Режимите на Ипократис 12

• 38 348
  • 364
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
я веднага да се стягате!  Naughty
аз вече 1 седмица съм режимна - равносметка - минус 2 кила, което е добре според мен. малко прекалявам - ама с диня Grinning
за едно нещо ме е яд - знам, че трябва да хапвам като по часовник, а понякога не мога и докато дойде време за обяд съм озверяла (ми то не може да закусиш в 7-8 и да обядваш в 14).
надявам се да минават при всички черните серии и все надолу килата.

# 346
Gigi, тя мойта депресия си ме тресе от доста дълго време и не се дължи само на килата, та не вярвам и скоро да ме остави  Tired
Тия дни обаче съм на линия Whistling. Снощи ходих и на танци, а след танци винаги ми поолеква.
Днес съм на 3 малки круши към 7 сутринта и вече съм освирепяла ooooh!. Наливам се с вода и стискам зъби, че преди 12,30 - 13,00 няма да успея да изляза.

# 347
ааааааааааааааа, Аркси, и аз съм режимна, ама и аз прекалявам - с пъпеш обаче
лошата новина е, че с квото и да прекалиш, се лепи на дупето
задържам вече трети ден, а отначало тръгнаха светкавично ...
ма така е, и аз като Гиги - през деня всичко под час и грам, вечер като режа пъпеша за десерт ......
аз вярно смятам, че човек не трябва да се отказва, мойте наблюдения са, че по някое време опротивявам сама на себе си със слабоволието си и нещата малко по малко си идват на местата - къде режимна, къде не, стомаха ми се свива, вече не мога така да се тъпча, нахранвам се с много по-малко количество храна, не понасям мазни, пържени неща и етц .....абе, файда си има, и апетита ми е намалял
ей, закусила съм в 7 и нещо, нямам втора закуска по режима, идва време за обед, ама не съм и толко гладна, изпила съм литър вода от сутринта, и сега преди да хапна като изпия още половин и направо няма да искам да чувам за ядене
проблемът ни на повечето е лакомията, не глада ....а за нея трябва време да се преборим, обаче е вярно, че и само от нас зависи .....

хм, колко философски съм настроена таз сутрин, пардон, обед
ама ще съм режимна, де ще ходя на майната си, такъв клиент си харесах сега, чеееееееее ......  hahaha hahaha тва чуждите мъже са адски стимул, момичета, да знаете ......

Гиги, ще отслабнеш, мило, и аз съм така - колкото повече се убеждавам, че трябва да отслабна, толкоз повече не става, ще речеш, че мозъка ми нарочно ми обявява бойкот на добри намерения .....мамицата му

# 348
Добро утро
искам да заявя, че снощи готвих, правих пълнени чушки и естествено си направих потоп
кротичък, ама потоп
въобще обаче не се чувствам виновна, явно ми било времето .... Joy Joy
не че нещо, ама толкоз отдавна не бях яла сготвено ......
и от днес първи ден, айде пак на черешата, щото файдица има и Прокли иска да е слабичка .....
на кантар не съм се качвала, пък може след малко и да се метна да видя кво става .... newsm78

лек и хубав ден   bouquet

# 349
Прокли, кво каза кантарчето, колко си свалила? Щото знам, че са ти лабави дрешките  Hug

# 350
Гиги, след снощния потоп не съм върнала НИЩО, значи съм свалила трайно 2 килограма за няма и десет дни, при това не съвсем стриктно спазван режим
и съм много, много доволна, тоз човечец Ипократис напрао го обичам, без очичките да съм му видяла  Joy Joy
и да, дрешките са ми бая хлабави, повече отколкото предполагат само 2 килца  newsm44 newsm44
еййй, мацки, да знаете няма по-голяма мотивация от свалените килограми - може да са два, ама като знам как съм спазвала .....направо си е пърфект резултат
и сега съм надъхана, амбицирана и стриктна, не ща да виждам извънрежимна манджа ..... така де, снощи си взех петте пари с пълнените чушки
мое да са две килца, може да има още 15-20, обаче са начало, и то много добро
аз имам шантава структура - тънки, но тежки, плътни кости
тва значи, че на 159 ръст, на 58-60 кила съм мацка, та дрънкам
и ще ги гоня до дупка тез 60, ако си запазя тва .... как да го кажа, настървение, до 3-4 месеца съм готова
ехааааааааааааааа, ще стана на 33 години в най-жестоката форма от 13 години насам .... Joy Joy

ам ти мило, сватбата кога беше? че те май и две?
няма са плашиш, и да прегрешиш, наливаш са с ногу вода и от следващото хапване - пак на режим

# 351
сички сте се скрили днес ....
режимни? аз - да, само малко прекалих с количеството пилешко филенце на обед, вместо 50 грама изядох сигурно към 150, ама нейсе ......нали протеина е най-важен за вталяването ... hahaha hahaha

голяма жега, ужас, не се диша .....

# 352
Добро утро, момичета! 

Аз от днес почвам режима пак, щото събота и неделя бях много зле...не прекалих като количество, ама ядох кво ли не - семки, ядки, сладоледи...  ooooh!
Айде отивам да си направя второто кафе за деня, че нещо не спах добре и още от сутринта ми се затварят очите  Joy
Лека и успешна седмица!   bouquet

# 353
м, и аз бях зле събота и неделя - резултатът е плачевен - върнала съм си двете свалени килца
ама така е, кой квото сам си направи ......
и аз от днес първи ден, ама аз смених и режима, онзи ми писна

пфу, как съм си опротивяла .......

# 354
обядвах с шопска салата ......и ми призля като се погледнах хубаво в огледалото, като отидох до тоалетна ....
обаче съм гладна, веднага след обяда, представяте ли си .....

а всичко, което ме очаква до утре, са 2 праскови следобед и за вечеря два картофа със сирене и домат ......

леле ........

# 355
режимни ли сте бря?
вятър ....само аз дращя тука, като лудите сама си приказвам  hahaha hahaha

Гиги, жива да си, мило, откак та послушах и смених режима с по-ящничък, са родих  Joy Joy
да видим сега как ще потръгне свалянето на килцата, че аз си умрех гладна и зла  hahaha
зарекла съм се тоо път жива, умряла да изкарам 14 дни стриктна, пък квото ще да става

еххххх, като бях бяла, добра и стриктна .......кфа мацка бех станала ....
да не правите като мен, еййййй
знайте ли кво е хубаво да си слабичка и фръцкава ....

лек ден   bouquet

п.п. и пишете бре!

# 356
  • Sofia
Здравейте!Три седмици не бях в София и нали се сещате какво стана с диетата...но поне не съм качила (компенсирах с много движение),но сега от 3 дни вече съм супер стриктна и съм минус 1 кг Laughing

# 357
еййй, едно добро дете, ха така - нека бързо да падат килцата   bouquet

# 358
Гиги, жива да си, мило, откак та послушах и смених режима с по-ящничък, са родих  Joy Joy
да видим сега как ще потръгне свалянето на килцата, че аз си умрех гладна и зла  hahaha
Е, аз откога ти повтарям, ама не слушаш!  Joy То така и по-лесно се спазва...Снощи как изкара?
Аз вечерята добре, ма после...семки, бира, пурички с ванилия...оф  ooooh!
Днеска уж щях да съм супер сериозна, ама се почна от сутринта с нарушенията - ходих на зъблекар преди работа и не закусих, пък той ми забрани да ям 3 часа! И сега само гледам часовника...още малко остана, дано само не се нахвърля да ям много на обяд, както съм огладняла като вълк вече Simple Smile Станала съм в 6 и съм пила само 2 кафета и 1 чай  Sad

# 359
Здравейте милички,

Както ужким се стягах така изпаднах в степен ядене на макс  Rolling Eyes от събота съм на диета  Praynig та да видим... В събота видях 57.300  Shocked  Shocked  Сутринта се зарадвах на 55.500 кг.  Sad но пак са много ...

Hug

Общи условия

Активация на акаунт