пазарувате ли от Prodavalnik.com

• 82 616
  • 472
  •   1
Отговори
# 120
Купих си скоро едни сандали от там за 37 лв,като ми пристигнаха на кутията пишеше 25 лв.Поне момичето да си беше направила труда да махне цената.Не ме е яд за 12-те лв-пари за глупости давам постоянно,но мислех,че Продавалника е за взаимопомощ,а не за търговия.
Моя приятелка си купи от там чанта-състояние много добро,но тя излезе доста ,доста носена.
Предполагам,че има и много коректни мами там Peace

# 121
  • сусурлево
Купих си скоро едни сандали от там за 37 лв,като ми пристигнаха на кутията пишеше 25 лв.Поне момичето да си беше направила труда да махне цената.Не ме е яд за 12-те лв-пари за глупости давам постоянно,но мислех,че Продавалника е за взаимопомощ,а не за търговия.
Моя приятелка си купи от там чанта-състояние много добро,но тя излезе доста ,доста носена.
Не си разбрала чиста търговия си е

# 122
  • В мечтите
Абе там можеш да се прецакаш много,аз вече се отказах да пазаря от там.Много неща съм си купувала и много пъти са ме разочаровали.То не бяха скъсани колички,дрешки втора ръка..мостри се продавоха.

# 123
такъв беше първоначалния замисъл..

# 124
Влизам там много рядко,купувала съм 2-3 неща,но се отказах,защото на снимката изглеждат по един начин ,а като го видиш е съвсем друго.Предпочитам да отида да си го взема с 2-3 лв по скъпо,но поне съм го огледала и пробвала преди това,а от продавалника няма как,взимаш на късмет-и се надяваш  да не е с лекета,да ти е точен размер ... Simple Smile Вече влизам само за играчки на детето да гледам  и за предпочитане е мамата да е от Сф ,за да се видим и да я огледам стоката. Peace

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 09:30 от iremka

# 125
Само 2 пъти съм пазарувала от там и 2те неща бяха в отлично състояние и то на доста изгодна цена.Явно си е до късмет дали ще попаднеш на коректен продавач.

# 126
  • София
Да, пазарувала съм и смятам да го правя и за в бъдеще, при добри попадения Peace
Всичко, което съм купила е в перфектно състояние Peace

# 127
  • В мечтите
поне да споменаваме имена който се сеща за добри покупки Rolling Eyes

# 128
  • София
нали за това всеки потребител в профила си има оценки....има и теми за доволни и недоволни....няма защо и тук....

# 129
Аз също купувам и продавам в Продавалника. Купувала съм страшно много неща от там и не мога да се сетя за някоя неуспешна покупка. Но аз купувам само неща от бебешките обяви.
И двете ми щерки имат страхотни дрешки от там. Ми особено бебешките са като нови - те се нося най-много по 3 месеца  Peace
Да, има много некоректни обяви. Но аз вече съм останала с впечатление, че повечето мами там гледат да си купят нещо без пари, а не да си купят нещо свястно, което ще им свърши много по-добра работа  Rolling Eyes И после се оплакват - ама то не е това, което очаквах. Забелязала съм, че обявите с хубавите, но малко по-скъпи дрешки си стоят със седмици. А обявите за разни евтини парцалета до края на деня са със СОЛД! И после - Ама аз за тези 5лв исках нещо по-така  Wink
И попринцип не мога де разбера тези, които говорят, че не биха купили нещо втора ръка, защото едва ли не е обидно. Ами по цял свят се правят разпродажби на ненужни за домакинството вещи. Но там това е уредено съвсем по различен начин. Има си места за такива продажби и обособени магазини  Peace Тук си имаме само Продавалника  Peace Така, че не виждам защо трябва да се приема, че пазаруването от сайта е нещо срамно. Аз предпочитам да дам 10лв за хубави дънки от Продаваника /и съм го правила/. Вместо да купя за 10лв някое ново парцалче. Че дори 10лв няма да ми стигнат  Peace
И не виждам какво лошо има да си купиш количка втора употреба. Като не можеш да си позволиш нова свястна количка, защо да не си вземеш втора ръка  Peace Не малко пъти е писано в темите за колички, че е по-добре нормална количка втора ръка, вместо ново Бертони  Peace  Аз стених 5 нови колички и всичките отидоха в Продавалника. Аз знам какви са ми били количките и определено могат да отглудат още 1-2 бебета без проблем  Peace

# 130
Имате ли проблем със сайта днес?

# 131
Моля ви за помощ.Преди 1 седмица се регистрирах в Продавалника ,а така и не получавам активационен имейл.Ако някоя от вас има възможност,би ли писала във форума им.Никнейма ми е bebepepi.Благодаря предварително

# 132
Да,пазарувам от там, но много рядко.

# 133
nqkoi 6te mi kaje li za tozi prodavalnik iska mi registraciq a kato se registrirah ne mi dava da vlqza pi6e 4e trqbva da vlqza 4rez pismoto si za registraciq v po6tata si a takova pismo taka i ne sam polu4ila

# 134
nqkoi 6te mi kaje li za tozi prodavalnik iska mi registraciq a kato se registrirah ne mi dava da vlqza pi6e 4e trqbva da vlqza 4rez pismoto si za registraciq v po6tata si a takova pismo taka i ne sam polu4ila

Трябва някой да пише във форума ника ти и да оправят проблема. Като се регистр. аз така направих.

Общи условия

Активация на акаунт