121 DE жените пак награбиха косачките

• 16 921
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • в сърцето на един мъж...
Еее, Мърморанке, време ти беше да се усмихнеш Wink

# 226
много пишете.
дианджели, не твърдя, че ще помогне, ама не къпи детето всяка вечер. моята малко понамирисва Winkама за сметка на това няма никакви проблеми вече. а бях полудяла.
аз вече ти го казах де.......

ица няма. щях да убивам днес матов. ходихме насам-натам, ама за една бройка се отърва. образува ми нерви. не ме питайте що. налазили са ме карираните мишки.
така че, ще купуваме яйца от някой бауернмаркт из наше село. в крайна сметка може да боядисам неговите. ама добре сварени Twisted Evil

за козината. козята. веднъж глътнах по случайност косъм от яре и после не бях на себе си една седмица. иначе, предполагам килимите са подобни на нашите от кози косъм. основа и после силно степана козина. тъкани де. молци не ги ядат и издържат по 100 години. аз имам такива наследсво от една баба и ги пазя много. моите обаче са ужасно груби. в странджа са много популярни, ползват ги най-вече за леглата, като изолация против студ.

ау, мгм..................ти да не си болна бе рожбе. чак ти завидях.  bouquetна лайняното ми настроение му видя сметката. много си ауфбауенд. браус.

чико, чийо е тва дупе на аватара. честита ти диплома, ше са бевербвам да ти ставам клиентка.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 00:40 от matakosmata

# 227
  • UK
Аз съм усмихнат човек, щастлив и оптимист. С проблем с интернет общуването, както се оказва. Simple Smile Реших, че е глупаво да си мисля, че хубавите неща не си струва да бъдат споменавани, защото са хубави сами по себе си, напротив. Някой трябва да ме плесва през пръстите всеки път, когато забравя това.

Имам лилав телефон - телетъбис, играчка. Не питайте. Laughing

Отивам да си уплътнявам времето с нещо. Още е рано, а всички се изпокриха по леглата и нямам с кого да споделям страхотното си настроение. Ще чистя. Simple Smile

# 228
  • в сърцето на един мъж...
Мърморанке, тренирай, душо, тренирай Mr. Green Така ще стане ясно, че не си като ника си Wink Усмихвай се повече, пък за плесването нали видя, все ще се намери някой да те плесне Laughing

# 229
  • UK
Ох, да. А ника... Ами, не съм малка вече, госпожица съм, ама като кажеш малка госпожица не си представяш точно мен, та остана да съм мърморана само. Simple Smile Отдавна искам да го сменя този ник, но сърце не ми дава, съвършен е. Simple Smile

# 230
сакън, никакво сменяне.
в това ти е чарът.
мамоууууууууууу, хлиляф тюлюфон. уби ме.
а и дъщеря ми много харесва аватара ти. все сочи и вика КАКА, КАКА.
и ще си призная нещо. аз пък съм плакала на ариел. и на немски всички песни наизуст зная. преди да имам дете Blush
динглхопер и снарфблат са ми любими думи.

# 231
  • UK
Аз първо бях чела приказката (е, всички вероятно първо сме чели приказката), та тя нали там умира накрая, а във филма не, и общо взето беше една приятна промяна на сценария за мен. А песничката научих да пея точно за един час по молба на най добрия си приятел, с всичките му театралности, мноого е готина. Simple Smile Обичам песните на филмите на Дисни, обичам мюзикъли, всякакви музикални филми изобщо. Най обичам онези мюзикъли в стила на 30те години на миналия век, толкова са театрални и готини... Simple Smile В последните няколко години търся един вариант на песента I'm Thru With Love, но не мога да го намеря, не е Мерилин Монро, не е Даяна Крал... Имах го преди години, попаднах случайно на него и е страхотен, но не мога да го намеря. Simple Smile

И Авеню Кю, разбира се. Simple Smile Авеню Кю бие всички други мюзикъли. Simple Smile

# 232
естествено, беше облекчение, че не умря. макар за мен, като се замисля, да не беше. много тривиално свърши.
ожениха се..........

приказката е много по-възвишена. не знам дали да ги чета на алекс. по добре да гледа практичните филми.
която е хубава, мила, добра и слабичка, се жени Mr. Greenза принца.
лошите и дебелите отиват в ада.

аз предпочитам трагичен край. по-реално е. и по-изтънчено.

видя ли сега мгм какво стана. ти престана да мрънкаш и стана свежа, а леля ти мата я подгониха дарк настроения......
налага се да отивам на лечение в страстбург. не плаша, само предупреждавам Mr. Green

# 233
  • UK
Аз съм дива романтичка и що е филм с хепи енд, за мен е. Затова обожавам Хю Грант. Simple Smile Освен щото е хубав, де. Та предпочитам малката русакла да оживее и да се ожени за принца и тн и тн.

