Май-чета и Май-ки (6)

• 11 110
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
чета ви момичета, ама от както се стопли това време по цял ден се шляем (когато не съм на работа) и не сколасвам да пиша...почвам ревизия на гардеробите и съответно ровене в ла редута  Embarassed

# 46
 Confused влизам да се оплача,направихме на Явор изследвания за яслата и се оказа с бактерия-Proteus mirabilis -утре имаме час при лекаря,сега почвам да търся какво е това.Ако някой може да ми помогне Rolling Eyes

# 47
**НаТи**, нямам идея каква е тази бактерия, но стискам палци Явор бързо да се оправя Praynig

# 48
Нати, аз нямам представа какво е, само изпращам положителни мисли за бързо оправяне Hug

А нашето куче пак се разболя, този път е зле с вестибюларния и като цяло е зле. Та мислехме да си отидем дружно на Ловеч- много обичам Цветниците там, но сега се налага да пътуваме с автобуса двете. Добре, че й харесва и не е проблем, а там очаквам поредното разбиване- ще докладвам после.

# 49
и ние ще сме за ден в ловеч другат седмица - някъде около празника на гимназията кат'че ли  newsm78

днес пазарувах.

# 50
аз май сьм единствената,на която детето й е имало Moraxella Cataralis и не я е лекувала  Rolling Eyes педиатьрката й изписа три месечен курс с бронховаксом и,ако евентуално вдигне температура да й дам аугументин.обаче аз ни едното,ни другото дадох.отведохме я при проф. бобев,каза,че единствения проблем са сополите и изписа сироп алтеа и капки за носа,които се приготвят в една аптека.та сополите минаха много бьрзо.след няколко дни,на своя глава и от любопитство пуснах нов носен и гьрлен секрет и вече гадините ги нямаше.

# 51
Silvi@, чудесно е, че при вас не се е наложило. Тя тази бактерия не е точно патогенна, та докитата са на различни мнения по въпроса, дали се налага антибиотик. Пробва се с капки и ако не минава и вдига температура се предписва антибиотик.
На мен обаче ми причини синузит:(досега не съм имала). дано след като изпия хаповете забравя и не стане хроничен.
Майче, какво си купи? (любопит-любопит)

# 52
бански за мен, бански за пипа, 5 шапки за децата с козирка, 1 карирана без тип каскет за пипа, 1 розАво яке-дъждобран за пипа /ама ужасно розАво, но тя ще се кефи/, половин кило орехи, 1 кило гъби, 6 натурални аеро шоколада и 1 възгланица с кокошки за пипа /първата й/   bowuu търсих и яке за камбата, но нищо не ме впечатли.
освен това, днес пуснах и 3тата сипоръчка от ла радут, считано след края на намаленията. децата са облечени и обути до ноември тая година. зимата по-после ще я мисля  Wink

# 53
Ухаа,
аз днес купих на Марти един комплект от дънки и риза в морско синьо-зелено на 'Черноморка' Бургас:) Simple Smile
С гъбите и орехите ще пълниш риба сигурно.
В 'албанците' има големи намаления, ама пусто докато събера дружки за поръчка:)

# 54
няма да е шаран, а шоколадово-орехова торта. а гъбите са за печене със зехтин  Peace

# 55
Захванах се със смяна на гардероба.Оказа се че децата имали мнооого дрехи.Какво да правя тези които вече няма да носят.Свиди ми се да ги изхвърля , та повечето са много малко носени , че се намират и чисто нови.Няма на кой да ги дам.Най - износените за кофата.А в нас все едно бомба е паднала Никол се пременя със всички дрехи  и разхвърля из цялата къща. Сега е пауза за вечеря и се гмуркам пак сред дрехите.

# 56
Аз скоро правих чистка на гардероба на Ясен и съм отделила дрехите му по групи,мишките ще ги износват Mr. Green
И установих,че точно за пролетта Ясен няма почти никакви дрехи ooooh!
,пък за лятото тепърва ще разберем кое му става от м.г. и кое не Laughing

# 57
здр. момичета,искам да споделя нещо(просто да ми олекне).днес ходих на доктор и ми сервираха  диагноза-кухо яйце.дгугата седмица май ще ми правят кюртаж,много ме  е страх,защото никога не съм правила аборт.дано всичко да мине леко и скоро пак да успеем.сори,че ви натоварвам,но ми е тежко.

# 58
# 59
 оооо ПСМ  Hug Hug Hug много много кураж Ви желая Confused

Общи условия

Активация на акаунт