ДБМ - Русе - 10

• 39 074
  • 807
  •   1
Отговори
# 135
Предлагам тогава срещата на 01.05 - петък от 14,30 часа, в "Перлата". Някой да има друго предложение?

Тейлър, надявам се, че вече сте добре всички  bouquet
Естествено, че семейството ще е на първо място, естествено, че не си длъжна да даваш обяснения и естествено, че всеки ще прави нещата според възможностите си, стига наистина да има желание. А по въпроса за посещенията - наистина е необходимо постоянство.

# 136
Честит рожден ден ДЕНИ!!!!!!!!!!!!!Да си жива,здрава,все така красива и очарователна и дано всичките ти мечти се сбъднат!!!!!!! Heart Eyes

# 137
Честит Рожден Ден, Пеониа!
 nbirthday Желая ти много здраве и късмет, много любов и добро настроение! newsm51

# 138
  • Русе
 hbday,Дени
здраве, любов и много настроение на днешния ден.пожелавам ти едно изпълнено с много емоции парти довечера baloni moresmile

# 139
  • Русе
Честит ти Коте Ден Рожден!!!Със много обич поздрави от мен,
 Да бъдеш здрава, и да си щастлива,
да си обичана, красива, жива.
Мечтите свои да постигаш
и пак към нови погледа да вдигаш.       

Сърдечни благодарности за хубавите пожелания момичета,благодаря за вниманието Heart Eyes Heart Eyes

# 140
 Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Благодаря Ви момичета Simple Smile   bouquet ....за съжаление на 1-ви не мога да дойда на срещата, но при следващата такава идвам с почерпка Simple Smile

П.П. Много ми е чудно как разбирате кой кога има РД? Тука сте като от ЦРУ...всичко се знае  Mr. Green

# 141
А бе, как! ЦРУ ряпа да яде! Mr. Green Весело изкарване на празника! Heart Eyes

Момичета, значи за утре 14,30 остава срещата, така ли?

# 142
Пеония,честит рожден ден!Желая ти преди всичко здраве и никога да не угасва ентусиазма ти!Весел празник! newsm51

Ще има ли среща утре,че да си търся гледач?

# 143
Ами аз ще ходя, пък не знам ще има ли Mr. Green

# 144
peonia , newsm59 !
Бъди каквато си!  bouquet

Ако успея да приспя малката навреме,ще отскоча за малко."Гледач" ще ми е голямата.

# 145
ако е хубаво времето ще дойда,но малко ще позакъснея

# 146
Пеония, ЧРД!Здраве на първо място една луда любов с правилния човек на второ и много усмивки на трето!

# 147
Здравейте момичета,
Имам три чисто нови памучни гащеризончета за новородено, на етикета пише 3400 гр. Бих искала да ги подаря на някоя нуждаеща се мама или бебе. Цветовете са жълто, бяло и шарено на ивички. Стават и за момченце, и за момиченце. Ако мислите, че може да са от полза за някого, моля пишете ми. Благодаря ви.

# 148
           ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,
           не си мислете, че съм Ви забравила, напротив, често си мисля за вас, но просто от тук е трудно да помагаш само с приказки. Надявам се към края на май, началото на юни да си дойда за една седмица. Ако мога да се видя с някои от вас, ще се радвам, допълнително ще се обадя ако стане. Пожелавам ви успех във всяко начинание.

ФИЛЮДКА

# 149
ФИЛЮДКА,  bouquet

Момичета,на срещата не можахме да определим дата за ходенето ни в Брестовица този месец,защото бяхме само три.Дайте предложения за дата,моля!Подаръците Иринка ги купи вече.

Общи условия

Активация на акаунт