121 DE жените пак награбиха косачките

• 16 923
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Аха, zначи не си ти  Grinning. Моята поzната е женена zа германеz.

# 211
Пак ли флуорида... Ми давала съм на Малик таблетките, както препоръчваха, мия му от двегодишна въzраст zъбките с флуоридна ненедент и не виждам проблем, даже да чукна на дърво, zъбките му са бомба. Тоzи тип дискусии винаги ме притеснява, както и про и контра имуниzациите, хомеопатията и тн, zащото готов отговор просто няма. Караш на интуиция и на информация, zа която нямаш гаранция верна ли е или не. Тъпо.
Мила ми Жени, видях са те хапнали тук...Аz мога да ти кажа zащо, ако те интересува. Иначе цун от мен.

# 212
Моето дете днес пък се прибра с джонга на челото и подута горна устничка, люшкала се на подобна люлка , но по-голяма и явно не се е държала добре, та изхвърчала и си прехапала устничката ooooh! иначе е 6

# 213
  • в сърцето на един мъж...
Майре, после ще искаме топло, ма няма да има Mr. Green Събирай сега за зимата Wink

# 214
Мацки, я ми кажете може ли малката ако се е напекла днес повече на сльнцето и заради това да има температура? Или вьтрешната темп. няма нищо общо с прекаленото излагане на сльнце? Незнам какво са правили днес в яслата, но й бяха червени бузките като я взех.. а и сутринта не я намазах сьс sonnencreme и се чудя..... нo може да е лепнала и някой вирус. Thinking

# 215
коетп ме подсеща, раzчитате ли на това, че ги мажат в градината? на мен ми каzаха, цхе ги мажат, ама аz zа по сигурно го плескам и жкущи, та не zнам дали наистина можже да се рzчита на това.

# 216
Серди, никой не ги маже в градината, как Ще се оправят 2 жени с 25 деца, да ги облекът, че и да ги мажат. Хич не им вярвай и го мажи ти, малко,но сигурно.
Ива, от прекалено слънце може и да дигне Т, но не вярвам при дне6ните температури. За това са необходими поне 30 градуса навън. При нас има Rotaviren. Да ме иzвинят някои, но не го zнам на БГ,zа това го пи6а така Naughty. НаблÜдавай, дали няма да се появи и растройство с (не е zадължитено обаче)повръЩане. Томас го кара миналата седмица, Мартин сега  Rolling Eyes

# 217
Като говорите за защитни кремове, кажете какъв да купя за Криси.

# 218
Чико, мерси за бьрзия отговор.  Hug  личи си, че имаш опит с две деца...  Wink Отивам сега да си легна с малко по-спокойна и избистрена глава! Лека нощ от мен!  Simple Smile

# 219
Ванче, при всички положения нещо със zащитен актор 50, мисля че се водеше май австралийски фактор? поправете ме, ако бъркам понятията.

# 220
Ванче и аз днес се чудех какво да купя, и в ДМ намерих за бебета само на Бюбхен с фактор 50 е. Иначе за деца имаше много, но не знам дали са подходящи за бебета.
Но ако има някой други идеи за такова нещо да сподели моля.

# 221
Аз бях питала в Аптеката и те ми препоръчаха на Ларош някакъв 30 фактор и ми се стори малко...

# 222
  • Варна
Здравейте момичета,

Много ми е тъпо,защото днес бяхме на кожен лекар и Макси е с атопичен дерматит Sad
Цялото му телце е на червени и много сухи петна,като най-силно е зад коленцата и по
бедрата.
Доста поизчетох за това.Пише,че не трябва да се слагат ваксини,а точно преди няколко
 дена бяхме при детската,тя го видя,даде ми направление и му сложи ваксината.
Направо незнам какво да правя-на диета ли да го слагам?
За тоя доктор днес не ми се коментира,че ми идеше да му лепна една.
Има ли някоя от вас подобен проблем с детенце?

Чико,привет отново,хубаво е че се върна Hug

# 223
diangeli, прявилно са ти казали че  е добре да се отолжат ваксините. Трябва да се опиташ да разбереш към какво проявява реакция. За обривите по тялото, вземи Линола фет, но във варианта който се слага във водата при къпане, успокоява доста местата. Ако наистина детето има алергия, трябва много да внимаваш. Това са неща които не минават, с възрастта се трансформират в различни видове алергии в зависимост от имунитета на детето.

Веледа 20 фактор върши чудесна работа. Все пак нали няма да седите с децата на слънце от 11 до 4?

# 224
  • UK
Дано се оправят бързо всички болни дечица.

Аз днес ходих да поработя малко при една мама от форума и нейния син, много сладко хлапе и май ме хареса. Децата явно ме харесват, не знам какво ми харесват, но всички ме харесват. Рисувахме, гледахме котките през терасата, обикаляхме къщата, бонбон. Утре съм планирала пролетно почистване и съм си купила прясно мляко и яйца. Плана е да изчистя цялата къща, да измия прозорците, да ги отворя всичките, да влезе слънце и топлина отвън, свеж въздух, миризма на цветя, а след това да направя крем карамел и къщата да мирише на пролет и крем карамел. Блока, в който живея, е един огромен с много много входове и ъглов, а срещи него има още един, същия, и между тях има една голяяяма поляна с много нацъфтели цветя и дръвчета и е много приятно и свежо, мирише на пролет. Ще се възползвам да премахна ужасното настроение от последните няколко дни, когато въздуха е свеж и къщата е чиста (и имаш цяла тава крем карамел само за себе си, майната и на диетата и на килограмите), света е едно по добро място. Simple Smile освен това планирам да облепя кашона от новия бойлер с някакво фолио и да му направя нещо като чекмеджета, после да го пъхна в гардероба и да си складирам там зимните дрехи. Липсата на място подтиква към подобни отчаяни мерки. Но за това няма да ми остане време утре, когато остане. Simple Smile

Освен това проведох дълъг разговор със Сердика, с която си говорим толкова рядко а толкова ми липсва и ми е хубаво. Поревах си, къде профилактично, къде не. Айде да идва тоя 26ти най после, нищо че за малко. Все е нещо. Искам да видя Малик, да го гушна, кой знае колко е пораснал и тн и тн...

Вчера си взех три мънички чашки за чаени свещи, червени, щото имам и други червени такива, много симпатични, и сега съм си запалила няколко свещи и се наслаждавам на аромата на запалена неароматизирана свещ.

Плюс, днес си взех страхотна гривна, оранжева на квадратчета, ще си я нося с кеф.

Изобщо, мисля че отвратителния период отмина и сега съм Мери Съншайн и шастлива на пълни обороти.

Общи условия

Активация на акаунт