121 DE жените пак награбиха косачките

• 16 961
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за съчувствието. Не се шашкайте моля, всичко е под контрол. Ще се оправи детето, само време трябва.
Аз съм от майките темерути, дето като са болни децата са спокойни на макс. Изобщо в критични ситуации съм все много хладнокръвна, самонаблюдавала съм се. Нещо съм сбъркана.

# 76
Сбъдваща покажи ни снимки на Ани (за тези, които не успяха да ги видят предния път Grinning) Hug

# 77
Това слънце страшна сила доби за 3 дни, чак не мога да повярвам Shocked по тениска ми беше прекалено топло навън (пък тук-там има хора още с якета и палта ooooh!)

Ункраута (е тва не го zнам как е на български  Embarassed )
Плевел...
може и треволяк Laughing

Татянка, при заместващите лекари винаги сме чакали по много, няма начин, има двоен приток на пациенти, затова даже гледам да отложа такива посещения, ако не е много зле, защото и да отидем файда няма- много чакане, преглед на тагадък... колкото да кажем, че сме ходили на лекар Confused

Аз съм от майките темерути, дето като са болни децата са спокойни на макс.
И аз така Embarassed даже си мислех, че нещо съм сбъркана, защото всички майки, който познавам, изпадат в паника, ако детето вдигне малко температура или има омърлушен вид или "може" да се разболее от нещо, а аз непукист някакъв- кво толкова- температура ooooh!

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 14:56 от Biba Sparrow

# 78
  • Germany
Аз бях до едно време голяма паника, но от известно време толкова леко приемам всичко, че чак е плашещо  Thinking Т, хреми , кашлици все едно са нормални неща и грам не се шашкам, но имам ли избор  Crazy

# 79
Сбъдваща, на мен ми е любопитно какво ви изписаха? Ноеми зимата кашляше и за 1 ден се появиха хрипове - педката каза начален бронхит, но минахме само със сироп.

# 80
Сбъдваща, на мен ми е любопитно какво ви изписаха? Ноеми зимата кашляше и за 1 ден се появиха хрипове - педката каза начален бронхит, но минахме само със сироп.
Сироп за кашлица - Проспан. Ако не се влоши, ще минем с това само. И свещички за темп. ако има нужда.

Бронхита на Ани има и нещо положително. По принцип е гръмогласна и ревне ли е малък ад. Сега само скимти и скрибуца, няма глас горкото, а аз се наслаждавам на тишината. Кажете сега че не съм изрод.

# 81
Сега само скимти и скрибуца, няма глас горкото, а аз се наслаждавам на тишината. Кажете сега че не съм изрод.

Joy Тоя Проспан на моите хич не помага - нашата педка изписва винаги Амброксол и им действа за 1 ден буквално Shocked Бързо оздравяване  Hug

# 82
Не действа хич, наистина.
Напиши ми моля, кой точно вид Амброксол ви предписват, че има сума видове и разфасовки.

# 83
  • Немция
Здравейте, писателки!
Изчетох каквото сте писали. Браво за срещата, много сте инициативни! Много снимки, много нещо- имах търпението само първите да разгледам.

Вчера- чак на 5-ия ден- закваската ми за боза (от просо) шупна- точно тогава, когато бяхме решили да направим една голяма разходка до Холандия и , разбира се, нямах време точно тогава да забърквам смес за боза Twisted Evil. Днес изхвърлих сместа, защото май на закваската й бе минало времето.
Един бозаджийски въпрос към Сърфова- закваската беше придобила много лигав вид(да ме извините за гнусливото описание Wink) и се чудя дали въобще беше годна за употреба. Нормално ли е това, Сърф?

# 84
Благодаря ви на всички. Вече им я сложиха, макар Деница да е закъсняла. Юни месец ще е реимунизацията и ще видя тогава. Всъщност като им се сложи ваксината има ли пак вероятност да се разболеят въпреки всичко? Защото аз нито есента, нито сега пролетта съм разбрала да има шарка в нашата детска...

# 85
Bibit, не трябва да е лигава, по-скоро като тесто за палачинки става, но с малки балончета - това означава, че не си я джуркала достатъчно. Следващата по-често я разклащай. Laughing

Мисти, да в петък заминаваме за БГто. Wink

Бибе, не са двеста ма Mr. Green Само 195 са Mr. Green, ама това е селекция от 260 Mr. Green

Гея, как няма да са 260 като си снимала всяка риба от аквариума и всеки мамун по отделно.  Laughing Laughing Laughing

Напазарувах, пихме кафе с Ванчето и Цвети, погушках бебе, погъделичках друго и смятам ми е крайно време да си оправя кревата поне, за да съм поне с нещо полезна този ден. Embarassed

# 86
  • Немция
Оф,Сърф, продължавам да те тормозя с тази боза. Mr. Green
Закваската я разбърквах по няколко пъти на ден- щом пишеш , че направо я джуркаш следващия път я складирам в едно бурканче и запо4вам да я връткам из въздуха. Mr. Green
Да те попитам дали е правилно или става дума за правописна грешка- закваската се прави с 1 ч.ч. хладка вода, нали?
 Имам чувството, че просото не беше супер фино смляно и оттам се получи целия проблем- то постоянно се утаяваше на дъното и имаше леко зърнеста структура. Другият опит ще е с брашно. Няма да се дам на една боза, я! Crossing Arms

# 87
Ее не ви е срам бе и една снимка да не направите от купона, мюнхенчанки....   Wink Сега отде да знаем вьрви ли ви диетата или не вьрви аааааааа.........  smile3534 Иначе бравос за щамтиша и аз сьм dabei (кьде и кво беше после ще чета, че бьрзам да взема малката от яслата)

Я да ви попитам нещо друго... Нашта сьседка германка, роди миналата седмица момченце и тькмо се канех да й купувам нещо, харесах едно сладко плетено елеченце с шапчица само че са отчасти в червено......... и мьжа ми като рече АУУУУУ как така червено на момче, германците не обличат момченцата в червено.  Shocked Тва нещо хииич и не ми мина през ума, ако беше за мое дете не бих му мислила..... но какви са вашите наблюдения, става ли за подарьк червена дрешка за момченце или нещо друго да потьрся.......  stork-boy stork-boy

Zayo, доколкото знам при никоя ваксина защитата не е 100 процента, тоест има пак някакьв минимален шанс да се разболеят... но значително пооо- мальк.  Hug

# 88
Ива, в детската градина на Марина съм виждала момчета с червени якета, блузи и т.н. Не знам как е прието, но аз Алекс го обличам в червено. Ако искаш за собствено спокойствие, избери му друг цвят на бебето - тъмно синьо, зелено, жълто.

# 89
  • Немция
Ива, съвсем наред си си! Защо да не може червено да се носи от момче??? Thinking Няма такова нещо, мъжът ти е в грешка Wink- дори и в бебешките каталози има "момчешка" мода (ританки, панталонки, блузки) в червен цвят.
Друга работа е, ако червените елементи са с форма на цветя, сърца и други мотиви , типични за дрехи на едно момиченце.

Общи условия

Активация на акаунт