но ми стана много кофти... просто не очаквах. Това нещо никога не мога да го направя.Количката струваше 350лв. аз си продадох кошарката и скрина за 250 които бяха в отлично състояние....абе не знам.Кво беше не е луд този който яде баницата а този който му я дава. Sad

# 114
Petru6 пусни обява за да се знае коя е тази МАМА да я видят всички каква е стока ,че и аз пазарувам от там

# 115
Ами не нищо не и написах нито и казах но ми стана много кофти... просто не очаквах. Това нещо никога не мога да го направя.Количката струваше 350лв. аз си продадох кошарката и скрина за 250 които бяха в отлично състояние....абе не знам.Кво беше не е луд този който яде баницата а този който му я дава. Sad

Нямаш никаква вина и не трябва да премълчаваш. Аз бих й поставила отрицателна оценка заради несъответствието на обява/състояние на стоката. С премълчаване само се толерира подобно търгашество и ще пострадат и други хора.  Naughty

# 116
  • В мечтите
Знам така е беше преди нова година,мина време и не съм казала нищо.Държа се супер мило даже ми прати и подарък,но играчката беше изхвърлена в момента на отварянето, както и раницата на количката супер избеляла.Сега сигурно, ако чете ще си каже тая пък нищо не каза преди колко време сега роптае.Казва се илияна.

# 117
ПОМОЩ с този продавалник вече откачих, направих 2 регистрации вече с различни имейли и различни никове и не ми пращат кода за активация. Sad  Въпреки това ми позволи да пиша на една обява и когато влезнах да потърся координатите на продвача, ме изхвърли и ми поиска да влезна в имейла си и да активирам от там с писмо, само че в имейла ми няма нищо от 2 дена   Confused въпреки това днес се логнах  и  вече писах за едни обувки  там.. Моля ви някой ако може да пише на администраторите да ми пратят код за активация потребителското ми име там е  trish85  Confused

# 118
Купувала съм няколко неща от там, мога да кажа, че съм доволна.
Само една мама ми изпрати един "уж" от германия комплект яке с панталони....който за мой ужас смърдеше потресаващо и се оказа че е от магазин за 1лв.
Нещата, които съм продавала винаги са чисто нови, просто не мога да продам нещо, което съм ползвала.

# 119
Да,пазарувам от там.
Сега много по-рядко от преди.

Общи условия

Активация на акаунт