LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 633
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 585
Момичета моля ви за едно оразмерване ГО-88 Т-72 Х-92 и още един въпрос от юнушеските в кой размер мога да вляза?Предварително благодаря   bouquet

36 и 162
Много ти благодаря,а за панталони?  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Само не знам дали 162 ще ти е добре... Аз като бях с ханш 92, 162 ми беше късо (но аз съм 170см висока). Иначе на ширина ми бяха добре, а 168 - широки.
Аз също съм като теб 170см висока,явнно не съм разбрала,а за блузки дали пак 36?    bouquet

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 21:07 от didka banditka

# 586
Днес си взех поръчка от 21.03 - 2,080кг. но ме пратиха на митница  ooooh!.
Кецките на Адидас,които не намирам за съжаление.Жестоки са  Peace Kramag  love001 Благодаря ти миличка за снимките   bouquet  +1 номер ги пуснахме ,на мъжа ми му заспаха  Peace
Сребристите кецки - на Миши са й точно.Много са свежарски - благодаря на mishito 17/дано не бъркам ника/за снимките и отзивите  Hug Нашите са н.24/ще меря после/
гуменките - взехме този път по - малки н.24,но май и те ще са големи  Confused Ще ги пробваме след малко.
и естествено банския на РипКърл - н.40 em4e за съжаление ми е точен и си остава за мен.Но ти благодаря за съвета  Heart Eyes Аз май съм вече за чашка А и 40 ми е ок.38 представям си как щеше да ми е  Crazy Потвърждавам,че трябва да се взема +1 номер  Peace
Само да кажа,че видях,че тези обувки пак са ги намалили доста.Страхотни са - естествена кожа,шити,отлично качество,леки....мъжа ми не иска да ги събува - за неговите крака били правени  Joy Ние взехме +1 ,но имаше и момиче,което взе тогава точния номер и бяха станали на мъжа й.Ако ви харесат не се двоумете  Peace

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 23:18 от mamaB

# 587
Момичета, някой може ли да ми каже нещо за размерите на тези къси панталонки:

http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-homme-de-nike.aspx?product … &numberpage=1

# 588
Maria благодаря ти за отговора   bouquet

# 589
Момичета с това писмо ми отказват поръчката така ли доколкото съм разбрара причината е че не може да се извърши плащане
Bonjour,

Le colis 083 5560953 ne vous sera pas livré car la transaction a été refusée par la banque.
Je vous invite a revoir votre banque.

Cordialement

Дa, точно. Пакетът няма да бъде доставен, защото банката отказва плащането.

# 590
  • Шумен
Момичета моля за помощ.  Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-zx-racer-adida … &numberpage=3
Тези маратонки хубави ли са? И пише да се поръча номер по-голям от обичайния. Ако човекът носи 42 обувка и маратонка 43, то 44 ли да му поръчам от тези?

Да се самоцитирам.  Praynig

# 591
Момичета моля за помощ.  Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-zx-racer-adida … &numberpage=3
Тези маратонки хубави ли са? И пише да се поръча номер по-голям от обичайния. Ако човекът носи 42 обувка и маратонка 43, то 44 ли да му поръчам от тези?

Да се самоцитирам.  Praynig

според мен му поръчай 43, аз нося 36 обувки, но маратонки 37 задълже, ако е Найк може и повече

# 592
  • София
Ето реална снимка на сандалките:

# 593
  • Бургас
Момичета моля ви за едно оразмерване ГО-88 Т-72 Х-92 и още един въпрос от юнушеските в кой размер мога да вляза?Предварително благодаря   bouquet

36 и 162
Много ти благодаря,а за панталони?  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Само не знам дали 162 ще ти е добре... Аз като бях с ханш 92, 162 ми беше късо (но аз съм 170см висока). Иначе на ширина ми бяха добре, а 168 - широки.
Аз също съм като теб 170см висока,явнно не съм разбрала,а за блузки дали пак 36?    bouquet

За блузи 34/36. За сака и връхни дрехи - 36.

# 594
Мимита-сърдечни благодарности   bouquet

# 595
  • Canada
Здравейте и от мен!
Аз съм нова във вашата темичка, тъй като отскоро разбрах за сайта на Ла редут.  PartyУспах да се регистрирам и се каня да направя първата си поръчка.
Но се чудя - често ли се получават разминавания в размерите? Аз по принцип съм си стандартна, но все пак се притеснявам да не напоръчвам неща, които няма да ми станат.
И не можах едно нещо да разбера - някой ми каза че доставката до БГ е 5-6- евро, а на мен ми изписва за нещата, които искам да поръчам 16 евро - това нормално ли е?

# 596
  • Canada
И още нещо странно ми се вижда. Исках да поръчам на мъжа ми едни панталони, и съответно реших да му взема размерите. На сайта доколкото разбирам размерът се определя от талията. Той има талия около112-115 см - това е 56-58 размер нали така? А не трябва ли да се съобрази и височината, или пък бедрото? newsm78

# 597
  • Sofia
И не можах едно нещо да разбера - някой ми каза че доставката до БГ е 5-6- евро, а на мен ми изписва за нещата, които искам да поръчам 16 евро - това нормално ли е?

Не. Доставката е 5 или 6 евро.
За панталоните - внимавай, понеже някои модели имат различни височини съобразно височината на мъжът ти. Аз все още "пазя" едни панталони 46 номер, които съм поръчала от модел, който е за по-ниски хора и съответно на мъжо не му станаха.

# 598
  • в страната на абсурдите
karelia79 напиши си тук размерите,за да могат момичетата да ти кажат кой номер си./духи нещо пак изчезна! newsm78/

# 599
Беки, чудесно се вместих в 162 на този панталон с мерки: талия 83, ханш 96
А колко е дълъг 162 и ако не те затруднявам може ли  дадеш размери-талия,ханш,дълбочината колко е? Hug

Общи условия

Активация на акаунт