Пролетта вече е дошла, радост за нашите цветя

• 34 117
  • 460
  •   1
Отговори
# 180
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не сея  Rolling Eyes защото

ще останат за следващата седмица  Hug

# 181
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Чакам мнения съвети и препоръки за дървото ми на живота...
Как точно ги опрашвате цикламите, една колежка има една невероятна - цикламена точно и чакам семе за да я захвана, ам анищо не опрашваме.. как да го сторя, за да си взема семенце???

# 182
  • На края на света !
mery_poppins1 Благодаря  Hug
Goody  и аз върших тази работа сутринта  Wink
katyadjin аз процедирам с една клечка за уши,посипвам малко прашец върху нея  като потупам леко някое цветче  ,и после като пчеличка от цвят на цвят бръмча  Mr. Green ,няколко пъти и резултата е налице  Peace

# 183
  • Русе
Virginity,надявам се,че всичко при теб е наред! Hug
Goody,впечатлена съм,дано търпението ти се увенчае с успех!  bouquet
Lina dm ,при мен аспарагуса жълтее,когато не му достига влага.Както ти е казала Чаро,изрязвам изсъхналите и се появяват нови.
К@ми,в същата чуденка съм и аз за коледната звезда.Червените листа си стоят,нови клонки си избиват и не знам какво да я правя newsm78
Днес влязох в няколко цветарски магазина и се въздържах да си купя нещо,защото нямаше как да го разнасям из града.Видях страхотна тъмно лилава орхидея,но 58 лв.ми се видяха много. Shocked Харесах си пеперомия в зелено,бяло и розово и сигурно ще си я взема Grinning

# 184
Lina dm,  мъката на художника расте добре на сенчесто място и влажен въздух. Поливай я така, че почвата да е винаги влажна, но не подгизнала... За изсъхналите клонки момичета преди мен са писали...
мери попинз, много красива розичка и саксийката ти е една такава весела  Grinning

# 185
момичета да се похваля с моите фрезии-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337058&pid=11535069

# 186
# 187
Момичета честит имен ден на всички, носещи прекрасни имена на цветя  Hug

# 188
  • Русе
Честит имен ден и от мен на всички,носещи имена на цветя! newsm51

# 189
  • На края на света !
Честит празник на всички именници  Hug  bouquet
Мили момичета на вас също  bouquet ,нали сме си цветарки Hug и днес да засеете нещо ,ей така заради празника ,някое инатливо семенце ,може пък заради празника да вземе да се покаже нещо  Hug

# 190
Честит празник и от мен цветенца   bouquet
mimeto26 , къде си гледаш фрезйките? И моите са почти толкова големи, но луковичките ги бучнах на около 2 см в почвата , да не съм объркала нещо  Rolling Eyes Кога трябва да цъфнат  newsm78

# 191
Честит празник на всички с имена на цветя!  bouquet
Миленка на източна остъклена тераса,даже си мислех че няма да излезне нищо,то пък виж какво стана.и аз не знам кога трябва да цъфнат.нека някое момиче да се включи,което знае повече за фрезиите.аз на майтап ги боднах моите.

# 192
Честит имен ден, К@ми! Желая ти здраве, усмивки, безброй незабравими мигове и много цветно настроение!

Честит празник на всички!

# 193
Честит празник на всички именници!Днес,когато и аз празнувам имен ден желая на всички Ви здраве,много усмивки и нови придобивки!Е, аз не издържах и вижте какво си вземах/вече ще ме бият у дома/  

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 19:16 от Lina dm

# 194
  • Пловдив
Честито на всички именници! Весел празник !

Общи условия

Активация на акаунт