Май-чета и Май-ки (6)

• 11 120
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
psm ,  голямо гуш  Hug и от нас.

# 61
# 62
благодаря на всички,мисля да отида да чуя още едно мнение.ако се потвърди прогнозата е ясна.

# 63
  • Перник
благодаря на всички,мисля да отида да чуя още едно мнение.ако се потвърди прогнозата е ясна.

PSMHug точно това щях да пиша - задължително потърси второ мнение! Дано диагнозата да не се потвърди!

# 64
psm,   Hug
Не се тревожи - всичко ще се оправи  Hug
Преживяла съм го, ако искаш ми пиши на лични  Hug

# 65
много тъпо  Confused

# 66
  • София
psm  Hug
и аз бих те посъветвала да чуеш още едно мнение  Peace

# 67
  • България
psm и от мен  Hug

# 68
psm, кураж и от мен. Знам, че няма да те успокои, но подобни неща се случват много често, на много жени.

# 69
дааа случва се наистина много често, операцията е стандартна, бърза, минава ти веднага от упойката / хич не се притеснявай: всъщност най-досадното е, че трябва да чакате към 3 месеца за нови опити, но пък и чакането е сладко Hug

# 70
здр. момичета,искам да споделя нещо(просто да ми олекне).днес ходих на доктор и ми сервираха  диагноза-кухо яйце.дгугата седмица май ще ми правят кюртаж,много ме  е страх,защото никога не съм правила аборт.дано всичко да мине леко и скоро пак да успеем.сори,че ви натоварвам,но ми е тежко.

psm,  пропуснала съм в коя седмица си ,но бих те посъветвала да не бързаш с кюртажа. Две мои приятелки имаха такава диагноза, като сега едната е в 7 месец с едричко момченце, а другата е в осми месец пак с момченце. Често лекарите бъркат и прибързват с поставянето на такива категорични диагнози. Simple Smile

# 71
ПСМ,
не се отчайвай, аз бих потърсила още едно ако не и две други мнения преди да предприема кюртаж. И аз не знам в коя седмица си, но там до 3 месец не се води аборт. Дано да е сгрешил компетентния лекар.Ако ли не, това наистина се случва.
А аз отивам на лекар, че ме стресира.

# 72
в 8-ма седмица съм,ще изчакам поне да мине рождения ден на борис и тогава ще видим какво ще правим.

# 73
МИлата, не се притеснявай, каквото е това е, в крайна сметка. Радвай си се на Борис. За операцията не се притеснявай, ще замине и ще забравиш, пък остава и вероятността да са сбъркали.

# 74
psm  Hug  censored
надявам се да го преодолеете бързо

Станела - ЧРД на Любо   bouquet жив и здрав да ти е, късметлия

Общи условия

Активация на акаунт