Режимите на Ипократис 12

• 38 349
  • 364
  •   1
Отговори
# 315

Да почерпя за малката ми рожденичка!

# 316
Деско, благодаря за почерпката, мила!
Да  ти е жива, здрава, нека има най-най-щастливото и безгрижно детство!
  bouquet  bouquet  bouquet

А на мама й много любов, късмет и  слънце!

п.п. при мен нещата в края на седмицата са пълен провал!!!!
от утре няма мърдане!

# 317
Дес, честито и от мен с известно закъснение!  Embarassed Да ти е живо и здраво рачето!   bouquet

Айде момичета, след 2-3 дни кръшкане, днеска всички пресни-росни - на линия! Чухте ли?  Hug
Прокли, за тебе се отнася най-много Simple Smile Така добре беше подкарала режима, къде кръшкаш пак... Аз няма да ти се карам много, щото и аз съм за бой, ама днес само да съм чула, че не си режимна  Wink

# 318
Гигиииииии, ша ти кажа аз на теби!
ти ми разби сърцето в петък бря (май тогаз беши)
аз са въртях, въртях тука някой да удари едно рамо, никой не щеше да пише, тебе та мярнах отгоре че си онлайн, викам аха, ся ша драсни нещо, йок,  hahaha hahaha, ти отиде да апнеш нережимно, налииииии????  Joy Joy
мани, мани, два-три дни се улях направо, особено вчера .....от днес не ща да чувам за нережимна храна .....
то пак добре, че ще ми идва таз седмица и поне плюскането не ми се отрази - нито се чувствам надута, нито с отеснели дрешки
ма то тва ще е, оттук-нататък трябва стриктно, щото после има да цивря тука ........
а така искам да успея ......няма ви казвам .......

# 319
пак сте се изпокрили ....
имах съвсем режимна закуска - 4 мънички кайсийки
обяд - 300 гр домати със сирене, салатка
следобедната закуска ще е пъпеш и отсега потривам ръце, та сигурно няма да изям препоръчваните стотина грама  Joy Joy
ама нейсе, това да е
за вечеря имам 100 гр.месце и зеленчук
и това ще е
очертават се гладни дни на хоризонта  Joy Joy

# 320
Прокли, мило, я не помня вече петък кви съм ги вършила, ама най-вероятно си право  Joy  Embarassed
За съботата и неделята и аз не ща да си спомням, начи съботата си взех 12 топли пълнозърнести кроасанчета от Пикадилито и май 10 от тях си ги изядох самосиндикално...на 5-6-то вече им бях изгубила бройката...а пък те не са толко малки да ти кажа, хич даже...и така, вечерта на рожден ден...освинване пълно...
неделята - толко ми беше зле, цял ден не ядох почти, само диня...
днес - стриктна! почти  Grinning колко тебе немога да бъда, ти направо разбиваш  Joy
и аз си взех пъпеш - виж - великите умове работят в една посока  Joy кога предлагаш да го ядем? към 4 и нещо?  Hug

# 321
ооооооооо, писо, аз обядвах нямаше един часа още ....
та пъпеша нападнах къмто два и половина, без да са минали регламентираните 3 часа, ама ..... ко да прайш.....
но нищо друго не съм яла де, ни солетка, ни кайсийка, нищичко
е, и пъпеша не беше ногу малко - към 200 грама сигур имаше, така на око (сигурно повече), ама тва ще остане да ми топли душичката днес .......  Mr. Green Mr. Green

малеееее, дано сега довечера устискам, че то всъщност вечерите са ми най-големия проблем, особено пък като трябва и да готвя на мъжа ми .....дребния айде, той си злояд, там опасност няма, пък и вчера му изядох последните кроасани  Joy Joy

ти стискай, трябва да влезем в крачка ......

# 322
Добро утро, момичета
тази сутрин писах, писах и накрая нета се скапа и ми затри поста....
как да е, отчета за снощи беше режимна, обаче с непозволен десерт от пъпеш....
мда, тва си е, без издънка не мога
ама кво да направя, като много обичам, пък и ще ги има само няколко седмици още
от друга страна, най-сладките ги изядох снощи  Joy
дойде ми, подута съм, та близките дни няма смисъл да се качвам на потрошения си кантар, който между другото мъжът ми пооправи .....
вие стриктни ли сте?
като гледам как сама си пиша, май не сте  hahaha hahaha

# 323
Проклиииии, аз пък писах писах, и докат пратя ми излезе, че някой друг е публикувал...та зарязах поста заради теби, ся пиша наново  Grinning
Щях да те питам снощи как изкара, ма разбрах вече, супер си, само така! Ти си мойта гордост ша знайш! Това с десерта от пъпеш - не е нарушение според мене, само дето Ипо казва да минат 3 часа от вечерята и ако пак си гладен - имаш право на късна вечеря...а ти май си го яла веднага след основното? Ама няма значение де, както съм ти казвала вече - това да ти е кусура!
При мен вчерашния ден мина горе-долу добре, следобед ядох малко семки  Embarassed а вечерта пък омахах 2 парчета торта щото имахме повод вкъщи...отделно салатата от домата, краставици и сирене дет си ми беше по режим...та не бях много стриктна, ама не съм се и оливала (нали?!  Crazy ), като си помисля кво чудо можеше да е  Joy
Днес си нося пъпеш на работата, нарязан и обелен...а тоя вчерашния си седи до бюрото цял-целеничък  Joy Вчера като си помислех само кво цапотене ще падне и се отказвах...
Айде стриктна днеска пак! И се обаждай да кажеш как върви деня ако имаш време Wink
Айчо! Четеш ли?? Къде си, пиле?

# 324
  • Sofia
Привет!
Аз преди известно време - около година вече - пишех тук.  После занемарих нещата ...
Сега съм решила пак да се присъединя към отбора - ако нямате нищо против Simple Smile.
При Ипо съм ходила за първи път преди да забременея бях свалила значително количество кила, но след бременността - пак се върнаха, че и в + към тях. Миналата година ходих пак при него, но поради ред причини ми беше невъзможно да спазвам режима.
Сега пак съм се нахъсала и този път мисля да съм стриктна. Даже съм разпечатала последния си режим от него.
Между другото - ако някой иска мога да да дам няколко разновидности на "диетата" (правени за мен).
Поздрави,
Искра

# 325
 ооооооооооооооо, какъв сладуууур, и адашче на моя Hug  Hug
аркси, добре дошла, за се скъсах да рева,  че сама си пиша, с Гиги само държим фронта  Mr. Green

а, Гиги, не мило, днес не съм режимна
ядох наобед картофки, а сега и черен шоколад, ама нали ми дойде (баси оправданието, вярно било, че е като гъз - секи го има)
и таз вечер и аз ще ям торта, щото споменах че ногу хубава и в ресторанта до нас ми поръчали и ми направили моля ти са .... е как да не ядеш, то сега срамота и да откажеш .....  Joy Joy

обаче от утре съм се зарекла, ей, момичета, до края на месеца трябва да изкарам режимни едни 13 дни, че да мога да вляза в ритъм
айде, ще се подкрепяме тука, ето, и Аркси довтаса обратно, аз я помня от старите теми, га само четях, ехейййй

абе Гиги, за плодовете, вие сте ходили при Ипо, по принцип ясно, че ако са кайсии, може да изядеш 2-3 нали, щото са дребнички и в режима пише плод по избор
но така, за диня, за пъпеш, грамажа как се движи, щото тооооо ...един средно голям пъпеш, мило, си е бая калории, ако го омета целия  hahaha hahaha hahaha, както се е случвало ....

Аркси, давай разновидностите на режимите, аз само си ги колекционирам, па все се дъня, ама нищо, то и без друго трябва да се сменят от време на време ..... да има  Joy Joy

# 326
  • Sofia
Simple Smile
Проклетница, обещавам да не отпадам от редиците този път!

пращам - ако искате - дайте по един e-mail на лични, че са word файлове и подредени в таблички - и ще стане мазало ако ги копирам тук. (вече пратих на някой по mail-а, но не знам на кой точно  Embarassed )
и при мен първите 13 дена са критични. след това влизам в крак. ама тея пусти 13 дни ...

относно плодовете - върти ми се из главата количество от 150 - 200 гр. Предполагам - диня може да се хапне повече (е все пак да е макс. до 300 гр.) - по-голямо водно съдържание, а пъпеш - по-добре да е в нормалните количества - до 200 гр.

иначе аз карам по един режим, който е предивден за хора с по-малко физическо натоварване - съответно с по-малко калории.
имам и един, който е на следния принцип: един ден доста е свит порциона, един ден нормално хапване - това е направо ужасТно - аз изкарах 1 седмица на него. ако го бях продължила - предполагам щеше да има ефект.

а днес съм доста добре: сутринта - филия хляб + сиренце, на обед - 2 яйца и краставица. сега пия кафе, а малко по-късно ще похапна плод. за вечеря мисля да похапнем пилешко със салата - хем и мъжете ми ще са доволни Grinning.

# 327
3:30, най-после! Айде на пъпешитеееее  Joy

# 328
привет, момичета!
без бой казвам че не съм режимна(някой трябва да доизяде тортата в къщи)
Искре, добре завърнала се и успех! Peace
Прокли и аз от време на време пиша,ама пусто немога да съм режимна(или май неискам Embarassed!
лека вечер! Hug

# 329
Добро утро, момичета, пожелавам слънчев, диетичен ден!
Деско, не щем, мила, не ни достига нещо - я хъс, я мотивация, я лакомията в повечко, най-вечи мързела, ама все неща, дето са лекуват .... Mr. Green
на мен си ми е слаб ангела, пък и нервите - ядосам ли се, зарязвам всички добри намерения ....
а пък като изпадна в депресия, се убеждавам, че плюскам, щото са чувствам необичана ....демек причини да съм нережимна бол, и си ги редувам да ви кажа  Joy Joy
ама и инат не ми липсва де...
таз сутрин са надигнах, изпих си двете чашки вода, изядох си последните стотина грамчета пъпеш и това е .......вече съм гладна  hahaha hahaha ама до десет така ще е, тогаз ще ядем праскова .....
днес въобще ще съм стриктна, квото и да става, щото не мога да се гледам
а като гледам бавачката на малкия, дето е с близо 20 кила върху моите, а млада жена - 42 годишна, и ми призлява
и тя само си приказва - ех да можела да отслабне, хем и мъжа й я прави на гъз и пак не се взема в ръце........не искам и аз да ставам така

лек и успешен ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт