LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 385
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 165
здравейте..... доста страхливо,6те питам.......има ли о6те не получени  от януари? маи няма 6анс пове4е да я о4аквам-28.01 Tired Tired

# 166
Момичета пуснат запитване за таксата в Софийската митница до Меглена Кунева. Ето и отговора....
Ми...от толкова дълго писмо, аз нищо не вденах...

# 167
  • Sofia
Отговор

Уважаема г-жо.....

Ама че смотан и неясен отговор ooooh! Ти какво ги питаш, те какво отговарят Rolling Eyes Какво те интересува ДДС-то?!
С две думи изобщо не са се задълбочили и са те пратили някъде другаде.
Аз на твое място ще ги тормозя още веднъж, докато не получа смислен отговор.

# 168
Верно са отговорили много смотано - въобще не са разбрали какво ги питаш (или са се направили, че не разбират).  ooooh!

# 169
  • Burgas
някои ме питаше за този бански http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces-uni.aspx?productid=324118 … &numberpage=3    току що го мерих мислех че ще ми е малък тои взе че ми заспа единствено в гръдната обиколка ми е леко стегнат мерките са ми 75-гръдна и 87-ханш.

# 170
  • В La Redoute и по света
Момичета пуснат запитване за таксата в Софийската митница до Меглена Кунева. Ето и отговора:

Запитване, изпратено на
31/03/2009

Запитване
60716: Subject : RE: [Case_ID: 0134816 / 0000000] RE: ??????? ?? ????? ?? ??????? ?? ?? Question : Добър ден, аз и много мои познати от форум BG MAMMA пазаруваме от френския интернет магазин Laredoute. Всички получаващи пратките си от пощенската станция на Софийската Митница сме задължени да плащаме такса от 4 лв. при получаването на пратките. Защо се плащат тези такси, като България и Франция са членове на ЕС и реално имаме вътреошно общностна доставка, за която не се плащат мита и такси? Предварително Ви благодаря за отделеното време и очаквам Вашия отговор С уважение Десислава Григорова София 20.03.2009 г.

Отговор

Уважаема г-жо,

И тези хора ни защитават интересите?!
Въпроса няма нищо общо с Ла Редут. Въпроса опира, защо на митница София се начисляват 4 лева за всеки кашон, а в клона не се плаща такса. И защо няма общоустановени такси, за пратките. Или има, или няма. В различните градове са различни цените, някъде дори няма.
Този отговор, просто може да се игнорира. Много думи, без какъвто и да е смисъл.

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 18:54 от Unicorn

# 171
някои ме питаше за този бански http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces-uni.aspx?productid=324118 … &numberpage=3    току що го мерих мислех че ще ми е малък тои взе че ми заспа единствено в гръдната обиколка ми е леко стегнат мерките са ми 75-гръдна и 87-ханш.
Аз питах за банския.Ти кой номер носиш по бълг.номерация?

# 172
  • Burgas
за нагоре ли ме питаш-75Б за сутиени

# 173
за нагоре ли ме питаш-75Б за сутиени
Аз съм 80Б и се чудя кой номер да си взема.Те нали са на номера например 34,36

# 174
  • Burgas
Ми според мен 36 защото 34 малко ми стяга горницата на гръдната обиколка зашото не се връзва а е със закопчалка,а долницата ми е точно.

# 175
Ми според мен 36 защото 34 малко ми стяга горницата на гръдната обиколка зашото не се връзва а е със закопчалка,а долницата ми е точно.
Ти си златна newsm51 Hug

# 176
  • Sofia
Направо се ядосах на този "европейски" отговор. Моля кажете ми на кой мейл им пишете, да им спретна и аз едно писъмце Naughty

# 177
Днес и аз взех от софийска митница колет от 09.03.

Отзиви и снимки по-късно.

На всички чакащи поръчки от митницата искам да кажа да са търпеливи ще дойдат. Тъй като сутринта бях първа и се наложи да почакам, видях как вкараха три колички с колети от Франция. Сигурно е имало и още.

# 178
Момичета,
Трябва ми помощ за мъжки маратонки.
Обръщам се към към тези, които наскоро са поръчвали нещо такова и могат да ме насочат към определана марка и модел.
Дали мога да намеря хубави маратонки до 50 Е (или ненамалени такива, които да не от "Спорт" и подобни категории, за да ги намаля до към 50 Е). Номерът е 43-44.
Аз колкото рових не можах много много да намеря, но ако някой все пак е срещал, ще съм благодарна за инфото!

# 179
  • София
ДейзиГ

Пиши им отново  smile3523, кажи им че така и не са ти отговорили на въпроса   smile3516 и че чакаш компетентен отговор  smile3529  ( а не глупостите който са ти пратили като отговор относно ДДС -то)

Общи условия

Активация на акаунт