LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 551
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 915
Mirama, благодаря ти за предложението: Талия-77, Ханш-97, Гръдна-83, Висока съм 164. Мисля че съм за 36/38 за блузи и сака и т.н. и за 38/40 за панталони, поли и др. Но като има номера 38 и 40 и не знам кой да си поръчам. Същото е и с 36 или 38!!!! ooooh!

# 916
  • В La Redoute и по света
Mirama, благодаря ти за предложението: Талия-77, Ханш-97, Гръдна-83, Висока съм 164. Мисля че съм за 36/38 за блузи и сака и т.н. и за 38/40 за панталони, поли и др. Но като има номера 38 и 40 и не знам кой да си поръчам. Същото е и с 36 или 38!!!! ooooh!
Аз съм с подобни мерки, само че ханша ми е по-голям. За рокли си взимам 38, а за палта, тречнове, якета 38/40.

# 917
включвам се да кажа, че днес взех колет от 21.03 от Митница Варна. днес има само 4 нови кашона простигнали
повечето неща са за приятелки и не съм снимала, ето снимки на нашите неща:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=11513098
първо да се извиня, че са малко разбъркани, ама сайта нещо много бавно ми зарежда  Close
да кажа, че много ми харесаха ботушките - 41 номер са, страшно са удобни. мъжката риза също е много хубава. а раничката подарък - няма да я коментирам  Peace Flutter
ако някой има въпроси - на среща съм  Peace

zuzzy ще може ли линк към мъжката ризка - отговаря ли си? вашият номер какъв е?

bubulechkata ако са като миналогодишните - взимай + 1. Миналата година взех на моята кума(имаше розови и черни, същите с платняни каишки само май го нямаше надписа на подметката newsm78 не си спомням точно) - тя носи 37/38 и  №39 и заспаха Peace

# 918
Джапанките на ПУМА ги имаше мин. г. в Метро, аз си взех в розово за 24лв. с ДДС. После ги гледах към 35лв. бяха във фирмен магазин някъде...Сладурски са и отговарят на номера, аз си взех 39 и са ми точно, по принцип за джапнки взимам и 40. Но кракът ми е широк и леко ми опъват отгоре лентите- памучна плетеница е.

# 919

zuzzy ще може ли линк към мъжката ризка - отговаря ли си? вашият номер какъв е?

bubulechkata ако са като миналогодишните - взимай + 1. Миналата година взех на моята кума(имаше розови и черни, същите с платняни каишки само май го нямаше надписа на подметката newsm78 не си спомням точно) - тя носи 37/38 и  №39 и заспаха Peace
Мерси много  Hug

# 920
Днес взех поръчка от 31 март на поща.
Хубав ден   bouquet

# 921
  • гр. Пловдив
Момичета, някой купувал ли е от тези роклички? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7097310& … ue&ksource=-1 Дали са уголемени или си отговарят на ръстта?  По конкретно да попитам - за лятото за момиченце, което сега е 90 см., ръст 94 добре ли ще й е?

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 14:47 от zwetellina

# 922
ANNAFACE, сега търсих ризката, но я няма. около 6 евро беше. имаше наличен само 1 размер - 2 хл, не сме пробвали дали ще стане на мъжо, че му е за подарък за РД, но си отговаря според мен. ако я мерна пак, ще ти пусна линк! Peace

# 923
Сега като севрънах да чета назад, гледам има и други разочаровани, та и аз да си кажа...
Якето от 3 евро/крещящото детско/ са му зашили лицевия етикет, този който е на д гърдите на обратно. На детското така всеизвестно саке са пропуснали едно копче от декорацията, кецките от 2,50 така миришат на гума, че ми се овуня колата като отворих кашона Блузката на AWS с качулката за 1 и нещо си евро е изцапана с боя от вътрешната страна/а може ида е такъв модела  Rolling Eyes/. Тренча подарък е само с две гайки от едната страна. А другия/от друга поръчка/ джоба е с прокъсан или по-точно изпуснат шев.Това защото са евтинили е така...или започвам да си мисля, че не се издължават своевремнно на производителите и те работят 5 за 4.

# 924
  • близо до морето
Преди малко си взех 2 пакета за поща, и те фактически бяха само 2 неща от които съм доволна.  Особенно от чантата PUMA. Grinning И едната от 2те машинки за подстригване които поръчах на PHILIPS. http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09016440  

# 925
kriss_and, за блузи според мен си за 34/36, защото аз при гръдна 101см си взимам 38/40 и са ми точно. За поли и панталони може да пробваш и 36ти номер. Не съм сигурна дали 38ми няма да ти е голям.

zwetellina, роклите ги имаме от миналата година, чудесни са, много хубава материя (памук), отговарят си точно на размера. Така че взимай смело 94см. ))

# 926
  • София
Днес беше ден за взимане на поръчки  Joy 1 от митницата и 3 от пощата! Тези бяха последни, сега малко спокойствие  Mr. Green Искам да похваля това бюстие, с кода за тренча го взех за 14.50 евро. Материята е страхотна, много добре стои и най-вече държи  Joy Номера си го уцелих по правилото +15 и същата чашка, като бълг.номерация. Много съм доволна от него. Другите покупки са коментирани тук, ако намеря нещо, че не съм разгледала всички колети, ще напиша  Wink

# 927
Сега като севрънах да чета назад, гледам има и други разочаровани, та и аз да си кажа...
Якето от 3 евро/крещящото детско/ са му зашили лицевия етикет, този който е на д гърдите на обратно. На детското така всеизвестно саке са пропуснали едно копче от декорацията, кецките от 2,50 така миришат на гума, че ми се овуня колата като отворих кашона Блузката на AWS с качулката за 1 и нещо си евро е изцапана с боя от вътрешната страна/а може ида е такъв модела  Rolling Eyes/. Тренча подарък е само с две гайки от едната страна. А другия/от друга поръчка/ джоба е с прокъсан или по-точно изпуснат шев.Това защото са евтинили е така...или започвам да си мисля, че не се издължават своевремнно на производителите и те работят 5 за 4.

и аз имам тази блузка с качулката от 1 евро и нещо-моята не мирише гадно, а това за боята и аз мислех, че е изцапана, но модела е такъв - после видях в снимки на други момичета, че е по същия начин.

# 928
  • София
Здравейте момичета.Малко снимки от мен, на нещата които предложих за замяна или продажба поради неточен размер.
На една мама бях обещала снимки на лилавото детско якенце от Албанците има го и него в албумчето.
http://www.bulpics.com/zvet81/La-Redoute

# 929
Имам спешно запитване - искам да поръчам олекотена завивка, но понеже никога не съм купувала моля за съвет
Каква да си взема 350 g/m2 или 500 g/m2
искам да топли, но ме е страх да не се "претоплим" с 500 newsm78
Ако някой е купувал дайте съвет Praynig
За сведение спряла съм се на това за 350
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324106694&doc … :Synth%C3%A9tique

Общи условия

Активация на акаунт