Май-чета и Май-ки (6)

• 11 129
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Румка честито  Heart Eyes EFP preggo

# 91
Ние си останахме вкъщи - колата се счупи.

# 92
КСИ много неприятно но вие да сте здрави колата ще я оправите  Hug

# 93
Здравейте и от нас! Ние сме добре, растем и предимно дебелеем:) За щастие имам кърма, а Антоан е много лаком и послушен. Ето малко снимки : http://lh4.ggpht.com/_I_irYUxZKio/SeBvkVHCGFI/AAAAAAAAAjo/aayPqV … /10042009_001.jpg
 http://lh3.ggpht.com/_I_irYUxZKio/SeBvme-BSLI/AAAAAAAAAj4/pnCw9A … /10042009_004.jpg
http://lh3.ggpht.com/_I_irYUxZKio/SeBvo8vHEEI/AAAAAAAAAkI/W_UyBI … /10042009_008.jpg
http://lh4.ggpht.com/_I_irYUxZKio/SeBvtO63wGI/AAAAAAAAAko/vbkip6 … /10042009_013.jpg

# 94
мира гледа и вика 'мира гушне бебето' Heart Eyes много ги обича, и ги гушка наистина - скоро виждахме две бебета и мн ги гушкаше, мн е сладко Heart Eyes
януаш,браво и пупу за режима: със спокойствие и любов всичко се постига Hug
румка, Party здраво да продължите до края: момченце или моми4енце искаш по принцип Crazy
търся си СПЕШНО обувки: разгледах любимите си магазини по уличката към мола скай сити, в скай сити, на графа бг-ските едни, в рума на младост 2 и до него Confused много ми е важно да си харесам, не мога вече със старите, разкапани са  ooooh! искам пролетни, затворени,ест.кожа,към 80-90 макс Praynig
а на мира и стават обувчиците от миналата пролет Crazy Heart Eyes

# 95
  • Варна
Аз искам момиче пак, а мъжо момче, но да видим как ще се развият нещата Grinning

# 96
   Момичета,здравейте,аз доста отдавна не съм писала,но ви чета най-редовно.Рая е добре,сега се борим и за детска градина,че с две дечица в къщи е пълна лудница.Казвам лудница ,защото второто ми момиченце,за разлика от кака си е мнооого ревливо,ама то щом е будно реве,нито легло иска,нито активна,нито шезлонг,нито даже ръце,дере се и това е .Вече започвам да се притеснявам,та имам спомени ,че Маик/ако се баркам, извинявам се/беше споменала ,че са имали такъв период/то нащо нз дали е период,че вече 6 месеца продължава/и май бяхте ходили на лекар,ако е така ,моля те дай ми някакви координати ,че вече нэ на кой свят съм.
 Ако и някой друг се е сблъсквал с такива ревящо-дерящи се бебета,приемам всякакви съвети и препоръки.
  На всички бременнлийки ,честито ,няма нищо по-хубаво от това  bouquet

# 97
Sss, дъщеря ми беше така до 1,5г. Но при нея си бяха колики + недоразвита нервна система. Дано бързо се оправят нещата при вас Praynig
Аз днес водих Лори на психолог и й правиха тест за училищна готовност. Има отлични резултати bowuu
От днес мисля децата да си спят сами в стаята. Говорихме си по въпроса, Ник си поиска още няколко играчки освен любимия си заек и се надявам да издържи до сутринта без да се разплаче за мен. В момента спят, да видим до кога.

# 98
Милена много са хубави момченцата ти пу пу  Hug

КСИ много се радвам за добрите резолтати на Лора ,мойте момичета спят цяла зима в отделна стая  Peace

Ссс и Мая е такава но аз го отдавам на зъбите

# 99
  Hug Heart Eyes Румии!(честито)
 И да почерпя за Цветница! Честито и на останалите празнуващи!  bouquet

# 100
КСИ много се радвам за добрите резолтати на Лора ,мойте момичета спят цяла зима в отделна стая  Peace
Браво на децата!
Лори спеше сама от 2годишна докато се роди Ник. С нея нямам проблем. А тази нощ Ник се събуди в 3:00 с "Де си, мамооооо?" Laughing Отидох пак да го приспя, но съм заспала и аз при него. В 06:00 пак се преместих в спалнята, а той в 7:00 се събуди и ме викаше...И в 7:30 станахме всички. Не беше особено успешен опит за отделяне, но постепенно ще стане.
Честит имен ден на всички с имена на цветя! Да сте здрави и щастливи!

# 101
  • Варна
Здравче, честит имен ден!
Поздравявам всички, носещи името на цветя днес, на този красив празник
!

# 102
 Здравейте!!!
       Честит имен ден на всички цветя!!!!!!!! Бъдете здрави!!!!
 Черпя Ви и за здравете на нашия Явор!
 Sss честито Ви втора радост!!! Немога да ти помогна с никакъв съвет Rolling EyesДано по бързо отмине този период. Сега като е вече по топло разходките с количката не я ли успокояват? Praynig

# 103
Честито на всички с цветни имена! Hug
Получавате по едно виртуално бонбонче от Ясен,да ви е сладко! Mr. Green

# 104
Честит празник! Много здраве и пъстро цветно настроение!  Hug   bouquet

Румка, честито! Лека бременност и здраво бебче на финала!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт