Слънце Варна огрява, Великден наближава !

• 15 090
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
 Добро утро и от мен. Не е от най добрите, като гледам това дъждовно и мрачно време. А си бях оставила някои задачки днес да ги свърша, но май ще си останем в нас.
 Дани благодаря за перфектната закуска.
 Мери не се обвинявай, ти не си знаела. Дано не е нещо сериозно и бързо да се оправи малката.
 baby_doll - оздравявайте Peace
  welcome на Yanitka и presinik
 Тони ние почивните дни сме извън Варна, нашия татко не обича Морската. Било лудница а всеки ден аз съм била там.
 И ние мислим да кръщаваме малкия но се чудя къде. Мислих си за манастира Св. Константин и Елена, който е в комплекса. Но още се  чудя newsm78
 Десита аз съм взимала на моя от един на Оркестра има го на Владислав и в една уличка в страни от Княз Борис. Френски са и ми харесват.
 С това дребното по един час пиша. Joy
 Хайде лек ден момичета.

# 211
Привет,майчета!Гадно временце,ей-няма да спре да вали май.Добре дошли на новите мамчета при нас!    Heart Eyes   bouquet  Laughing Данинка,браво бе жена-страхотна закуска!Вержи,голяма сладурана е твоята щерка!Болничките,да оздравявате бързо,че празник иде-да сте весели и засмяни!!!Хубав ден на всички!!!

# 212
Добро утро днес ще се стои в къщи.
 Аз мисля да кръстим Виктор октомври като нарави годинка , но и аз незнам къде.

# 213
  • Варна
мерси момичета Blush
добре дошли на новите мами  bouquet

Мариелка много гадно ooooh!! мойта нали се беше натровила от Данон,знам как е  #2gunfire ходихте ли на лекар? предполагам де, ама да питам  Rolling Eyes на Лора и биха Урбазон Rolling Eyes
по-добре да повръща,че да изхвърли токсините, само я тъпчи с течности, нали си знаеш  Wink

# 214
  • Варна
Вержи, какво за Данона? От какво точно се натрови Лори? Я сподели за знаем...аз съм пропуснала, сигурно още не съм четяла темата...

# 215
  • Варна
ами на 9 месеца и дадох плодово кисело мляко- кайсия , на данон...от мързел Banghead резултата беше остра ортикария ooooh!
стана на червени петна, изприщи се цялата Sad след две инжекции урбазон без ефект ни приеха в терапията, уж за лечение, системи,инжекции,диети ала бала... само дето щяха да я уморят за няма нищо ,напукаха и всички вени докато и сложат абоката #2gunfire
пълна мизерия в тая болница, детето вдигна 40 градуса, още на втория ден - никой не дойде да я види 30 минути #2gunfire направи гърч, вдигнах болницата на главата си,найден дойде от работа и ни прибра. и до там с болниците и с Данона Crossing Arms Naughty Stop

# 216
Много страшно звучи историята с Данона, и за онова токсично грозде също. В много лош за децата ни свят живеем, но и те ще трябва да живеят в него.

Сподер вас задължително ли е детето да се кръщава?
Аз лично съм кръстена когато бях на 20 години, но дотогава съм нямала желание. Не знам дали малката би искала, пък и това са някакви пари, които могат да намерят друго предназначение. В голяма чуденка съм, но ако ще я кръщаваме сигурно ще е чак другата година по това време, защото тя прави годинка през октомври и най-вероятно ще е студено.

А за обиците също имам чуденка, ако прилича на мен няма да търпи нищо на ушите си (аз от 15 години чакам да ми се затворят дупките, но така си стоят), но пък може и да иска. Изобщо не ми се иска да решавам от името на дъщеря си, но пък може и да сгреша.

# 217
  • Варна
за кръщаването се каня откакто се е родила,но все ми се провалят плановете ooooh! аз съм кръстена и искам и детето ми да е кръстено...не че съм кой знае колко вярваща...ходя на църква по празниците и от време на време паля по някоя свещичка Rolling Eyes
но е хубав ритуал Peace пък и някой ден ако иска църковна сватба или да става кръстница, ще трябва да се кръщава на "дърти" години  Mr. Green
за обеците смятам да изчакам, поне на 5-6 години да стане, да видим дали ще иска...мен майка ми тогава ме пита дали искам и аз казах да. макар че щерката отсега ми се точи на обеците  Laughing

# 218
Дъщеря ми е кръстихме  на 3 годинки.Виктор още не е кръстен.Мисля лятото да направя това,къде ще е още  нямам представа...
За обиците-на щерката и ги пробих ,като стана в  на 6 год.Така ,че няма правила,както родителите си решат..
.....Ако пък ако искате да"питате "какво искат децата -трябва да изчакате да порастнат малко и да решат сами...мммм даааа Peace

# 219
Аз не съм кръстена и не съм много вярваща, но не съм и атеист. Мисля да я кръстим, то няма да навреди. Като порастне сама ще си избере дали да вярва. А пък и на мен ми се иска да се кръстя някой ден ...
За обичките решихме да и пробием ушичките докато е още мъничка, защото така няма да помни неприятното изживяване. Ако не иска после обици, просто няма да носи Simple Smile И аз сега слагам обици само по празниците  Laughing

# 220
  • Варна
Mery_red , не се обвинявай ! Това като го описваш ми прилича на новия вирус , който в момента е " на мода " ! Повръщане , разстройство и Т .

Аз на моята дъщеря , и пробих ушите когато беше само на 7 м. , и не съжалавам , всичко мина даста бързо и неусетно. Проплака само като щракна пистолета и това беше !
За кръщенето ние изстървахме момента докато беше бебе и не разбираше , а сега ще почакаме поне още 1 год. за да можем да и обясним ритуала и да си изскараме едно тихо и кротко кръщене !

# 221
Момичета идвам във вашата тема за малко информация. Къде се намира "Дружба 2" ? Питам защото там имало бунгала на Министреството на отбраната. А това лято ми се щете да заведе и двете си мънички породени дечица на море, заедно с една баба  Simple Smile

Благодаря на всички отзовали се  на моя въпрос bouquet

# 222
благодаря ви моми4ета за подкрепата!!
Докито каза,4е може и да е от гроздето/както и майка ми!!/,защото не знаем там какво са му слагали- ДАни ,от вашия Плод- зеленчук го взех...хем жената видя,4е за Ани го вземам и препоръча ,4е е сладко!!!
Явно е ,4е стомаха го отказва да го преработи- повърна почти необработени зърната,а бяха минали 4 часа....
Има такъв вирус знам...засега давам Деган през уста,а ако пак повърне = ще се бодем/майка ми пак!/давам й глюкоза,ама й се 4умери...да не се обезводни...;-( сега малко стана да играе...да видим...Нищо няма да й давам - само от нашата градина- поне знам,4е са си от нашето- ще си пие витамините и това е положението....

аз кръстих и двете девойки ,когато бяха на годинка- седмица след това каката ,а малкото ден преди рожденния й ден!!
Обеци сложихме на година и половина- две...- харесват се и се радват да се гледат в огледалото!!

# 223
- ДАни ,от вашия Плод- зеленчук го взех...хем жената видя,4е за Ани го вземам и препоръча ,4е е сладко!!!

: ShockedнаправУУУУУ ме "успокои".Аз по принцип избягвам да давам на Виктор купено грозде,обаче от там години наред си купуваме  други плодове и зеленчуци...без фалове...Хмммм.Гроздето по принцип е от най-пръсканите плодове..От друга страна то трябвя много добре да се дъвче,пък и по принцип си е дразнещ плод......Аз давям на децата само от грозденцето на деди ...знам се е о.к.от всякъде.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт