LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 627
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 570
Леле, не успявам да насмогна да ви отговоря:

nadiad79, благодаря ти bouquet И аз клоня към 42.

хи-хи, Unicorn, точно това си мисля и аз.

Алекс1, ти ме хвърли в размисъл с 40-ката Thinking Може би да пробвам с 42 като начало?

Благодаря ви момичета  Hug

КиФла, пробвай да си изтриеш cookies и browsing history-то в браузъра и да се логнеш пак - при мен обикновено кошницата се оправя така.

# 571
  • София
Отварям току що да поръчвам, а кошниците и на двата акаунта празни  ooooh!. Що така? Сега всичко от начало  Sad.
Пробвай няколко пъти да излезеш и влезеш. Днес ми направи впечатление, че като вляза с ентер ми е празна кошницата, като натисна бутона след името и паролата влизам в пълна кошница. Пробвай, дано да е закономерност и да мога да ти помогна  Peace

# 572
Мацки един въпрос в кошницата си бях сложила сутринта някои неща от намалението сега влизам и са без картинка дава ги че са налични но нямат картинки и като ги потърсих в сайта ги има но на редовна цена та въпроса ми е мога ли да ги поръчам така без картинки при положение че вече са на редовна цена ще си ги получа ли на тази цена ?
Благодаря за отговорите !

Пробвай да ги пуснеш. Референтният им номер е различен от този на ненамалените, така че не би трябвало да ги фактурират на по-високата цена. Най-много да ги откажат после. При мен стана така с един гащеризон, но точно пуснах поръчката и махнаха намалението.

# 573
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-drift-cat-ii-s … &numberpage=1
може ли ниакой да ми каже от какво са тези маратонки, превеждам го като текстил  newsm78

# 574
супер са поръчах ги на мъжа ми, кожени са , отстрани  това е декорация, поръчах ги +1 номер

# 575
Здравейте! Току що се регистрирах и се обръщам с молба към вас за оразмерявяване . Първата и втората ми почъчки бяха пълен провал заради огромните размери, които бях поръчала, но както и да е . Мерките са ми Г-106, Т-92,Х-113. Благодаря предварително!

# 576
Момичета моля ви за едно оразмерване ГО-88 Т-72 Х-92 и още един въпрос от юнушеските в кой размер мога да вляза?Предварително благодаря   bouquet

# 577
И аз ще помоля за размери на този панталон,ако някой има и на 162  да даде,ще е супер.

# 578
Беки, чудесно се вместих в 162 на този панталон с мерки: талия 83, ханш 96

# 579
Момичета моля ви за едно оразмерване ГО-88 Т-72 Х-92 и още един въпрос от юнушеските в кой размер мога да вляза?Предварително благодаря   bouquet

36 и 162

# 580

36 и 162
Много ти благодаря,а за панталони?  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 581
  • Бургас

36 и 162
Много ти благодаря,а за панталони?  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ми точно за панталони - 36.  Peace
Само не знам дали 162 ще ти е добре... Аз като бях с ханш 92, 162 ми беше късо (но аз съм 170см висока). Иначе на ширина ми бяха добре, а 168 - широки.

# 582
Момичета с това писмо ми отказват поръчката така ли доколкото съм разбрара причината е че не може да се извърши плащане
Bonjour,

Le colis 083 5560953 ne vous sera pas livré car la transaction a été refusée par la banque.
Je vous invite a revoir votre banque.

Cordialement

# 583
  • Бургас
Пускам реални снимки на поръчка, която взех днес, заедно със снимки на белия панталон - на манекен - поради големия зрителски интерес  hahaha
този панталон очаквах да е по-тънък, а той е плътен памучен плат, е не е чак като дънки де.
този гащеризон ръст 150 сякаш ми опъва - ще мисля какво да го правя...

С талия 72, ханш 92 в кой номер според теб ще се намъкна в обсъжданото панталонче. newsm78

# 584
  • плевен
Доживях и аз да получа първата си поръчка от прословутия Ларедут newsm44 Всичко сте обсъждали и затова ще дам малко линкове,няма смисъл да се повтарям а  ако някой нещо го интересува да пита
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-t-shirts.aspx?productid=3 … &numberpage=2
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-et-chemise-bebe-garcon-oka … &numberpage=2
http://www.laredoute.fr/vente-top-a-fines-bretelles.aspx?product … amp;numberpage=1-продавам го защото ми е голям има го вече в продавалника
имаше още 2-3 неща но сега не мога да ги открия в сайта  Peace

Общи условия

Активация на акаунт