Май-чета и Май-ки (6)

• 11 113
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
 Hug  За Мила
Лейди, и ние олепихме от бактерията, пихме някакво лекарство - саниращо било - Азитрокс. И при мен, и при Ники беше ужасно - щяхме да си изкашляме дробчетата, треска, температура..отпадналост.
Мен даже ме повтори в рамките на 12 дни... И аз не искам да го спирам от ясла и силно се надявам скоро да си изгради имунитет.
Слънчев ден на всички:)

# 31
  • Бургас
Хайде и аз да се разпиша.
Много мъчно ми става, като гледам колко деца са болнички.  Hug Голямо гуш за малките сладури и да се оправят.
Ние за сега сме добре. Е, не ходим на ясла - гледат се с баба и дядо, но пък през деня е навън с другите деца - таке , че пу, пу
pochti_bezobidna това с обривите е мого неприятно. Бори от време на време получава някакви от двете страни на  коремчето (не знам как се казва, май не е слабини  Embarassed). Дерматоложката каза че било защото кожата и била много суха и от търкането с дрехите се получавало така . В неделя така ме ошашка  ooooh! - беше пламнала цялата - корем, гръб, ръце - все едно с коприва я бяха жулили. Добре че имах от кремчето дето ни го беше изписала доки, че за два дена горе долу овладяхме положението. Не знам и аз какво да правя - докато я мажа с крема е добре, като го спра за 1 седмица и се връщаме в изходна позиция. Дано като тръгнем на море нещата се оправят  newsm78
Stanella поздрави на Какичка и на Марти от нас   - термина ни беше в един и същи ден  Laughing
За яслите и градините нямам твърдо мнение (може би поради липса на опит), но смятам да я пускам на градина, когато навърши 3г.
Ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356630&pid=11220968 От детското клубче - голям мерак ни е да ходим там.
И
 Честит рожден ден на Ванина! Да расте много здраво, щастливо и умно дете

Хаиде чао, че се улях
Хубав ден на всички
  bouquet

# 32
pochti_bezobidna, едно голямо гуш за Мила Hug. Нали и ние сме на същото дередже и те разбирам напълно. Ник уж се пооправи, но все още има обрив макар и не толкова ужасен колкото беше. КС не смея да слагам, но и аз много съм се изнервила - обривът е от месеци. Сякаш добре му се отразява слънцето. Ако не се чешеше можеше и да е минал до сега, но той си прави рани сам непрекъснато Close Обмислям да го водя на хомеопат Thinking
За яслите - всичко си е до дете. Не мисля, че децата се разболяват повече като ходят на ясла. Лори тръгна на 1г4мес. и не е боледувала от нищо - никакви пневмонии и други чудеса.

# 33
Един бърз запис и от мен, че докато се запиша ще изпишете и тази тема.
Болничките да оздравяват.И ние се влачим вече трета седмица болни.Баткото тази е на градина ,но Никол и мен още ни мъчи хремата и ушите ми са много гадно заглъхнали.
Лек ден и много разходки.

# 34
Здравейте мами ние също сме здрави и дано не се разболяваме след вчерашната имунизация сме много сърдити и кисели но няма как.това ни била последната имунизация и вече чак на 6 год.
Бързо оздравяване на всички болни Hug Hug Hug
спорен ден и много разходки

# 35
Здравейте  Hug,
Днес съм много щастлива първо че Теди вече от днес е на ясла  Crazy Party - слушкала е Wink,но като искали да и сменят памперса и не давала и искала Мама  Cry Heart Eyes,иначе през другото време си е играла  Hug Party.
А другото което много ме зарадва днес е, че Теди е на корицата на сп.БЕБЕ  newsm44 , моного се радвам че са ни избрали  Hug Party
ето я и нея

# 36
 HugБравоо на Теди!
Гуш на Мила! Дано всичко мине вече...

# 37
Много лошо така с болни дечица, дано всички бързо се оправят  Praynig
Браво на Теди!
Снимките на децата са страхотни  Laughing
Приятен следобед на всички!

# 38
попаднах на това:
"Чл. 10б. (Нов - ДВ, бр. 110 от 2008 г., в сила от 01.04.2009 г., ако са изпълнени условията на § 102) Семейства, на които детето (децата) не може да бъде записано в общинска детска градина, имат право на помощ в размер на 100 лв. месечно за всяко дете на възраст от 3 до 6 години. Помощите са за сметка на републиканския бюджет. Министърът на финансите издава наредба за реда за получаване и изразходване на помощите."
от ТУК.

# 39
ари дано по-малко болести!!!

етомъничко снимки от нас, и ние в зоопарка Heart Eyes

# 40
pochti_bezobidna Даяна последно я мазахме с фусакорт 2 седмици по 2 пъти на ден. Сега продължаваме с едно друго лекарство (вече не кортико стероид) пак по 2 пъти на ден, после ще разреждаме по 1 на ден. Явно си искат продължително мазане гадинките ....  Rolling Eyes

майче това не отпадна ли от законопроекта  Thinking

# 41
  • София
Темата за градините хич не ми се подхваща, че така ще подпаляяяяя  Mr. Green
Макар, че мога да си позволя засега да си я гледам, а има и кой да я гледа ако трябва да почна работа, но не е там въпроса  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

При нас иначе нищо ново и интересно, освен, че от седмица и повече май съм извадила всички дрехи, от гардероби и чували и с това време от скитане няма кога да видя кое, ще се прибира за зимата кое е малко да ги пращам на едно детенце, лудница е само дърпам от купа обличам и се понасяме навън  Embarassed

# 42
  • Перник
При нас иначе нищо ново и интересно, освен, че от седмица и повече май съм извадила всички дрехи, от гардероби и чували и с това време от скитане няма кога да видя кое, ще се прибира за зимата кое е малко да ги пращам на едно детенце, лудница е само дърпам от купа обличам и се понасяме навън  Embarassed

Горе-долу и у нас е така  Embarassed Не съм прибрала още зимните неща, а съм поизвадила пролетни. Освен това като изсъхнат праните дрехи нямам време да ги подреждам и по 2-3 се обличаме с каквото стърчи от купа. Кога ще сложа ред в тая къща не знам. За пролетно чистене да не говорим  #Crazy
Да се оплача - на Калоян вчера не му беше ден. Първо котката не издържала на тормоза и го одраскала леко по ръката. После се спъна и въпреки че бях до него успя да падне и да се удари от един бетонен ръб. Уцели си брадата в резултат на което си прехапа езика, тече кръв. Милото ми детенце доста плака  Cry А после като разказвах на мъжо какво е станало, пак се разплака, явно наистина много го е боляло.
 Hug за всички болнички и се оправяйте бързо!

# 43
  • България
цитата на майчето е от вече приет закон - така че е в сила, ама мен въпроса ми е какво да правят децата от 2 до 3 години, които не са приети в общинските детски заведения??? - тях "кучетата ли да ги ядат?" .... ами раждайте деца бе ...., и аз мога да тегля по една голяма   #Cussing out за детските ясли и градини.... абе да запрятат ръкави тъпите политици и да почват да строят детски градини - щото да не ги подпукаме с точилката на наближаващите избори.... #2gunfire #2gunfire

# 44
Здравейте майчета и от мен аз също се възмощавам на тези детски градини.Записах мойта дъщеричка,но от 01.09.2010г. казаха че няма вариант да ми я вземат по-рано.Ако излизате на бой с точилки бройте и мен..

ДЕЯН-14.02.1999г
    ПАТРИСИЯ-01.05.2007г

Общи условия

Активация на акаунт