LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 685
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 360
zori8,моето мнение е че екипчетата са си точни по френската 86 си пише 2а,по немска и испанска номерация 92,а по американската 1-2 год.Пиши кое моделче те интересува и може да помогнем с размери

# 361
Здравейте,ако някой е поръчвал тези ппанталонки,мойе ли да ми дадете размерите за 102.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-enfant-garcon-battle-prix … &numberpage=1
Благодаря ви.

# 362
И аз се записвам, само да ви се похваля, че в понеделник ми дойде първата поръчка от Редута от 31.01.
Голямо чакане падна, обаче не съжалявам. Да ви питам - повечето дрехи в Бангладеш ли ги шият? newsm78

# 363
  • София
NBM  извинявай за тъпия въпрос , но аз съм много зле с френския език и  никак не се ориентирам от къде и как трябва да им пиша , в смисъл от къде трябва да взема тази бланка за обратна връзка. Моля ако ти е възможно би ли описъла по-подробно.

# 364
Как се мери стелката на обувките, от вътре или от вън? От вътре ми се струва много трудно!

# 365
Момичета знам че една мацка онзи ден пусна снимки на този панталон,ама може ли пак че не ги намирам   bouquet

# 366
Здравейте и от мен днес! HugВидяхте ли обновлението на Албанците?Какво мислите за новите продукти с новите цени? Mr. Green

# 367
Аз обновленията ги видях, че след обед и една кошница напълних и пуснах поръчка. )))
Сега се надявам за десетина дни да пристигне. ))))

# 368
Дойде и нашата 1ва поръчка от 19.03 за поща.Довечера снимки и за жалост 2чифта детски панаталонки липсват.кашона ми беше поразкъсан. #Cussing out

Пиши на франсетата,в последната ми поръчка липсваше едно яке ,писах им и получих ваучер.Кашона също беше доста разкъсан и лепен,често ми се случва  Confused
А има ли значение това че на листа с артикулите пише че е пратен.И ако не ще ме ориентираш ли как се пише нещо подобно тъй като ми е за 1ви път.

# 369
  • Sofia
NBM  извинявай за тъпия въпрос , но аз съм много зле с френския език и  никак не се ориентирам от къде и как трябва да им пиша , в смисъл от къде трябва да взема тази бланка за обратна връзка. Моля ако ти е възможно би ли описъла по-подробно.

И аз съм зле с френския, но Алекс е описала подробно всичко в първият пост на тази тема  bouquet
Аз им писах на английски, казах им че съм объркала размера и искам замяна. Те ми отговориха, че няма този номер, но мога да им върна грешния артикул.
Така че взех фактурата, попълних дясната и част, където е за връщане (на самата фактура има и ножичка, показваща как да изрежете, лявата част остава за вас).
В дясната просто попълних количество 1 срещу този въпросен артикул, както е описано тук:
http://geocities.com/ina_bg/returns
Отзад на забележките написах, че искам ваучер, а не чек, освен това написах кратко придружително писмо на английски, в което написах че им връщам маратонките според техните инструкции и че искам ваучер за сумата.
Пакета изпратих на адреса, който ми бяха пратили в мейла:
La Redoute, Service Retours, BAT N, ZI de la Martinoire, 500, rue de la Martinoire, 59150 Wattrelos, France.

Само да уточня, че това беше миналата седмица, така че още не са пристигнали при тях сигурно и ваучер нямам, надявам се, че всичко съм направила както трябва.

# 370
Ето и моята поръчка от 19.03.Ако някой го интересува нещо да пита.
http://www.foto.bg/showgallery.php/cat/6477

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 20:16 от didka banditka

# 371
  • Хасково
Хейй ,, за инфо да ви кажа че дойдоха поръчките от 10.03  , 22.03 и 13.03
Има един пакет във 2-ри клон в Хасково който чака да го вземат - 4 кг ! Simple Smile

А й тук да пиша  Разменям тренч с размер 42/44 за друг подарък или обувки или незнам какво от ла редут ! Моля предпожения !

# 372
Използвали ли сте чековете кенгуру за разсрочено плащане?

# 373
  • Варна
Днес си взех поръчката от 06.03 от митница Варна, тръгнала на 09.03. Имаше доста невзети колети  Peace
Малко отзиви
20 и 26 номер, една идея са им по-големи, иначе много ми харесват
39 chocolat, отговаря си
ароматизираните пликове за дрехи, не съм ги пробвала още
един панталон и една от полите за 2 евро от aubaines, стават

# 374
iovka_74 ,Благодаря ти HugВидях размерчета в албумчето ти Peace
Титинци,благодаря и на теб HugЕто го моделчето  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8170959& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт