Бъдещи майки - АВГУСТ 2009- тема 29

• 13 451
  • 295
  •   2
Отговори
# 210
Добро утро на раннобудниците Simple Smile
Jenuaria Дано резултатите са наред и съм сигурна, че ще бъдеш най щастливата и красива булка Simple Smile
Деси Защо така без лекар? В поликлиниката добър ли е АГ - то при който си се записала? е 11 кг ..аз също съм толкова  Shocked Сложила съм на дупето, около коремчето, по краката ..навсякъдеее ..даже по ръцете  Sad Има къде
Яна НЕ си най раннобудната ама раничко си станала  Hug Съжалявам за срущата..дано следващата се получи както трябва ..пък жегата .. ще излезем вечерта, на хладничко. Ейй бебка е цели 700 гр ..супер.
Дю Как издържаш ..направо ти се възхищавам Shocked Мамите с деца сте просто страшни  Grinning
Аз иначе съм добре Simple SmileДебелея, расте беба, кръста май вече почти постоянно ме боли. Отпадна отпуската до  Халкидики  Sad Решихме да си поръчаме мебели ..и няма да се справим с паричките. Ще си имаме нова спалня и хол. И ще отидем на палатка на язовир за няколко дни почивтите дни през май.
Поздравче на всички  Hug

# 211
Добро утро дами дано слънчевото време ви донесе днес слънчево настроение  Hug

# 212
  • София
Олеле, Дю, то и пътя си изтощава бая, а и ставането толкова рано.
Доста по-натоварено ми звучи от моето. На мен поне работата ми е близко, 15 минути пеша, ставам в 7 и 30.
Стискам ти палци бързо да мине времето и по-скоро да излезеш в отпуск, от постинга го тълкувам, че ще е по-раничко от 45-дни преди термин.

Януш, аз бях с ниска плацента при първата бременност. Казаха ми никакъв секс, друго не.
Като пазене нищо не съм правила конкретно, до последно ходех на работа (до началото на 45-те дни имам предвид), даже 1 седмица преди да родя станах на 30 и направих купон с 50 човека. За ниската плацента ми казаха на 3Д-то в Тина Киркова, ходих на училището (разбирай посещение на болницата, бях ви писала), полагаше се безплатен преглед. Моята АГ не ми е казвала май нищо, или поне не помня вече.
Наистина жалко, че не успяхте да се организирате. Ние на първата среща с юнските мами бяхме 6 момичета, почти не личаха още шкембета. Не губи надежда за обща среща.

Маник, спалня и хол ми звучат по-добре от Халкидики, особено като чакате бебенце. Ние в последно време само за ремонти и обзавеждане си даваме парите, да сме живи и здрави да ги изкарваме, особено мъжо. И язовирче си е супер, въпроса е на теферич да е.

Женуария, желая ти само положителни емоции покрай сватбата. Дано покрай нейната организация не мислиш много много за резултатите, нали за по-дълго време стават?

Невче, и на теб много слънчево настроение.

# 213
Сънчо мерси

# 214
  • Пловдив
Кокона думи нямам и силно те прегръщам , spoko
Jenuaria стискам палци и вярвам че ще си най-щасливата булка  married

Момичета да почерпя че днес съм рождекичка , и си пожелавам  всяка от нас август да гушка здраво бебче и всичко да ни върви по вода до тогава !!!

# 215
да си жива и здрава sunbeamm и това което ти си пожела да се сбъдне  Hug Praynig

# 216

Аз вчера не писах, че бях на лекар. Бебка била към 700 гр Simple Smile Всичко е наред, освен, че и моят лекар потвърди думите на Марков, че имам малко по-ниска плацента, но ме увери да не се тревожа, щяла да се вдигне... Някоя от вас има(ла) ли подобен проблем и въобще какво означава в контекст да имаш ниска плацента?  newsm78

Добро утро и от мен!

Яна,аз в началото имах ниско разположина плацента,която някъде около 20г.с. се вдигна.В началото се шашнах от тази новина Shocked,но после и мен гинеколога ми ме успокои с факта,че вече се е вдигнала и ще се вдигне още  Laughing Peace. За секса нищо не ми е казвал,но се пази да не вдигаш нищо тежко  Peace.

sunbeamm,честит рожден ден!
Да си жива и здрава!Нека моите пожелания,да станат твои сбъднати желания!

# 217
Честито да си жива и здрава и да се сбъднат всики твой мечти newsm51 smile3525 newsm51

# 218
  • София
sunbeamm  - честито жива и здрава да бъдеш, най- вече ти пожелавам много здраве.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 11:11 от dyndla

# 219
sunbeammm ЧРД!   bouquet мНОГО късмет и най-сладкото бебе, през август!
 Леле вчера такъв рев му дръпнах, като прочетох, за новото ангелче.... Кокона, нямам какво да ти кажа, другите ммомичета достатъчно са изписали...късмет и стискам палци!

# 220
Сънчо, Чочо-Сан, мерси! Аз вече съм в 24 г.с. и още не се е вдигнала, но според доки имало още време май до 30 г.с.. не помня точно до кога каза. За секса и на мен нищо не ми е казал, но ние и без друго не правим, с едно малко изключение преди няколко дни  Rolling Eyes

Сънбийм, ЧРД! Да си жива и здрава и всичко най-най хубаво  Hug

ККалина, недей така. МНОГО е важно в момента да мислим позитивно. Наистина е много гадно, че такива неща се случиха в нашата тема, но в никакъв случай не трябва да мислим негативно!!! Бебо усеща всичко!  Hug

# 221
Яна,не се срамувай толкова,де-няма лошо в това  Laughing Wink
За плацентата моя доки ми каза,че до края на бременността ми щяла да ми се вдигне чак до гушата Joy Joy Joy - така че всичко и с теб ще е наред Peace

# 222
Маник, и на мен ми звучи по-добре палатка и язовир+нови мебели отколкото Халкидики.  Laughing

Сънчо, колкото и да искам няма да мога да издържа физически ако остана на работа 45 дни преди термина. Мисля от средата на май да пускам отпуска, после болничен Но аз иначе няма да стоя без работа де, захващам се със сезонната ми работа, която е много по-приятна, интересна и нямам търпение вече да започваме.

Сънбийм, честит рожден ден!
Пожелавам ти най-голямото щастие през август, усмивки и любов!

# 223
Честит рожден ден sunbeammm! Бъди здрава, много обичана майка и съпруга!
Благодаря на Gerinela за споделеното инфо за йогата в Център за съвременни родители. Аз само малко да се освободя от лекции в университета и мисля да ходя. Гледам, че има и други желаещи.
Елито много съжалявам Hug . Всеки път като прочета такава новина и ми се къса сърцето. Дано да няма повече.
Аз нямах интернет една седмица и тепърва ще се захващам да изчета старата темичка.

# 224

Сънбийм, честит празник!Да си жива, здрава и много щастлива с твоето бебче!Целувки!
Момичета, аз след обяд съм на ФМ.Да ми стискате палци!Имам нужда от малко положителни вибрации.... Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт