Режимите на Ипократис 12

• 38 350
  • 364
  •   1
Отговори
# 300
след един час ще ям!!!
имам по режим 50 гр. шунка със зеленчук
обаче шунка не ща да гледам и съм си сварила едно яйце
нали може?????

# 301
може Прокли, може!!
не се затормозявай, а и Ипо ми е казвал че МОЖЕ

Гиги, вечерях в "Кривото" с една приятелка, нали ви казах че там готвят по иповски рецепти - пиле със спанак и домати

днес закуска - 2 филии чер хляб със сирене
обяд - (вместо месо че не ми се яде) 2 яйца със сирене и лук (и 1 малка лъжичка зехтин, може да е няколко капки, обаче се усеща разликата)

и ми дойде.

довечера при добро време ще играем федербал с една приятелка  Mr. Green
хайде чао засега  Heart Eyes

# 302
след един час ще ям!!!
нали може?????
Аз малко късно се включвам ма аз друг път да си кажа - 50 гр. шунка са 2 яйца, кво е това едно яйце бре  Shocked Неможе да се наядеш с толко, а не трябва да ти е гладно, нали ти казах. Щта бия ей! Нема да стоиш гладно  Hug

# 303
след един час ще ям!!!
нали може?????
Аз малко късно се включвам ма аз друг път да си кажа - 50 гр. шунка са 2 яйца, кво е това едно яйце бре  Shocked Неможе да се наядеш с толко, а не трябва да ти е гладно, нали ти казах. Щта бия ей! Нема да стоиш гладно  Hug
то не че две яйца ще те заситят  smile3515

# 304
мили мои, аз ко не стоя гладна, изобщо не вярвам, че ще се фталя
нема такъв филм да не си гладен и да отслабваш
то режима си е такъв бря, и то май е на Солчо първия режим, ма не помня вече
аз съм режимна бе еййййййййййййййййй, кво знайте вие - сутринта половин кофичка мляко с ленено семе и овесени трици, и малко канела, после една праскова, на обяд яйцето и двата домата, сега преди малко 2 нектарини и довечера - салатка и 1 филия лебец .......хм, вярно постничко било .........
ама .....кво да ви кажа - огладнях зверски, ама точно преди да изям двете нектарини, и сега ми е добре
е, подута съм, ама то тва е щото ша ми идва .....
и да, Солчо, права си - къде едно, там и две яйца ...  Mr. Green
бе истината е, че тез дни апетита ми го няма и аз гледам да са възползвам
после ще има вой до небето, а вие няма ми давате да нарушавам, еййй ...

ох, малкия кашля ужасно .....инак няма температура, ама тая кашлица направо го дави ....
айде до после .....

# 305
Добро утро, момичета!
аз бях стриктна до таз сутрин  Mr. Green
малкия спа по-спокойно тази нощ и аз съм много хепи, щото почва да оздравява демек, обаче за сметка на тва пък аз бях абсолютно изтощена преди половин час като станах, щото снощи легнах след 12, да чакам да се прибере и нахраня блудния му баща, после се въртях, после на няколко пъти през нощта се събуждах и като ми иззвъня телефона да ставам бях като пияна направо ......
и плюс половинката кофичка мляко, пак изядох на детето един кроасан ....
ама нейсе, тва да е, сега е сутрин, до довечера ще му видя сметката на кроасана, надявам се само с това да си остана и днес да съм сериозна ...
без майтап, по дрехите усещам как почвам да се "свивам", мъничко де, то са 2-3 дни откак съм стриктна (ако не броим таз сутрин), обаче явно веднага се усеща, та имам стимул да продължавам де
наобед ще изям една шопска салата и за довечера телешко саламче на скара и доматче, междинни закуски - нектарини

хайде, събуждайте се, да пием кафета и да ходим да работим
лек ден, ще пиша по-късно пак   bouquet

# 306
Добро утро и от мен!   bouquet
Прокли, много си ранобудно бря! Радвам че малкия се оправя, аз кат слушам, то детето се тормози кат му е зле, ама майка му дваж повече   bouquet
А той на колко е? Знам, че е мъничък, ама незнам на колко точно, май не си казвала?
Това за саламчето на скара - ау, че хубава идея, изобщо не ми беше хрумвало, ще си направя и аз, ей, мерси милооо!  Hug
А за кроасана - това да ти е кусура днеска, пак ще си супер...Голям кеф да почнат да ти се олабват дрешките, а? 
А пък кат тръгнеш после и по магазините...щото то, нали, неможе така, да ходиш с некви дрехи дет ти висят кат на закачалка, требе да си подновиш и гардероба... Joy

Аз вчера точно това направих, одих по магазините...ама си купих само една тениска, то в тоя тийнеджърски магазин дет се бях навряла за мене немаше много избор де...
то на всяка почти некви безумни надписи и картинки - сърца във всички възможни форми и цветове или надписи от сорта на "I love shopping", "I love my boyfriend"......брррррр...
и те така...с триста зора си намерих една съвсем простичка - едноцветна, без надписи и картинки, розово-лилава  Simple Smile Детска радост, шарени бонбонки дет се вика  Joy

Солчо, ти как си с режима бре? Спорт нещо, туй-онуй?  Hug

Оффф Прокли, ама къде ми пусна мухата за тоя кроасан и ти, наш как ми се прияде сега и на мене  Joy Дали пък да не взема да съм солидарна с тебе и да хапна и аз един?!  Whistling

Сиско, ко стаа с тебе, пиле?

