Режимите на Ипократис 12

• 38 344
  • 364
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
добър ден!
И аз вече закусих (кисело мляко - 1/2 кофичка). Сега си допивам и кафето.
Аз ще похапвам чааааааааак на обяд Grinning. Ама голяяяяяма салата със сирене и филийка черен хляб.
А като стана дума за хляб - вие какъв хапвате когато ви се пада да ядете? Защото нещо в кварталните магазини не мога да открия Тонус/Бонус (по принцип хляб у нас купуваме за бавачката на малкия). Намерих един на НИЛАНА - нискокалоричен. Дали е подходящ?  Thinking

Проклетница, и мен много ме е яд като някой каже - не мога да сваля, въпреки, че и аз много често го казвам, но е факт, че веднъж съм го правила и вече е крайно време пак да се взема в ръце, защото положението е страшно. А причини да се тъпча и да не правя нищо - мога да си измисля бол. Ама сега се амбицирам и нема мърдане!

Спорен ден днес!
И никакви издънки, ей!  Naughty

# 331
Аркси, благодаря за режимите, мила   bouquet
абе .....  в интерес на истината и аз в тоз дето го правя, нямам втора закуска
обаче като стана рано, не издържам до обяд само на един плод или половин кофичка мляко
пък и нали трябва да се яде през 3-4 часа ....
ако сега, както съм яла в 7, остана без нищо чак до обяд - гаранция, че съм озверяла и съм опропастила режима, та, по-добре една праскова да изям, че то и обяда ми не е твърде щедър- домат и филийка хляб, а и така става идеално просто - в 7 стотина грама пъпеш, в десет - праскова, в един - обяд, в четири закуска и в седем - вечеря, абсолютно стриктно, бебешко хранене  Joy Joy Joy
а за хляба дето питаш, аз ям типов - обожавам го, много ми е вкусен, филийките не са големи, и с него карам
пък и дребния го обича ....

кой ша пуска нова тема бря????

# 332
Добро утро, момичета!
как сме? диетични, надявам се
аз съм стриктна, продължавам, не ща да чувам за издънки
така де, време има за тва, нека първо поотслабна  Mr. Green
днес ми мързеливо и едно таков никакво
ама поне не съм гладна ....... Mr. Green

# 333
аз пък съм режимна!  bowuu

# 334
И аз  Peace
Вчера не можах да стигна до Ипо, та го отложих за 28 юли Sad

# 335
  • Sofia
О! Браво!
И аз съм режимна! Не е имало издънки (само едно малко парче (разрирайте блокче) шоколад )!
Следващата седмица да видим какво ще покаже кантара - дано да са задоволителни резултатите. (реших да се меря максимум 1 път на седмица - иначе ми действа демотивиращо.)

Сега си хапнах диня. За вечеря ми се полага пилешка пържола със салата (заменям със задушени зеленчуци в плик   chef ).

# 336
И аз съм на диня - следобяд Simple Smile

# 337
  • Sofia
Май динята е предпочитан плод този сезон  Laughing

# 338
ейййййййййй, момичета, да не сте всички по разходки в това хубаво време?
аз да се похваля, че за две съвсем нережимни седмици, ако не броим последните няколко стриктни дни, съм надолу с цели 2 килца  Mr. Green, което си голям кеф
а инак явно съм влязла в ритъм, щото и днес съм режимна, ако изключим двете праскови в повече, ама ..... голем глад!

лек и хубав ден!

# 339
Здравейте, момичета!
Как сте? Режимни?  Mr. Green
Аз се позагубих около 1 месец. Нещо ми се понасъбра много работа, ремонт вкъщи и други такива тривиални неща.  Tired
За този 1 месец обаче успях да направя една голяааама грешка ooooh!. Реших да пия Vitaslim. За 1 месец качих 4кг. Вместо да ми притъпява апетита, аз умирах от глад Thinking. Опитвах се да съм режимна, но почти нямах ден в който да не хапна нещо излишно. И колкото и малки прегрешения да имах - всички ми се качиха, че и отгоре Sad. Голяма грешка беше, че не се мерих редовно, а чак накрая. Сега естествено съм в "депресия" - вече втора седмица, но не помага. Миналата седмица уж започнах да свалям, но събота и неделя ходихме при майка ми и естествено прекалих. Сега пак се опитвам да вляза в релси, но съм отчаяна. След 2 седмици заминавам на море и вместо да съм позаслабнала, аз ще съм по-дебела и от миналото лято  Cry
Уф, оплаках се  Rolling Eyes
Надявам се всичко това де не ви демотивира, а напротив.
Лек и режимен ден!

# 340
mama_V , що такваз черна серия?
мне, няма са демотивирам, аз така съм се амбицирала, та не е истина
ама аз колко месеци минавах през такива периоди - всеки ден да си обещавам да съм режимна и до довечера ....
а кво е това витаслим?
сигурно тъп въпрос, ама ......
истината е грозна, но ясна - НЯМА отслабване без хранителен режим и движение
както и да е......стягай се и започвай, ако трябва всяка сутрин отначало
и аз сега съм по-дебела, отколкото бях в края на октомври миналата година, ама ....вече съм 2 килограма надолу, плюс снощните прегрешения .....
не знам, не трябва да се отказва човек ..... в края на краищата нещата са това, което сами си направим

оффф, не звуча свързано и мотивиращо, ама днес нещо ми куца изказа .....

# 341
Гиги, ако та видя още веднъж на тоз балкон и не пишеш нищо, ща пребия!  newsm66 newsm66

# 342
......стягай се и започвай, ако трябва всяка сутрин отначало
Прокли, тебе мое да ти куца изказа, ма аз все пак намерих нещо достойно за цитат в твоя пост, мило  Wink
Абсолютно си права, така трябва - падаш, ставаш, и пак падаш и пак ставаш и така...mama_V, да си дерпесирана ти разрешавам 1-2 дена, после никви такива, слаба-дебела, спазвай си режима и времето работи за тебе! А кат се подтиснеш и ни режим ти се спазва ни нищо, и още по-зле става, поне аз така, не само че го удрям на провал, ами някак си нарочно се тъпча, кат ми стане тежко чак тогава спирам! Което е супер тъпо, после белите от тия депресантски дни немож ги оправи сума ти време...  ooooh!

Хохохо, ама как си знам....виде ли че пиша бе??? Wink

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 11:59 от Giggerotta

# 343
ох, либоф моя, доди ми сърце на място, къде са беше загубила ти, аз кажи - речи сама си бях останала тука ......

# 344
Абе къде се губя и аз, тука некви проблеми в работата и по цял ден по събрания ни влачат...ама както и да е...
Начи за режима - аз от доста дни вече немога и немога да вляза в ритъм...целия ден е добре, на вечеря обаче........  ooooh!
И те така, откакто се заканих че за сватбата на която ще кумувам ще отслабна, става точно обратното  -  дебелея  #Crazy
Ма кво искам и аз - всеки ден шоколади...немое то така да се отслабва...
Но както каза Прокли - ако трябва всеки ден ще почвам отначало, все някога ще стане нал тъй?  Joy
mama_V как си ти, поотмина ли ти депресията или още те държи?

Общи условия

Активация на акаунт