121 DE жените пак награбиха косачките

• 16 927
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Мате ще купиш ли и на мен еко яЙца  Mr. Green, че и аз си мислех да ходим, ама не знам дали ще сколасат.

Чико добре завърнала се. Определено липсваше. И честито за новата диплома. Добра професия си си избрала и да е много доходна.  PeaceАз мразя да плащам на маклер, ама виж да вземам комисионна нямам нищо против

МИсля, че народът тотално е полудял

# 196
Бибитка, ама косъмът е обработен, не си представям как тъкат с козината на току-що остриганото добиче. Зарових се в нета, там пише хубави работи за екологични килими и пр. То по твоята логика всички трябва да имаме алергия към овците заради ориенталските килими  Thinking

Кога Ще дойдеШ да си играем?  Flutter

Като пренеса домочадието, ида. Тъкмо ще си я усъвършенствала джаджата.

А, и сега се сетих да питам - кой беше купил тук детско легло с пързалка? Аз харесах едно на Paidi, но опитът ми с тази марка е нулев. Приемам препоръки за марки и модели.

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 14:46 от Mi6ka

# 197
  • Немция
Зарових се в нета, там пише хубави работи за екологични килими и пр. То по твоята логика всички трябва да имаме алергия към овците заради ориенталските килими  Thinking
Моята логика не е желязна Mr. Green, това беше само едно подвеждащо предположение.

Легло с пързалка беше купила май Майра, ако не ме бърка паметта. Thinking

# 198
Ахам, Майра, и то на Пайди  Grinning  МиШке, супер съм доволна от Пайди, много ка4ествени мебели са, на Милена стаята й е от Пайди (беz пърzалка)  Peace

# 199
бреза или бук?

# 200
Серията Арне, Ахорн.

# 201
айде поръ;ах колата , но не е пежото , а една зафирка  Wink сега ще и взема и един багажник за велосипеди и само да ми дойде  Wink

# 202
Леле как пишете само, почти забравих какво щях да казвам.

Едното, което се сещам е, че не бих пуснала детето на детска градина с пресни сополи и с прясна кашлица само за да не лепне нещо друго наоколо и то по-сериозно, ама чак да припадна, че някой си го е пуснал така .. Wink
Честита кола  bouquet на Жабата.

Приятен ви остатък от деня Grinning

# 203
Ние в началото се колебаехме между Зафира и едно 7 местно пежо. Сондирахме мнения обаче, видяхме и репорта на TUV и се отказахме и от двете.

Честито Жабке, безаварийно каране!

Днес получих отговор от една френско-немска градина наблизо, доста добра база и на много удобно място. Децата ги записахме там веднага след като пристигнахме, а Ани веднага след като се роди. Та казаха днес - шанс за място не по-рано от септември 2010. Представете си!

# 204
Ние в началото се колебаехме между Зафира и едно 7 местно пежо. Сондирахме мнения обаче, видяхме и репорта на TUV и се отказахме и от двете.

Wink az не гледам много репорти , за да не си създавам главоболия.
Този уикенд пътувахме окол 1500 км с едно огромно ново мондео с какви ли не екстри ... не знам какви са репортите, но по скапана кола не съм карала. Карах няколко години едно рено Кангу, което макар и малко тежко си караше като москвииии; с 2 думи минава през всякакви препятсвия ... това форду е голем боклук. Една фиеста нова също карах на скоро за 2 седмции ... егати ужасона.
шкодата на мъжа ми уж е комби бомби , но е едно дребно, ниско ... няма простор.
Харесвам ауди А2 , но ми е малко;
Фолксвагени съм карала няколко пъти нови за по няколко седмици и пак не ми били нещо особено. Арматурното е също като на шкодта , двигател, мощност същи ...
Де да знам Crossing Arms
Ако вземе ;овек да мисли много много първо си стои без кола, псоле му взимат вси;ките пари за нещо си , което се оказва съ9о с (д)ефекти ... Как да е .
Аз поръ;ах . Хау!

# 205
Ние сме с Пайди леглото с пързалка (ама онази с кулата - не обикновена). Ясмин много се кефи, отзивите са повече от добри - няма такова качество просто Peace

Хора, слънчасАх. Не е живот това 25 гр началото на април Crazy

# 206
Жабке, честито.
Тук днес е мрачно.

# 207
Моето момиченце пак вдигна температура.... сега е с 39.  Confused Уж щяха да празнуват Великден в яслата в четвьртьк и да тьрсят великденски яйца, но както се очертава май ще си стои в кьщи. Амааан вече от тия болести да ви кажа.... Hug

# 208
Ива,как се каzва мъжът ти? Имам една поzната Ива, та се чудя дали не си ти  Thinking

# 209
Ива,как се каzва мъжът ти? Имам една поzната Ива, та се чудя дали не си ти  Thinking

Николай се казва, софиянче е, но е вече 20 г. в Германия..... Wink Уффф тичам, че малката нещо реве........  Hug

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 23:07 от Iva_T

Общи условия

Активация на акаунт