# 307
Апни, Гиги, апни си мило
дето ходих по чуждо в Зоната, викаха, че до 14 следобед можело - демек - не са лепи  Mr. Green
е, и да не е много, ама то един кроасан ..... и наведнъж да го хапнеш важно било, а не по бонбон на час примерно ..
така де, до довечера ще замине - напред, назад, едно друго ..... има и известен резон в тва  hahaha hahaha, не само от нашта лакомия .....
ма вярно бях като парцал сутринта и не издържах ....
а малкия, живот и здраве, на 4 октомври ще стане на 3 годинки, а на 29-ти мама му на 33 ...  smile3515

оффф, как искам да ходя за нови дрешкииии, не е истина
сега, щото съм си обещала първо да вталя дебелия задник, доизносвам квото има из шкафовете ..... пък де да видим, ТРЯБВА тоз път да успея
дето ви викал Ипо, от нас зависи, той човечеца не е магьосник само с пожелания да ни вталява

мда бе, другите две мацки пак изчезнаха и останахме сами да си пишем ....
дали гризат шоколади и баници, а  newsm78

# 308
здравейте, момичета!
прегледах на бързо какво сте писали и ви се радвам че сте режимни
 и на мен нещо ми се пазарува, само дето време не мога да намеря,но скоро и това ще стане
аз си хапвам съвсем нормално,даже сутрин по една закуска и се притеснявам да не почна да качвам, но засега удържам фронта
лек ден! Hug

# 309
Да се запиша - режимна  Peace
Сутринта кисело мляко с банан, на обяд пилешка пържолка със салата зеле, сега малко прасковки , за вечеря - леща.
Вие ядете ли варива?
Гледам, че имате яйца в менюто - те вместо какво са?
Айде, лек режим, на всички  Hug

# 310
Вие ядете ли варива?
Гледам, че имате яйца в менюто - те вместо какво са?
Аз нямам варива в режима, а яйцата си ги имам, не са вместо нещо...но по принцип кат не ми се яде месо, го замествам с яйца, все е белтък...
Браво, че си режимна!   bouquet

# 311
Добро утро!
света ми крив днес - малкия сутринта в 5,20 пак имаше температура, а уж и антибиотик почнахме
а пък почти спря да кашля .....
аман от болести, хем знам, че не може пък да не се разболее хич, ама така се заточи с дни и направо откачам.....
вчера не беше напълно режимен ден, аз си казах де, обаче пък апетит нямам почти никакъв и да не ви казвам какъв хъс имам да отслабна тоз път, откъде взе да извира - не ми е много ясно, ама нямам никакво намерение да го гоня  Joy Joy

Деско, ти що не драсваш по-честичко?
Гиги, как беше вчера мило, изяде ли кроасана или беше режимна?
Сиско, браво, че си стриктна   bouquet

лек и успешен ден на всички, ако мога по-късно, пак ще пиша

# 312
добро утро, момичета
само аз ли си седя гладна  Whistling
като се замисля, вчера не ми беше най-режимния ден,  hahaha но това не пречи на добрите намерения де ....
вчера търчах по обед да нося течен аналгин вкъщи, щото малкия беше с 39 температура ....
след има-няма половин час купона беше вече на 6, обаче той не ме пусна да се върна на работа докато не го приспах
като се добрах до офиса, минаваше 2, всичко н авсички бях изяла 4-5 дребни кайсийки и като се прибави и облекчението от свалянето на температурата - огладнях  Mr. Green
изядох едно парче пица, и пих капучино
ама .......вечерта бях добра и днес любимите ми дънки са леко халтави, все така
демек не ми се отразило пагубно и днес си продължавам пак стриктна по режима
ам вий вчера цял ден де бяхте?
хайде днес всички режимни, щото лятото ще мине, а всички знаем, че зимата е по-трудно, сега поне има плодове и зеленчуци бол ....

лек и хубав ден, ако мога по-късно пак ще пиша   bouquet

# 313
Здравейте, момичета!
май от другата седмица ще се включвам и аз в редиците
Прокли, нямам много време, започнах работа,а и малката още не са я взели на ясла,но ще се постарая да съм по редовна с писането. Бързо оздравяване на малкия.
 Hug

# 314
мен ме 'сполетя' едно неочаквано двудневно пътуване до морето и обратно и си хапнах яко зеленчуци, риба, миди, хубаво вино и домашни целувки. Т.е. -нережимствах но все пак гледах да е в контролируеми рамки. Утре съм на линия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт