Режимите на Ипократис 12

• 38 354
  • 364
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро!   bouquet То вече обяд ма карай Simple Smile
Какво правите девойки, гласувахте ли? Аз да, ся вече с чувство за изпълнен дълг мисля да хапна салатка за обяд и да се шматна по магазините с една приятелка...Напрайх торта с кисело мляко, бисквити и череши, щото черешите вървяха към разваляне  Joy ама мисля да се изнеса и да оставя другите да й берат кахъра...

# 286
Здравейте, милички
чувствам се ужасно направо - с тъпо главоболоие и уморена, та уморена, все едно съм копала ....
режимна съм, не съм гласувала, нямам и намерение
ходихме на разходка предиобяд с малкия, нахраних го, легнах да го приспивам, заспала съм преди него, та станах преди час да им направя баница за закуска
направих си една кофа кафе и сега я пия, та дано се събудя и живна, ама ..... засега няма ефект

адски съм се амбицирала инак - може да съм се натъпкала със сандвичи онзи ден, вчера може и гладна да съм била, ама днес са чувствам лека .....
и хич не ми тежи полугладния режим!
днес преброих цели трима хубави татковци, ейййййй, кво знаете вий  hahaha hahaha така де, като съм дебела, не мога ли пък да позяпам поне  Joy

искам да видя до края на месеца ко съм стриктна кво ще направя ....

сиско, ти де си?

Гиги, искам рецептата за тортата, така де .....все ще доживея до свободен ден  Mr. Green

хубав следобед   bouquet  bouquet

# 287
Да се отчета - гласувах Simple Smile, режимна съм Simple Smile и съм в София Simple Smile

# 288
а, нямах предвид откъде, а къде - на разходки, ала-бала, такива неща ....
бравос, щом си режимна   Simple Smile

# 289
Гиги, искам рецептата за тортата, така де .....все ще доживея до свободен ден  Mr. Green
Айде съвсем не по темата - това е рецептата за тортата (то не е баш торта, по-скоро некъв сладкиш, ма аз му викам торта):

Вземаш една тавичка и почваш да редиш:

1.   кисело мляко 3,6 %
2.   обикновени бисквити (има едни с какао, тъмнокафяви, ама пак се водят обикновени...но са по-тънички Simple Smile )
3.   кисело мляко
4.   плодове - много - череши, праскови, ябълки...
5.   сурови ядки - орехи в моя случай

и оттук се повтарят продуктите отначало, т.е.:

6.   кисело мляко
7.   бисквити
8.   кисело мляко
9.   плодове
10. сурови ядки

И мяташ в хладилника за 2-3 часа...млякото попива в бисквитите, става като сметана...а, и за да се нанася по-лесно - първо го разбивам в кофичката с малко захар, и после като е по-течно по-лесно се разнася Simple Smile

Хубав ден, момичета!   bouquet

# 290
добрутру мацки,
как сте
аз съм гладна, та гладна ....
ама няма да ям нищичко освен по режима пък да видим ....
малкия си вкъщи, с някакъв вирус ....

аз от сутринта имам бая работа в офиса, та затова чак сега се добирам до компа

вие как сте, и само ний трите ли ще си пишем бря
къде се изпокри другия народ, аааааааааааа
не е честно така, аз тъкмо съм разкаяна, заричаща се за режимност, бива ли така никой да не се вясва да оказва душевна подкрепа  hahaha hahaha

лек и хубав ден пожелавам, ако успея, по - късно ще пиша пак ....

П.П. Гиги, мило, писали сме заедно
ще изкараме тортичката следващия свободен ден, който е далеч, далеееееееееееечччччч
ти режимно ли си, дете ?

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 10:38 от Проклетница

# 291
И аз, режимна  Hug
ПОхапвам си млякото все още - много ми е трудно закусването Sad

# 292
сиско, прокли, как мина обяда, девойки, рижимни сме всички нали?  Grinning
моя обяд беше ок, салата със сиренце...аз вчера трябваше да съм първи ден ама се олях  Sad Embarassed и затва днес започвам с първи ден...и хич не ми се яде, след това плюскане снощи до 12... Sick  ooooh!
абе ние не пишем не пишем, ама май скоро ще ни заключат темата, до 20 и колко страници можеше да е...

# 293
Гиги, днес и аз от първи ден, щото ......абе щото
обаче па днес съм абсолютна пушка, да видим до довечера кво ще стане, че днес като се гледах в огледалото и ми призля .......
никакФи нарушения, зимай една по-тежка гьостерица и боййййй, ще знаеш кога, щото пък аз си казвам като на поп тука  Mr. Green Mr. Green

да бе, аз днес си мислих кой аджаба ще ни пусне новата темичка, ако никоя от мацките не се върне, то Айчо де, тя ги пускаше .....
ама ще попишем още малко, до към 25 да станат и тогаз ще мислим

а днес и моя обяд напълно режимен - два домата и една филийка вита без брашно с кълнове
само закуската издъних, хич не я ядох, ама търчах да водя дребния на дофтор, после забравих, после не бях гладна, а като огладнях, беше наближило време за обяд и реших да пропусна
за сметка на това си изядох следобедните две нектарини има няма час и половина след обяда ....
за довечера имам сто грама шунка и доматки
и тва ще е, ако ще да пукна
аааааааааааааааааааа, имам и късна вечеря - половин кофичка млекце ..........

та така....

# 294
Прокли, браво, стискай зъбки, мило, пий чай, кафе...и ако много огладнееш хапни още плод, не е толко фатално пък...то през 3 часа трябва да се яде, та ако вечерята ти е по-късничко, си хапни, недей се притеснява  Wink
то и аз имам 2 плода за следобед и изядох вече единия, а сега мисля да изям още 2...ама това е от нямане кво да правя, само се въртя и се чудя кво да си мушна в устата...айде ще чакам да стане поне 4 часа... оф а днеска от дъжда ли от кво ли, ма ми е едно подтиснатооо... Sad
Малкия как е, успял е да се разболее явно, щом сте ходили на доктор?
А ти какво работиш та седиш в офис? Не че това не е най-разпространеното занимание де, и аз седя в офис  Joy

# 295
ехо режимните  Heart Eyes
и аз режимна ама какво ми костваше да се върна на режим.. мани
туй навика да не ядеш добре тряйна работа  Mr. Green
Giggerotta тва да нямаш какво да правиш голям проблем.

# 296
Момичета, това все едно за нас писано  Joy

На диета

От днес съм вече на диета,
хем ще спестявам от бюджета,
хем трабва малко да отслабна,
че в талията станах равна!
Ох, срам ме е да се погледна,
пред огледалото да седна.

Ще карам само на салати
от краставици и домати.
Стоп на цигари и кафета
и вече никакви кюфтета!
Ще пия сутрин само чай,
уж произведен във Китай.

То хубаво си казвам аз,
но вътре в мене чувам глас:
Защо си мъчиш ти душата
в името на красотата!?
Я хапвай си каквото искаш,
че няма май да устискаш.
Дали да слушам този глас
с молба сега ви питам аз!?

За съжаление автора на този шедьовър е неизвестен...

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 22:07 от Giggerotta

# 297
Момичета, това все едно за нас писано  Joy

На диета

От днес съм вече на диета,
хем щ естепсявам от бюджета,
хем трабва малко да отслабна,
че в талията станах равна!
Ох, срам ме е да се погледна,
пред огледалото да седна.
....

То хубаво си казвам аз,
но вътре в мене чувам глас:
Защо си мъчиш ти душата
в името на красотата!?
Я хапвай си каквото искаш,
че няма май да устискаш.
Дали да слушам този глас
с молба сега Ви питам аз!?

колко истина и мъдрост в тез думиии  ooooh! hahaha newsm12 newsm62

# 298
солчо, сиско, прокли, как мина вечерята? понеже сме малко, може да се отчитаме поименно  Crazy
аз - шопска салата и половин пилешка пържолка...пържолката я нямаше в режима ма здраве да е...а, и малко солети  Embarassed
а аз не ви се похвалих - поканиха ме за кума, сватбата е след месец и половина и дотогава кумата требе да се е Фталила кат Фиданка  Joy айде, на вас разчитам, да сте сериозни, че да ме е срам да развалям дисциплината  Wink

# 299
Добро утро, момичета!
Аз съм съвършено режимна, стигнах дотам, че снощи дадох сладоледа на малкия лъжичка по лъжичка, без дори да оближа някоя лъжица
беше ми криво, че болен, пък и той един капризен, хем хленчи за щяло и нещяло, хем иска все да се гушка, ама ще оздравее де ......
вечерята ми беше по програма 100 гр. шунка, ама беше около 130 и домат и тва ..... режимна съм бе!!!
може да си втълпявам,  hahaha hahaha, обаче ми са струва, че едни гащи са ми леееееееко хлабавички  Joy Joy
ама нали немам кантар, до края на месеца ще стоя режимна и без да се меря, та да мога накрая да се зашеметя от хубавия резултат  Joy Joy

мда, стихчето е върха!!!
ма ние няма да слушаме предателския гласец, налииииии  Mr. Green
аз го слушах, слушах, и сега вярно не ща да минавам покрай огледала
душата добре да й угаждам, ама .......бе тя ще се оправи сама, да не се разглезва много  hahaha hahaha

Солчо, дете, ти се върна! Ура! Тука бяхме заприличали на светата троица  Mr. Green
трудно, лесно, мърдане няма
виж, аз и по чуждо ходих дето вика Гиги, ма пак са върнах .....

Гиги, ако до сватбата не си свалила 5 килограма, ща държа лично отговорна  Mr. Green
айде, мило, айде и ти стриктно, щото нали та обичам, и ти като се издъниш, и да не си сама, и аз след теби .... Joy Joy

а инак бачкам в една фирма за преводи и легализации, затова все си натискам дупето в офиса
и сега както вали всяка привечер, даже и търчането след малкия не успявам да свърша ефективно, отделно дето той ръмжи, че го прибирам рано ....

лек ден, по-късно пак ще пиша   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт