121 DE жените пак награбиха косачките

• 16 918
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
е хванах  ви    Laughing почти  на  същата  страница     Зара на  поляната   някои  от  снимките  са   правени  с  хенди - нали  затрихме  някъде  фотоапарата ,но  знам  какво  ще  си   подарим  от милата  помощ  на  фрау  Меркел  Wink 

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 10:13 от mayarm02

# 241
Две вечери подред си лягам с кокошките, а вие вършеете до никое време и сутрин не мога да ви изчета Crossing Arms

Маярм02, на зъбар се тръгва най-късно когато поникнат всички млечни зъби, но може и преди това, разбира се, да свиква с мисълта и обстановката. Ние винаги ходим вкупом на профилактични прегледи и за нашето дете е голяма веселба. Ами как няма- аз съм единствената на която намират нещо нередно Sad, а баща и дъщеря всеки път излизат нахилени, че и подарък има даже Simple Smile

# 242
Маярм02 аз нещо не мога да отворя линка към снимките newsm78

Здравейте в този страхотен слънчев ден Hug

# 243
Цитат
Маярм02, на зъбар се тръгва най-късно когато поникнат всички млечни зъби, но може и преди това, разбира се, да свиква с мисълта и обстановката.

thumbsup  Благодаря  - ще  знам  вече !  Тоничка  сега  май  се  получава - иначе  съм  хакер  Joy ,и  то  какъв  Whistling  hahaha

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 10:11 от mayarm02

# 244
  • Немция
Леле, какво е това будуване, писане, че и чистене посреднощ.. Crazy

Мая, много ти е лъчезарно бебенцето- и много прилича на теб!

Мърморанке, позитивната нагласа към живота прави чудеса- или ако не са чудеса, то тя прави битието ни по-лесно за преодоляване.

# 245
  • в сърцето на един мъж...
Ха, добрутро Grinning Пак сте вършели до посреднощ Laughing

# 246
Маярм02, Зара е чаровница, само за гушкане...

Ние цяла нощ не спахме, вчера следобед сложиха на Калина ваксина - тетанус. Към 11 и нещо ми вдигна температура, първо 37, 00, после стана 38,5. И не можах да я сваля нито със сироп, нито с компреси няколко часа. А на всичко отгоре нещо се опитва и да прокашля. Сутринта рано рано се обадих в праксиса, не ми дадоха час за преглед, било нормална реакция от ваксината. Обяснях им, че за първи път вдига температура след ваксина и че и е започнала да прокашля, отговориха ми - че ако и днес има температура, утре сутринта да се обадя и да отидем... Одеве се събуди добре, без температура, стана и пак и затракаха зъбите, сложих свещичка, легна и все още не е вдигнала температура.

Слънчев и усмихнат ден, от мен!   bouquet

# 247
Ива , мисля вирус е  newsm78 дано бързо мине  Hug

# 248
Дайте някаква идея за паричен подарък за 14-15 годишен младеж. Скучно ми се вижда да сложим парите в картичката, пък не ми идва и нищо интересно на ум. Да не е обаче много сложно за изпълнение, че не съм много сръчна Wink

Бубето, от ваксината е най-вероятно, не се притеснявай, няма смисъл да го мъкнеш детето и да висите пак при доктора, по-добре да си почива в къщи....

# 249
Bibe, цък и цък.
а и още едно цък - http://www.nicci.de/basteln_neu/geldgeschenk.jpg

И тук може да погледнеш - http://www.kostenlose-schnittmuster.de/geldgeschenke-ideen-und-buecher-linkliste/ -  долу в Бух 1 има едно симпатично "натоварено" возило.  Laughing

Боже, до 3 ч. сте писали. Да не ви плащат надник? ooooh!

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 11:56 от surfline

# 250
Толкова много сте писали. Отивам да чета. Четенето е нещо, което може да се прави, дишайки с отворена уста. Вече втора седмица произвеждам толкова хрема като за целия китайски народ. Правя инхалации, пия едни хапчета от УНГ доктора, ама не минава. За сега се удьржам на крачка от синузита, което все пак е нещо Grinning.

Ще си имаме мьж Sunglasses. Приемам предложения и идеи за име.

При нас днес валя и е облачно. За разнообразие.

# 251
Ще си имаме мьж Sunglasses. Приемам предложения и идеи за име.

Юлиян

# 252
Сърфи, бурканчето ми хареса, но там от където си взела снимката дали няма малко подробности (описание нещо) как да измайсторим фара. А буркан дали ще намеря някъде newsm78 а и след 300 км път земя и вода със сигурност ще се поомесят порядъчно Laughing И последното е хубаво, но много работа има по него, ми се струва...
Да, колата май е най-лесна за изпълнение за моите сръчни ръце Laughing

# 253
Любимите ми имена са в подписа ми Simple Smile

Привет банда. Искам силно палцестискане днес следобед. После ще разказвам.

# 254
Ива , мисля вирус е  newsm78 дано бързо мине  Hug

Да, явно не е от сльнцето.... то в нейната ясла пьлно с вирусииии, откакто е трьгнала все по нещо лепва!   Confused

Бубе, вероятно е от ваксината. Кати сьщо така реагира само на една ваксина и на мен ми беше странно, защото останалите (които са поне десет досега) ги изкара без никакви проблеми.  Hug

Петя, нали до 1 г. казват да не се излагат бебенцата директно на сльнце, затова и сльнцезащитните кремове  са все за деца над 1 г.  Hug

Дианджели, доколкото помня беше споменала скоро, че твоето момченце беше с висока температура. Как успяваше да му свалиш температурата? На моята й слагам свещички, но те са макс. 3 на ден и успяват само за няколко часа да я свалят, иначе я разсьбличам донякьде и не я завивам, слагам й студени кьрпи. Засега е все още с 39°.  Confused

Лек и сльнчев ден от нас!  Hug

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 12:14 от Iva_T

Общи условия

Активация на акаунт