121 DE жените пак награбиха косачките

• 16 918
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Бибе, фарове и голями буркани има във всеки bastelladen. може да го замениш и с windlichter. Сайта аз по снимката го открих - нямам идея за точното описание на "творбата", просто ми се видя подходящо... Embarassed
 А онова със сала и коктейлното чадърче не ти ли се понрави - според мен то е най-лесно за изпълнение. Thinking

п.п. За първото има само картинката - Иначе фарът го залепяш на дъното на стъклото, за да не се кламбучка, посипваш пясък и пускаш лодките.

Сбъдваща, стиииискам. Crazy

# 256
на другарката гарга блу-чуститу  bouquet
кръсти го асен, ша му викате гаргов Wink майтапче.
иначе наистина харесвам името асен, но съм фенка на александър, кирил, борил и борис. петър също е хубаво име.

петке, другарко моя по пиянство Hugкака ти мата е намислила да ходи на бауернмаркт утре. ко ша речеш да идем заедно. ако има и други желаещи, да заповядат............
имам предвид тук, в мюнхен. ако този на мюнхнер фрайхайт не работи поради разкопки Mr. Greenпустият му уде прекопа цел мюнхен, май е учил за археолог......
викам да идем или до виктуалиенмаркт или елизабетмаркт, елизабет е по-спокоен, има и един свеж биргартен. Blush
така де, ако ни се приходи до тоалетната.............

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 12:21 от matakosmata

# 257
  • UK
Фара може да стане с капачка от нещо, например Кока кола, някаква хартия, която да служи за самия фар и хартиено тиксо, ако имаш, навиваш картията докато стане достатъчно твърда, леко по тясна в единия край, пъхаш там капачката и отгоре с хартиеното тиксо, после мацаш с по плътна боя, например темперна, а отгоре може да минеш с безцветен лак за нокти за разкош. Ако ще пътува конструкцията до някъде по добре си вземи пясъка с две торбички и го сложи непосредствено преди подаряването, защото ефекта ще се изгуби, ако се смеси. Simple Smile

Едит: Сега като гледам една бутилка от Кола 0.5 литра, ако отрежеш гърлото на подходяща височина и след това го боядисаш, пак ще стане. Може пак с тиксо, че се боядисва лесно. Simple Smile

# 258
днес съм в необяснимо добро настроение.
не, не съм убила матов..........затова и не мога да си обясня таз веселост.
сбъдващо цвете Wink, стискам палци.

# 259
МГМ, мерси  bouquet Аз за всеки случай ще наобиколя първо магазините, че с тези две леви, може хората да не разберат, че става въпрос за фар hahaha
Това ми хареса, ама в какъв ли съд трябва да е newsm78

Извинявайте, колежки, че ви занимавам с моите пари Wink

# 260
  • UK
За това може да вземеш от кръглите аквариуми, някой по малък, но трябват и водорасли и всичко останало...

# 261
Бибе, това е апликация - в моята книжка ги има тези риби - правила съм го, но не изглежда кой знае колко впечатляващо.
Отзад принтираш някоя хубава картинка на дъно, лепиш я върху някоя кутия, а рибките и водораслите се повдигат с лепки(също от б.ладен), за да се даде илюзията, че са 3Д.

А този платноход видя ли го? - http://www.frech.de/verlagsprogramm/data/images_g/t5800g.jpg

# 262
На мен най ми допада идеята с фара.

Калина сега спи, преди да заспи беше с 38,5.
Някой питаше за сваляне на температура. Аз редувам сироп и свещички, слагам компреси и чорапки - равни части оцет и вода. До сега винаги са помагали, но сега на Калина не й помагат. Вана не съм правила, но ако не мога да сваля температурат, ще пробвам и това. Миличкато ми - одеве стана и чак зъбките й започнаха да тракат - така я тресеше.

Синя гарга, моите любими мъжки имена са - Божидар, Борис, Борислав, Калоян, Преслав, Александър, Момчил...

# 263
Сбъдваща мечти , стискаме палци! Simple Smile

Iva_T , най-лесният и забавният начин с който свалям температурата на синът ми е да си държи ръчичките в ледено студена вода. Освен, че се занимава да се мокри и пличка пъчичките, не зависимо по кое време на денонощието се случи, винаги му е било оонтересно, но и много лесно и бързо се смъква температурата. Пробвай и сама ще се убедиш  Peace

Иначе аз пак ви изгубих края. Високоскоростно изописвате, не страници ами цели теми.

# 264
Pfu, nqma kredor za mac  Cry  nqma da vi dosajdam.

# 265
за Т забелязала съм , смъква като го разсъблека и развия и с 1 парацетамол за деца

# 266

E, ima drugi nachini ,de Wink.

# 267

E, ima drugi nachini ,de Wink.
Е, не!  Joy
Направо присмял се хърбел на щърбел. Не за друго, ами щото и ти на маймуница Wink

# 268
Татянкоо честита играчка, как е Миленката.
п.п. Като се замисля, сигурно няма друг с толкова приятелки Милени като мен ..
И аз си имам нова играчка, ама по-скромна, та не върви да се хваля Wink

# 269
Татяна, аз кирилизирам през този сайт http://2cyr.com/, че кредора не ми бачка изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт