121 DE жените пак награбиха косачките

• 16 963
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • в сърцето на един мъж...
Ето и нашите снимки от вчера тук

# 61
Бибе, как е Леа?

Зайо, тази ваксина е жива - затова има по-често реакции.

Ммм да, горилата вчера е отстреляна добре с голямото оръжие Mr. Green Всички ме питаха дали е бременна обаче? А аз не знам защо мислех, че е мъжка Crazy

# 62
хм, не знам в какви жилища живеете, ама тук всичко е пико бело. банята ми е фантастично направена, веднъж се наводни от тоалетната на горния етаж, за един ден я оправиха и не се забелязваше, че има майстори. плочките са сложени много добре, а все пак е на 8 години, но изглежда като нова.
с електриката имах един път проблем, дойде хаусмайстера и го оправи за секунди. казанчето почна да подлизва, пак дойде той и го енткалкна, и всичко беше ок.
живея в средно, даже бих казала евтино строителство, но е много качествено. на много приличен за мюнхен наем. нема да мърдам оттук, начи. като ви слушам..........даже си мисля да вземем съседното жилище, за да се разширим. тук ще си висим, поне докато окончателно не реша да ходим да гледаме някъде дойчише кравише Mr. Green

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 12:09 от matakosmata

# 63
А да, Майра, забравих да те поздравя за снимките  Wink
Сърфо, в Бг. ли отивате за Велилкден?

Кажете защо медиите са такива лъжци, а? Гледам снощи по немската репортаж за "размириците" в Страсбург. Половината град бил изгорял, казват. Той градът беше блокиран, не можеше да се излиза, що за глупости говорят тея хора. В покрайнина, на самата немска граница, където не беше блокирано, щото е индустриална зона, вандали ( даже не демонстранти ) запалили едновремешния граничен пункт ( точно там където ти донесох пръстена Сърфо! ) и хотела срещу него.
И снощи пак чета, че в този хотел се подвизавали българските журналисти. Мен ме шокира как може да ги сложат в този скапан хотел, почернял от сажди, просто неописуемо мизерен и на два часа път от центъра... ooooh!
Та, вчера получавам мейли от приятели по целия свят ( вкл. и от Бг. ), притеснили се за мен, питат ме дали съм жива.

Зайо, слагай ваксината за варицела, понеже аз не я бях сложила и косите ми побеляха за две седмици. По-тежка болест досега не беше карала.

Татяна, моето колело ме остави един ден, не пожела да се отключи повече. И с такъв болценшнайдер разбиваш ключалката. Оттам знам, откъде другаде  Mr. Green

# 64
Златна ми е педката, даде час веднага, та голям крос му дръпнах с Ники и количката. След 2 месеца си мести праксиса на съседната улица, та ще ми е супер удобно. И говори английски и френски, освен че е много добра с диагнозите, просто мечта!
Ани е с остър бронхит, но не е пневмония, от което се опасявах. До няколко дни трябва да е по-добре. Милото, няма никакъв глас и само скрибуца.
Сега ще се върна да ви прочета и да погледам още снимки.

# 65
Сбъдваща, дано по-бързо се оправя Ани.
Биба, как е твоята принцеса?

Нашата детска работи през ваканцията. Така че аз съм само с едно дете през това време, другото ще си ходи чинно на детска, дано не се усети, че батко й е ваканция, че ще почне мрънкане.

# 66
Геьоооо, нали каза, че ще ги сортираш, ма жИна, пак си сложила 200 пърчета, отде толкоз време да ги гледаме всички Laughing оставам за довечера Crossing Arms

Моята беше добре тази сутрин и даже отиде на градина, че днес има някакъв предучилищен тест и не ми се щеше да го пропуска, ама щом не са се обадили до сега да си я прибирам значи продължава да е добре Simple Smile. Чудя се дали не беше нещо от палачинките на закуска, или по-точно от яйцата в тях, но пък и ние омахахме доволно количество, а нищо ни нямаше на търбусите Simple Smile
И аз ще отивам след малко, да присъствам на тестването....

Сбъдваща, дано да ви минава бързо...

# 67
  • в сърцето на един мъж...
Бибе, не са двеста ма Mr. Green Само 195 са Mr. Green, ама това е селекция от 260 Mr. Green

# 68
  • Варна
Миличката Ани,Сбъдваща дано бърза да ти се оправи детенцето

# 69
ох, аз много се шашкам като има болни деца..... Confusedпросто се вдървявам. дано скоро се оправи бебока сладък.

дианджели, ша умирам, кака. от начосите ще да е...........ужас направо, гадно ми е. корем ме свива, абе пуста лакомия.............

# 70
Мато, няма да е от начосите, ами от текилата  Mr. Green
Аз днес съм в супер форма, пак ми се досяда на тераса.
Даже 60 коремни преси направих тази сутрин. Като никога.
На 15/04 ми изтича договора на сегашната работа. Малко имам едно негативно предчувствие, че няма да ми го продължат...Не че съм зле аз, ами то няма работа, по цял ден въртим пръсти и гледаме в една точка. Ще видим.

# 71
Мисти какво работиш, заинтригува ме Thinking

# 72
  • Варна
Мистик,много гадно,но нали пък очакваш тази жена то Париж да дойде.
Сигурно ще е за по -добре Grinning
А какво раотиш в момента,ако мога да попитам?
И бравос за коремните smile3501Сигурно имаш голяма воля и нямаш мързел,
за такива изпълнения,че при мен и двете ги има,но в обратна позиция.
Тоя корем най ме мъчи,хапна две хапки и хвърчи напред като балон Confused

Мате,що така бе,ти не хапна множко WinkНе повече от всички останали

Бягам,че ме чака цяла камара за подреждане с летни дрехи,
само се надявам това време да не ме изненада неприятно,че вече опаковах
всичко зимно и го затъкнах на скришно и дълбоко с пожелание скоро да не го видя Mr. Green

# 73
Пък аz днес си припомних едно хубаво, zаЩо иzбрах да не ходя при таzи педка, която zамества наШия таzи седмица. Над 1 4ас4акахме  Twisted Evil и я прегледа много бегло, даде ми рецепта и по живо и zдраво. 20? zа сироп zа каШлица  ooooh! Money

Милата Ани, дано се оправи бърzо  Praynig Радвам се 4е имате такава добра лекарка  Hug

Ние имаме страхотни хаzаи които много се грижат zа имотите си. Ако има неЩо, се обаждам и веднаги4ески намерят реШение, 4есто идват самите те да видят и да се опитват да помогнат, после се обаждат да питат дали са идвали майсторите, дали вси4ко е окей и т.н. Просто ме4та. Идват да режат храстите, майката (на 83 години, zабележете) се грижи zа Ункраута (е тва не го zнам как е на български  Embarassed ) и то дори по хълма, та 4ак неудобно ми става. ИzобЩо, никакви оплаквания нямаме, в супер отноШение сме, много си ги оби4ам  Heart Eyes

# 74
О, Дианжели дано, дано, щото на нас през юли са ни пущали парното при външна Т 17С  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт