Есен Down-Under - Австралия и Нова Зеландия 4

• 20 442
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Ами в Бургас кафенета и кръчми да искаш ....
Спокойно можех да си изкарам целия престой в нашия квартал, без да мърдам към центъра (ако не беше морето и Морската градина).
Квартала, в който живеем, си има от всичко по много - кафенета, пицарии, бирарии, Виенска сладкарница, ресторанти, механи, сладкарски цехове, мол, Билла, Кауфланд, Метро, огромен парк, о1на клиника, няколко оптики (мъж ми и Томи носят очила), няколко готини детски площадки, МакДоналдс на пешеходно разстояние, денонощни магазини - 2 на брой, до нас ... Е, малко мръсничко ... и презастроено на места ... но нйали говорим за кафета и заведения в момента ...  Wink

# 121
Мили, къде си видяла човек спиращ движението, за да минат децата и родителите за училище? Това много ме впечатли, дано тази инициатива да се разрастне и да стане практика. То като се замисля нищо не пречи на охраната на училището или на някоя чистачка да я върши и тая работра. Аз такова нещо не съм виждала в София, ама знам ли може пък и да има някъде. В София постоянно преди ремонтираха детски площадни, но за съжаление не изкарваха повече от един сезон. Дано и това да се е променило.

# 122
МАЙКА, направо мечта както го описваш  Hug . На мен тук донякъде ми липсват малките гаражни магазинчета - сложиш да готвиш, окаже се, че нещо ти липсва и без да иключваш котлона слезеш до магазина.

АЛФИ, аз съм свищовлийка. Там видях пред 2 училища хора както тук, които помагат на децата да пресекат. Много драго ми стана!

# 123
МАЙКА, направо мечта както го описваш  Hug

Ха, познай Томи дали искаше да се приббира в НЗ, където за да иде някъде, му трябва превоз.
А да иде сам за дъвки е забранено  Mr. Green

# 124
Момичета едно бързо Здрасти от мен! Не съм ви забравила,но много работа ме гони тези дни.Като се поосвободя ще пиша.
 МАЙКА -добре дошла Simple Smile Като се видим в събота на гергьовден ще разправяш за родината Wink

# 125
АЛФИ, аз съм свищовлийка. Там видях пред 2 училища хора както тук, които помагат на децата да пресекат. Много драго ми стана!

мили, и аз съм родом от Свищов  Heart Eyes, но това трябва да е най-поддържания град в България, не е учудващо това което казваш  Grinning

# 126
Мама Т, КОга точно е събирането в събота?
На на спак ни е много натоварена програмата - с два рождени дни този уикенд + БГ сбирка за Гергьовден  Crazy

Моми4ета, какво казват лекарите по вашите земи за противогрипната ваксина и децат6а? А вие лично на себе си слагате ли?

# 127

мили, и аз съм родом от Свищов  Heart Eyes, но това трябва да е най-поддържания град в България, не е учудващо това което казваш  Grinning

Eeeeeхххх, малък свят!  Grinning Много приятно ми стана  Hug . Остава и лично да се познаваме Simple Smile.

МАЙКА, аз се бях ошашкала преди седмица с този новия грип и покрай него много сериозно се бях замислила за тези ваксини, но така и не си взех час при семейната лекарка да направя една консултация за мнение. Досега никога не съм слагала грипни ваксини на децата; и ние не сме си слагали. Обикновено изкарваме по един грип през зимния сезон с парацетамол и панадол. Всъщност не знам много за грипните ваксини.. сега пак ме наведе на размисли  Thinking .

# 128
МИли, нашата фирма (държавна организация) урежда на всички безплатна ваксина, а аз съм в чуденка.

# 129
Майка, аз лично съм много против грипните ваксини. Мотивите ми за това са:
-Вирусите мутират много бързо, докато направят ваксината и тя вече е стара.
-Организма изгражда много краткотраен имунитет спрямо вируса. Може да се ваксинираш през април и през юни да се разболееш.
Това е моето мнение, всеки сам трябва да реши за себе си. Ако искаш да се ваксинираш заради свинския грип- те официално казаха, че тя не действа срещу него.
Аз много четох и за тоя прословут грип и ми се струва, че го измислиха с цел да отвличат вниманието на хората от нещо друго. Защото в крайна сметка се лекува, има умрели само в Мексико и то не е съвсем ясно колко от тях са умрели от този грип. Намерих статистика, че на година само в Европа умират над 10 000 души от "безобиден" грип. След като спряха да купуват свинското на САЩ и те му смениха името с новия грип, че било объркващо и казаха, че може би не бил толкова опасен.  Дано само да съм права  Flutter

# 130
Майка, аз лично съм много против грипните ваксини. Мотивите ми за това са:
-Вирусите мутират много бързо, докато направят ваксината и тя вече е стара.
-Организма изгражда много краткотраен имунитет спрямо вируса. Може да се ваксинираш през април и през юни да се разболееш.
Това е моето мнение, всеки сам трябва да реши за себе си. Ако искаш да се ваксинираш заради свинския грип- те официално казаха, че тя не действа срещу него.
Аз много четох и за тоя прословут грип и ми се струва, че го измислиха с цел да отвличат вниманието на хората от нещо друго. Защото в крайна сметка се лекува, има умрели само в Мексико и то не е съвсем ясно колко от тях са умрели от този грип. Намерих статистика, че на година само в Европа умират над 10 000 души от "безобиден" грип. След като спряха да купуват свинското на САЩ и те му смениха името с новия грип, че било объркващо и казаха, че може би не бил толкова опасен.  Дано само да съм права  Flutter

Абсолютно подкрепям това мнение. Плюс, че според някои източници, на които вярвам, всички подобни истерии с вируси се правят именно, за да могат фармацевтичните компании да си пробутат лекарствата/ваксините. Всепак това са милиарди долари.

# 131
Вчера не можах да се включа, та днес (макар и със закъснение) искам да честитя именния ден на Георги на Мама_Т и на малкия бебок на АЛФИ, както и всички други именници!!!

Да са ви здрави и много щастливи именниците!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 132
Може ли някой да ми припомни как се слага аватар, 4е нещо не става  Cry

# 133
Пропуснала съм и аз, че имаме именници.  Embarassed

Да са ви живи и здрави момчетата и само радост да ви носят!  Hug Heart Eyes

МАЙКА, аз не мога да помогна с аватара; отдавна не съм си слагала.

# 134
Честит празник на всички именници Simple Smile
Майка, ние не празнувахме вчера, но мерси за пожеланията   bouquet Моя бебок се казва Денис

Общи условия

Активация на акаунт