Бъдещи майки - АВГУСТ 2009- тема 29

• 13 451
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви момичета за подкрепата ,незнам какво да кажа на Кокона-думите са просто излишни  Cry Процедурата не ме плаши,ще изтърпя всичко само да ми кажат ,че бебето е добре.В интерес на истината не знам след колко време излизат резултатите за Даун поне,но се надявам това да стане преди 25.04 защото представяте ли си -тогава ми е сватбата.А каква ли булка ще съм ..........просто не знам или много щастлива или ....по добре да не мисля  Confused

# 196
Кокона,искрено съжалявам за загубата ти  Cry
Трябва да бъдеш силна и не губи кураж  Peace

# 197
  • София
Jenuaria , желая ти всичко да мине добре, резултатите ти да са много хубави и да можеш да си наистина щастлива булка в сватбения си ден!   Hug bouquet Hug

# 198
Jenuaria късмет мила ще стискам и палците на краката

# 199
Имам въпрос към мамчетата от Варна - някой знае ли нещо за д-р Ганчев - акушер-гинеколог, работи в АГ болница Варна?

# 200
Имам въпрос към мамчетата от Варна - някой знае ли нещо за д-р Ганчев - акушер-гинеколог, работи в АГ болница Варна?

аз съм пас..а другите вече са по леглата за да ги питам сега и да получа отговор сега....като имам някакво инфо ще ти пиша Simple Smile

# 201
KokonaBonbona , много съжалявам за загубата. Weary Много сили и късмет ти желая  Hug Hug Hug Hug Hug

Jenuaria
и на теб много късмет и дано всичко е наред.Мисли си само за хубави неща и всичко ще бъде ОК.Стискам палци Hug

# 202
 Cry Cry Cryне ми се пише чак
Кокона, Hug бъди силна,другото са ти написали!

Аз останах без лекар и се записах в п-ката,прегледаха ме и си оставам на 100% с мъжко Sad Grinning
11кг. съм качила,пък не виждам къде...

# 203
Кокона миличка прегръщам те силно и ти желая от тук нататък само хубави неща да ти се случват. Hug Hug Hug

# 204
Кокона, една силна прегръдка и от мен! Дано намериш сили и кураж да преживееш тази мъка. От тук нататък ти желая само най-добро!!!  Hug

# 205
Кокона, просто нямам думи. Кураж мила и дано това повече не се случва на никой.

# 206
  • София
Кокона, много много съжалявам за това, което ти се е случило. Много ми е мъчно, че така се е получило.
Пожелавам ти да намериш сили да преодолееш загубата.

И аз си мислех да ви кажа честно, че по в началото се случват тези неща, а то...
Много тъжно стана тия дни в нашата темичка, дано за последно.
Надявам се от сега нататък само хубави новини да четем тук.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 09:44 от Сънчо

# 207
Добро утро девойки! Днес аз ли съм най-ранобудната? Може би е защото мислех, че в 12 ще има среща, но уви за пореден път тя отпадна... Повече май няма и да се опитвам да организирам такова нещо, тъй като се оказа невъзможна мислия дори само за 3ма Sad Явно не ни е писано и ще си се виждаме поотделно, щото ако сега с малките кореми не можем да се организираме след месец на жегите какво ли ще е...?  Crazy  Peace

Аз вчера не писах, че бях на лекар. Бебка била към 700 гр Simple Smile Всичко е наред, освен, че и моят лекар потвърди думите на Марков, че имам малко по-ниска плацента, но ме увери да не се тревожа, щяла да се вдигне... Някоя от вас има(ла) ли подобен проблем и въобще какво означава в контекст да имаш ниска плацента?  newsm78

# 208
  • София
Kokona бъди силна,понякого сме безсилни да променим нещата,само ти си знаеш какво ти е,ще те чакаме да се отчетеш скоро Hug
Jenuaria стискам палци, ама много силно ги стискам, на краката също. Питай за експресни резултати. Ако ще те разсее нещо поне на амниото 100% казват пола на бебо.
Деси ти защо си останала без лекар? Нали по твое желание си го сменила,питам защото се ужасявам от мисълта да си търся лекар.

# 209
Сънчо, аз съм с едно дете и ходя на работа. Повярвяй ми, вече едва издържам!  Crazy Чакам с нетърпение деня, в който ще излизам в отпуска. Освен това аз работя в друг град, пътувам сутрин и вечер по ужасен планински път около 60 км., ставам в 6.00 сутринта и се прибирам в 18.00. Понякога и аз заспивам рано, но по-често след като сложа Гергана да спи ми трябва около 1 час, за да се приготвя аз и чак тогава лягам. Но стискам зъби, защото остана още малко и после кеф!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт