121 DE жените пак награбиха косачките

• 16 918
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
на другарката гарга блу-чуститу  bouquet
кръсти го асен, ша му викате гаргов Wink майтапче.

Да да, че после Лили Иванова да ми е снаха  Mr. Green.

# 271
Инсталирах си Моzилла, сега имам и Кредор  Wink. Къде ви се намира йу?  Embarassed

Направо съм скапана. Ходих сутринта до Икеа (оЩе преди да отворят  ooooh! ) и купих рафтове zа маzата. Поzнайте каква ми е програмата zа праzниците  Close

В4ера Милена беШе много агресивна след ДГ. После ми раzкаzа, 4е онова мом4е пак й е било Шамар. Аz подоzирах 4е е аутист и не zнаех какво да правя, дали да говоря с лелките... Но днес те пък ме zаговориха, 4е я виждали как се страхува от това мом4е и 4е той е аутист и го zнаят 4е оби4а да бие малките, не раzбирал 4е било лоШо, и уж винаги имало един 4овек до него, но понякога неЩата стават zа 2 секунди, което йм вярвам след като той я удари в присъствието ми  Close  Та той сега й е хвърлил око, нали е най малката, но те Щели да бъдат на Щрек. Каzаха 4е той е само до йуни там, после Ще е у4еник, и 4е се радвали 4е се махал.

ДиАнджели, Милена беШе с АД. БеШе, zаЩото го иzрастна. Така и не раzбрахме от какво то4но беШе. За ваксините никой не ни каzа  Thinking 
В продължение на една година я маzахме с Линола Фетт. Първо по 3 пъти на ден, накрая само по един път. Преди една година някъде спряхме и сега я мажем ежедневно с млякото на Хипп. Вана само веднъж седми4но. Омекотител, или беz, или непарфйумиран. Не се ШаШкай  Hug

# 272
От сутринта съм на чаша мляко с нес. Излязох в 9 и седнах към 15.30 да обядвам..да, да..15.30. Точно хапвайки първата хапка и дойде един да слага някакви печки - дето бяхме закъсали с общата тръба Twisted Evil Пробива дупки в пода, ряза плочки - собствените мисли не си чувах. а децата спят Shocked

# 273

Цитат
Къде ви се намира йу? 
Преди "ху".
 Обаче го викаш на един дъх Йу-хууууууу.
Във нас е Великден. Имам нова "заешка торта" в подписа, на който му се гледа

# 274
Благодаря за палците!
Ходихме семейно да разгледаме най-близката държавна детска градина (20 мин. пеша), записахме децата. Лошата новина е че записването за септ. 2009 е било до 15 февруари. Щяхме да имаме място, ако го знаех това. От тази година са го измислили, нова система. Добрата новина е че ни харесаха, и ако се освободи място, ще е за нас. Малки са групите, базата е прилична, за 5-6 годишните имат отделна програма за подготовка за училище. Таксите са прилични, за 2-ро дете не се плаща, а за трето - нещо символично. Просто идеално от всякъде, само да се намърдаме вътре.
Това е единствената държавна градина в района. Около нас има 2 частни, 7 (!) католически или протестантски и тази държавната. А квартала е пълен с деца, предпочитан е от млади семейства.
Сега пак ще прегледам списъка с градини, да пробвам и в някоя по-далечна държавна.

# 275
Здравейте!Някой знае ли колко струва да се завери пълномощно в Германия?
Предваритено благодаря

# 276
малейй  риенkе, ще ме сбъркаш с тези красиви торти.КАк успяваш да ги направиш, нашраво ти се възхищавам. Ти не беше ли на Дюкан по едно време, спазваш ли я пак?

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 22:08 от Tinaina

# 277
Опс, припомнете ми моля... как работеха магазините по празниците? Петък почиват, събота до обяд, понеделник почиват? Или съм в грешка?

# 278
  • в сърцето на един мъж...
Риено, тва твойто е издевателство Crossing Arms Ще ти дойда на гости на великденска торта Naughty
Сбъдваща, и аз това щях да питам newsm78

# 279
пулномощно се заверява в консулството или в посолството, българските. 15 евро струва.

риено, тоз заек голем бандит Mr. Greenда му отхапе човек ухото...........

# 280
Ку-ку!
Преди пак да съм се отвяла нанякъде - Татяна, Майра, мерси за препоръките. Това легло ще е. Майра, ти не беше ли пуснала някъде снимка /помня, че нещо се бъзикахме тогава за пързаляне срещу вратата/? Може ли пак?

Дианджели, Хана също беше по едно време с АД. Кожната лекарка ни препоръча Cetaphil, с който я мажа и досега, когато кожата много изсъхне. Пробвах я и с Линола, но нямаше добър ефект.

Тинаина, добре дошла /нещо съм пропуснала точната дата на местенето/! Видя ли се краят на несгодите? Защо не се обадиш?

Мата - ти нали ми беше обещала визита? Споко, няма да те водя на козяците, други работи с теб ще поглъщаме. Иначе обаче ме караш да се замисля.

# 281
Чакай Мишке, онзи ден Мата си изкриви езика и взе, че каза, че ще идва първо при мен  Laughing

Не съм ви чела, нервици не останаха за четене след днешния ден.
Както ви казах, скоро пак ще си търся работа. Дано стане работата заради която ходих в Париж. Веднъж и аз да извадя късмет, че взе да ми писва.

Отивам да правя спорт. Единственият гръмоотвод на негативна енергия.

# 282
Mi6ka, ето - само не се стряскай  Wink

# 283
Благодаря PeaceА при нотариус не става ли?

# 284
Благодаря ти Ели! Преместихме се на 2.03, живеем във Финкенвердер  Wink. До колкото разбирам и вие ще се местите, но може и да не съм доразбрала. Ще се радвам да се видим, когато имаш възможност   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт