LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 427
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 90
Аз в събота получих по поща от 27.03 - тръгнала на 02.04 и на 04.04 в Ямбол. Вътре имаше банския Rip cirl с термочанта и хавлийки.
[/quo

Колко тежеше всичко?

# 91
Тези панталонки много ми допаднаха. 34 номер - отговарят си.
http://www.laredoute.fr/vente-short-la-redoute-creation.aspx?pro … &numberpage=1
Може ли мерки? Чудя се дали ще се събера в 34 номер с ханш 90, талия 66 и обиколка на бедро 54.

# 92
  • Пловдив
Тези панталонки много ми допаднаха. 34 номер - отговарят си.
http://www.laredoute.fr/vente-short-la-redoute-creation.aspx?pro … &numberpage=1
Може ли мерки? Чудя се дали ще се събера в 34 номер с ханш 90, талия 66 и обиколка на бедро 54.
Панталонките са с талия 35 и ханш 47. Обиколката на бедрото е точно около 54 - меря ширината на маншета, който идва обаче малко по-надолу при мен, около бедрото е към 56. Аз съм с 88 ханш и 64 талия и стоят много добре Peace

# 93
Благодаря много!

# 94
Цитат
Съдържа - кецките от 2,70, хавлиените кърпи, едно тъничко блузе на AWS, детското яку фишия от 3 евро и бежовия тренч...

Мисля, че е за митница, трябва да почакаш още месец  ooooh!

и аз не мисля така - моята е от 19.03 - 8.400кг и е пристигнала още в петък, но днес ще ходя да я взема Laughing
мисля че се га се бавят не повече от 2-3 седмици

# 95
Сега като ви чета и се замислям. Моята поръчка е от 27.03, но има доста дрешки и мисля че е за митница, а има и подарък SAC VOYAJE, та се чудя кога да ги чакам, а съм и от малък град където няма митница.
Аз в петък получих от 07.03. за митница в Т-град. Така че прави  сметка. Този последния пристигна по-бързо. Първите от намалението чаках 50 дена.Ужас!!! SAC VOYAJE мисля, че са пътните чанти. На мен така ми излизаха. Много са хубави.

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 12:47 от annabel83

# 96
  • София
Благодаря на всички за пожеланията.  Hug
Сега се връщам от митница с 7 колета. Сега вече е друго, много бързо почнаха да идват  Peace

# 97
Anabel благодаря ти!   bouquet А да те попитам, пращат ли ти от пощата известие или ти отиваш да провериш

# 98
Здравейте, искам да попитам за колко време ви пристигат поръчките.Когато бяха големите намаления много закъсняваха,но сега няма големи закъснения и пак е така Crossing Arms.При вас за колко седмици пристигат.

# 99
Anabel благодаря ти!   bouquet А да те попитам, пращат ли ти от пощата известие или ти отиваш да провериш
Изпращат ми известие. Пише колета от къде е и колко кг е.

# 100
Мерси Anabel.На мен ми е първа поръчка и за това още съм неориентирана Whistling

# 101
А и да те питам за обновяването на Албанците. Нали трябваше да е днес или аз не съм разбрала

# 102
  • София
Нали на 6 щяха да обновяват албанците или аз не съм разбрала,защото сега по прегледах малко и нищо ново не видях.

Намалението при Албанците е до 6-ти включително. Предполагам утре ще го обновят.

# 103
И аз ги преглеждах и нищо ново не намерих.

# 104
Нали на 6 щяха да обновяват албанците или аз не съм разбрала,защото сега по прегледах малко и нищо ново не видях.

Намалението при Албанците е до 6-ти включително. Предполагам утре ще го обновят.

А като го подновяват, изцяло ли сменят артикулите или само добавят нови?

Общи условия

Активация на акаунт