# 234
хю грант изобщо не е хубав. хубав е фернандел. лека му пръст.........
любим филм, бонифас- сомнамбулът

# 235
  • UK
Въздишам по Хю Грант от безброй години, откакто го видях за пръв път и е съвършен, нищо че вече не е толкова млад. Много ме кефи. Хю Грант и Юън МакГрегър. И още няколко, де. Simple Smile Наистина любов е един от любимите ми филми. Simple Smile

# 236
hahaha пак  по  нощите ви  чета,но  почнах  от  доста  рано - бе  то  снимки  то  чудо! Много  ви  се  радвах на  всички,но  най  вече  на   хлапетата  Heart Eyes - много  сладки!!!
ние  вече  мием  зъби ,но   като  четях  се  замислям  че  не  знам  от кога  трябва   малката  да  има  зъболекар... ,все  пак  трябва  да  се  консултирам ,знам  ли...а  аз  не  съм  била  при  моя  от  2  години  Whistling  - не  ме кефи  мисълта  Joy ,но  пък  и няма нужда всичките  мостове  си  са  по  местата  Wink ,колкото  до  вит.д от  почти  два месеца  не  съм  го  давала   и вчера  ходих  спец.  да  уговоря  термини  за  у то и  за  ваксини  и казвам  на  госпожицата , която  седи  за  украса и  записване  на  термини  че Зара  не  е  вземала   от  гевисе  цайт  вит. д  и тя  като  се   заприпада, бе  театрО  Joy , иначе   не  можа  да  ми  намери  термин  за периода  на  сегашното  у та   влизаме  в  следващото- можело  ooooh!   бе  без коментар!
Зара  кашля  само  веднъж  като  беше  на   два  месеца  и  нещо- е  такъв  страх  такъв  шаш,ма   явно  си  ми  е  било  и  от  инерцията  от  историята  с  татко И ,  и  като  отидохме  пак  на  док, нашата  много  свястна- само  с  компреси  от  тамян  и   разхвърлен  сух  такъв из  стаята в марлички  свърши  чудесна  работа! два  пъти  от  тогава  се  опитва  да  се  разболее  но с компресите  пак  и  всичко  е  ок- за  сега!
 Laughing Веч и Зара  бра  китки  за  мама ,ма  леля не  успя  да  улови  точния  момент ,все  пак   ще  покажа  и  аз  колко  сме  порастнали по  нататък,но  май  в  следващата  тема,като  гледам  темпото  на  писане  Crazy ...
Та  за  това- леки  почивни  дни    bouquet  

# 237
ааааааааааа, това, че се шашкам, когато дете е болно, не означава, че ми личи. напротив. ставам желязна. кристална мисъл и невероятни реакции.
за моето пък направо превъртам. в бургас ме обявиха за изрод, че при 40 температура не искам да дам веднага антибиотик. ми не дадох...........свещички, компреси и хладни вани.
било и огнено гърлото..............дрън дрън.
ама какво ми беше, само аз си знам. обаче устисках. сигурно за това съм наградена, че от октомври не е боледувала. държа я гола, мърлява Mr. Greenи боса.
вярно е, до дете е, и не ходи на градина...........
карам на инстинкт, пък да видим.

имам двама зъболекари лични дружки. в родното и в тукашното село. и на мен не ми трябват. ако се наложи поправка, пращам зъби по поща в чашка. практично......

# 238
  • UK
И аз трябва да ходя на зъболекар като се прибера във Варна, ама като не познавам зъболекари, все с кариесите си ходя. Майка ми е зъботехник, зъболекарката ми, нейна приятелка и работодател, ми слага упойка и за 15 минути съм готова, чисто нова, но пуст страх, все чакам до последния момент. А е много добра жената, нищо не усещам като бие една упойка, ама... Simple Smile

Моя милост отлита с посока леглото. Свещите изгоряха, стаята е в прилично състояние, утре ще се занимавам с останалото. И крем карамела, от година и половина се каня да си правя. Simple Smile Сладки сънища на спящите, тепърва спящите и тн. Simple Smile

# 239
Пак сте лунували до късно.

Аз пък сам пак будна от 6 часа (а дали не беше по-рано  newsm78) и то не по мое желание. Обаче сега имам един даалаг ден пред мен.

Мате що така с яЙцата? Сега какво ща боядисам за великден. Мен в теб ми беше надеждата. Нищо де, все нещо ще се намери.

МГМ и на мен филма НАйстина любов ми е много хубав и любим.

Ставам, че Яна мренка.
Слънчев ден

Общи условия

Активация на акаунт