Май-чета и Май-ки (6)

• 11 128
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
божкей, станело, моме, твойта лента показва, че любо днес има РД! 'ма що се криеш тъй потайно! как само щяхме да те изтървем!
...
едитвам се - лъже лентата  Wink

# 76
  • България
ама тя тази лентичка стои така от една година ....... Laughing

# 77
ама аз съм недоскив и съм разсеяна  Mr. Green

# 78
  • София
ама тя тази лентичка стои така от една година ....... Laughing

И аз така от вчера ахаа да честитя и гледам той юнака на лентата става на годинка  Joy

# 79
ПСМ, много съжалявам.  Hug от нас.
Станела- много сте Убави с Любака.
Аз постоянно излизам с децата и така се изморявам. Момичетата спят на обяд час и половина, аз набързо гледам да сготвя и после пак навън. Но вечер се наспивам добре,имам само едно ставане в 3ч. Габриела е голяма веселушка, много се смее.
Хубав уикенд. Нашия ще е много натоварен с гости и разходки  Laughing

# 80
PSM не оставяй само с едно мнение и много съжелявам дано са сгрешили с диагнозата. Hug Hug Hug
ние също посточнно сме навън монито докато спи аз свършвам нещо вкъщи и така денят ние запълнен изцяло,вечерно време заспиваме кам 22часа и докато легнем и заспиваме само докато помиришем възглавницата.
весел уикенд и много приключения на всички.

# 81
Здравейте момичета

И ние сме шсе навън и нямам време за нет
Януш много се радвам че сте влезли в ритъм с момичетата ,дано габи е шсе така шеселичка и да не плачка  Hug Heart Eyes

Милена вие как сте  Hug

псм  дано е лекарска грешка мила   Hug Praynig Heart Eyes

# 82
psm не губи кураж  Hug

# 83
  • Варна
Добро утро момичета!
Искам да ви споделя, че може да се очертае да съм следващата бременлийка, но ще го заявя със сигурност след гин. преглед. Сега съм с 3 дни закъснение на цикъла , при редовен такъв и си правих тест, но беше с бледа втора черта. Сега ще си правя още един, но мисля, след няколко дни. Ако е вярно, ще си имаме декемврийче Hug

# 84
 Руми и тук да ти кажа тихичко честито Hug Hug

# 85
Румка,честито,душа Hug
/на мен на първите два теста с Ясен все ми беше бледа втората чертичка Simple Smile/

# 86
  • Варна
Благодаря ви , милички.
С Мирелка си правих теста след седмица закъснение и беше с ясни две черти, но тогава не беше планувано детето и не очаквах, а сега, ако може , веднага след зачеването да се провери Mr. Green Мился, че е рано на два дни закъснение да покаже точно Thinking
Аз не толкова по теста съдя за бременност, колкото по симптомите, като гадене, повръщане... Rolling Eyes

# 87
Честито малко предварително Simple Smile Дано да е прав теста  Peace

# 88
Румка   Hug  тук продават тест който показава в коя седмица си  Peace

# 89
Румка,честито!  bouquet
Честит Лазаровден ако има сред нас празнуващи го!
Ние към обяд ще тръгнем към селото на баща ми, където Лазаровден се празнува. Момиченцата облечени празнично обикалят с кошнички по къщите и получават яйца, бонбонки, вафли, чорапки, цветя...Последните няколко години не бяхме водили Лори и майка ми пращаше каквото са и донесли хората, но днес ще отидем да ги уважим лично Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт