Пролетта вече е дошла, радост за нашите цветя

• 34 078
  • 460
  •   1
Отговори
# 75
  • На края на света !
момичета ,мен ако питате ,не ровичкайте в саксийките ,аз такива все ги върших ,миналата пролет ,така от бегониите нищо не остана  ooooh!
Ками и моя не цъфти ,ама то аз незнам даже дали наистина е амарилис или нещо подобно ,така се надявах да цъфне ,ама няма нищо освен две бебечета ,а съм го засушила още от октомври  Rolling Eyes

# 76
# 77
Момичета по колко петунии,бодете в сандъче за да е кичесто.
Аз сложих по три,дали не са малко?

# 78
зависи колко ти е голямо сандъчето

# 79
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
В цветарският форум мился, че бяха писали, но за сакъзите, че слагат 5  newsm78

И аз се зачудих за синьо мушкато  Mr. Green

както Goody е намерила цвете, наистина трябва да хвърляме по едно око на контейнетите  Peace .

# 80
Момичета по колко петунии,бодете в сандъче за да е кичесто.
Аз сложих по три,дали не са малко?
Мисля,че е 50см.

# 81
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В цветарският форум мился, че бяха писали, но за сакъзите, че слагат 5  newsm78

И аз се зачудих за синьо мушкато  Mr. Green

както Goody е намерила цвете, наистина трябва да хвърляме по едно око на контейнетите  Peace .

Naughty не е от контейнер
намерих го изхвърлено през балкона  Confused бяха 4, подарих 2 и две са си за мен  Flutter

ако е дал Бог догодина ще раздавам  Wink

сложно име 44Blush слагай смели 5-6 и не забравяй, че трябва да се прещипва (или пензира, ако предпочиташ по-купешки термини  Whistling ) за да се разклони и стане кичесто, иначе ще станат дълги пръчки с по две-три листа накрая и тук там цвят  Hug

сетих се, че имам снимки на моя амарилис от миналата година  Flutter

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 12:32 от Goody

# 82
  • На края на света !
Goody ,ще се радваме да имаш за раздаване  Hug

момичета ,цяла вечер сънувам ,че  nepenthesа е поникнал с пълна сила ,тази сутрин проверявам няма никой  Tired само градинския микс ,за два дена е покълнал ,астрите също  Hug

# 83
Arween---в превод е Вечерница/звезда/
Пензирам?
Да им счупя връхчетата ли имаш впредвид? Embarassed

# 84
Arween---в превод е Вечерница/звезда/
Пензирам?
Да им счупя връхчетата ли имаш впредвид? Embarassed
Точно така прищипваш смело без да се боиш  Peace

Goody да не забравиш за раздаването  Whistling

И аз оглеждам за изхвърлено пред блока ама не, и в контейнерите хвърлям око  Mr. Green

Аз обикновено като видя хубави сандъчета с цветя по терасите и веднага поглеждам за нещо паднало  Peace 

Видях, че Goody е добавила снимки на амарилис, близо до нас има изкарани на тераса амарилиси с цвят по - голям от дланите ми  Sunglasses

# 85
Аз обикновено като видя хубави сандъчета с цветя по терасите и веднага поглеждам за нещо паднало  Peace 

hahaha и аз, и аз  Joy под един балкон минавам по три пъти на ден  Crazy като котка покрай мляко се облизвам, ама ЦЪ  ooooh!

ще дойде и тоя ден - все някога ще задуха  Whistling

вечерница в превод Heart Eyes вече ти отговориха, но да допълня. обикновено продават разсада цъфнал, но ако го оставиш така резултат няма да е много добър  Confused затова ако ти е жал, порадвай му се, а селд това смели щипкай връхчетата за да му се радваш по-дълго

и да си поплача  Tired искам разсад калибрахое, а никой не кара  ooooh! рано ли е, що ли?
и кливия на луковица искам, а само в един магазин предлагат и искат 15 лЪва  Shocked
като се сетя, че бабките на село ги изхвърляха преди време, че не са модерни  Rolling Eyes 

# 86
  • На края на света !
Goody много красив е амарилиса  Heart Eyes
а калибрахое вчера и аз търсих ,но не намерих ,само обикновенни петунии по 1.80 коренчето ooooh! а 15  за луковица на кливия е много ,тя разцъфнала струва толкова  Peace

# 87
Момичета и новото ми Каланхое нещо не е наред. Днес забелязах, че листата в оснавата си са  като изгнили и само като ги докаснах взеха да се отчупват. не съм го приполяла. Миналата седмица като го присаждах в по-голяма саксийка го изпуснах, но не беше счупено.

# 88
Момичета и новото ми Каланхое нещо не е наред. Днес забелязах, че листата в оснавата си са  като изгнили и само като ги докаснах взеха да се отчупват. не съм го приполяла. Миналата седмица като го присаждах в по-голяма саксийка го изпуснах, но не беше счупено.

Thinking имам спомен, че при преполиване стават някак като прозрачни  Thinking я ни пусни една снимчица 
ooooh! тая китка съм я отписала,  Blush откак се отървах от моя бурен вече и не поглеждам към тях   Blush

чари - кливията е в саксия, но не се вижда цвят или цветонос  Confused ходих в магазина да ти намеря пак абутилон, но няма  Confused свършили са го  Tired искаш ли да ти пратя моето половин пакетче?  Blush

# 89

Спокойно от цветето е  Peace И моето просто си изгни и нямаше спасение.
А аз на едно място видях за калибрахое за 3лв.  Shocked аз ще изчакам още малко толкова пари не давам  Crossing Arms  все пак съм габровка  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт