Май-чета и Май-ки (6)

• 11 130
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Честит празник на всички именници. Аз да почерпя виртуално   party023    beer3, нашия батко става днес на 6г. В къщи е пълна лудница , след обяд сме на клубче.

# 106
честит имен ден на здравчето и на всички останали носещи име на цвете!

руми,честито!лека бременност ти желая  Hug

аз имам нужда от сьвет-как процедирате с трьшкащи се диванета?
от както е без биберон е станала отвратителна.не подозирах,че мойто дете има такива заложби...трьшка се на земята по корем и не ми дава да я доближа.пьрво пробвах с говорене,с прильгване да купим нещо от магазина,с лошия,който идва да я вземе....ама нищо не помогна.сега я оставям да се натрьшка и нареве и като реши,че е готова идва сама и продьлжаваме на кьдето сме трьгнали.обаче проблема са непознатите хора,които минават и започват да й говорят,а тя още по-силно да вика.питат я кьде е майка й,защо плаче и т.н.дори една жена ми направи забележка,как сьм могла да си оставя детето да лежи и да плаче,а аз да стоя на 5 метра и да не правя нищо  Rolling Eyes

давайте идеи,че немам нерви вече.имахме планове тази година и ние да правим опити за второ дете,ама сега е невьзможно.как нямаме около нас поне една баба,та да ми помагаше поне за малко.

# 107
silvi@, колкото по-малко внимание и обръщаш когато се тръшка, толкова по-бързо ще спре да го прави! Ник се е тръшкал 1-2 пъти до сега, но Лори го правеше често Crazy Не обръщай внимание на непознатите, дразнещи са коментарите, но детето е твое. Не им разрешавай да й говорят докато се тръшка, защото така я поощряват. Единственото притеснително е детето да не се нарани. Не я плаши с нищо, а изчакай настрани докато и попремине Hug
Честит 6ти рожден ден на Любо! Да расте здрав, силен и умен!

# 108
Моят звяр също има такива изблици поне веднъж седмично, но наистина страшна картинка! Пробвам да го успокоя, ако не стане се оглеждам разсеяно докато сам дойде и каже мама гуши лошо Васи Rolling Eyes
Честит 6ти рожден ден на Любо!

# 109
Честит празник на всички именици! Много здраве и любов!   bouquet

Честит рожден ден на Любо!
Румка, честито и лека и безпроблемна бременност!   preggo

И Митето понякога се тръшка, оставям го да му мине и сам тръгва с мен на където отиваме.

# 110
a za какво се тръшкат??? мира се 'тръшка' обикновено, когато иска да прави нещо сама, а аз не давам или тя не може  Crazy напр да слиза сама по стълби Naughty

# 111
честито на всички именници, и на 6 -годишния юнак Любо   bouquet

# 112
Уф..Яс също се тръшка,особено сега,когато е болен и по-кисел от обикновено. Confused
Най-често сцените са за нещо,което не му се разрешава,а аз му забранявам само наистина потенциално опасни неща,като търчане по улицата например Crazy
Засега обаче успявам да му отклоня вниманието с нещо друго и да не прави продължителна истерична сцена.

# 113
  • София
Честито на имениците   bouquet

сега я оставям да се натрьшка и нареве и като реши,че е готова идва сама и продьлжаваме на кьдето сме трьгнали.обаче проблема са непознатите хора,които минават и започват да й говорят,а тя още по-силно да вика.питат я кьде е майка й,защо плаче и т.н.дори една жена ми направи забележка,как сьм могла да си оставя детето да лежи и да плаче,а аз да стоя на 5 метра и да не правя нищо  Rolling Eyes
Силви Точно по този начин процедирам с тръшкането, с Митко го минах този период, Никол малко по ината ми идва ама и аз съм инат та не ни е лесно и на двете, но ще мине  Peace
А тези лелки дето минават и много знаят, доста бързо ги оправям, че нямам цедка на езика   Mr. Green и ми писна от мнения който не съм искала еле пък от чужди хора  Whistling
Та хич не им обръщай внимание, че на тях им е лесно да давцат акъл и да се правят на умни, ама после на теб ти излиза през носа.

# 114
4естито на имениците и на любоHug
oще малко нови снимки Heart Eyes мн ми е готино,4е си общува с непознати де4ица - за приер непознатата кака, на каоято нещо се обяснява на пясъка hahaha пупу Heart Eyes макар и понякога да ми е тъжно как не й обръщат внимание, примерно тя хваща за ръ4и4ка, те бягат Rolling Eyes но така е в живота, твърде е искрена в подхода си засега, незнам как е по-добре Tired но както и да мисля, тя си е тя Heart Eyes

# 115
4естито на имениците и на любоHug
oще малко нови снимки Heart Eyes

Много е сладка Мира! И с тази пеперудка в косичката...красавица! Heart Eyes

# 116
Мора е една много хубава госпожица пу пу Нин да ти е жива  и здрава  Hug

Силви и Мая прави така тръшка се и си удря понякога главата в земята  ooooh!  но и аз я оставям да се тръшка забелязвам че има ефект все по рядко го прави

# 117
Здравейте от мен! Много време не съм влизала в формма и до сега четох.
PSM  Hug
Румка честито!
Рени какво стана ходи ли в София? Ние миналата седмица бяхме там но сега прочетох че се гласите за среща. Ако знаех и аз щях да се включа. Направо полудях цяла седмица . Водихме децата по разходки вечер но денем ми беше доста скучно. Съжалих още първия ден че не и взех количката защото мойта глезла не дава ръка на никого - иска да ходи ма т.е. сама. Направо луднахме - щом я изведем и тя хуква по улиците не се удържа ако някой насила я хване за ръка започва да се тръшка по земата ooooh!направо ужас.
Силви и ние сме така - много е лоша и палава и колкото повече расте толкова по зле става ама да е здрава.
Супермама и ние сме пътници за София. Само че нещо не ме кефи там. За сега мъжа ми си е взел квартира в Гео Милев. Имам много неизвестни - първата е баткото, второ градината и трето как ще си намеря работа там. Ама засега знам че нямам избор до лятото. Тук ще съм. Ще ходим на гости на тати когата можем и така. Доста е гадничко ама се надявам нещата да се наредят.
Дълго стана ама така е като не съм писала отдавна Embarassed
Лека седмица на всички

# 118
  • България
Честито на всички носещи цветни имена - за вчера! ЧРД и на "големия"Любо!
О, да Румка и на теб успех... Heart Eyes Ще чакаме новини, ама ти рече и отсече... браво!
Кати ти за работа в София че ще си намериш, въобще не се притеснявай - работа много, ама аз повече за децата ми е мисълта... аз все още не съм пробила в сайта за детските градини и от няколко дни само  #Cussing out Ние утре пътуваме за Сф - засега само на гости на баба и дядо, ама може и да не се върнем - е Коко ще го върнем, щото нали е ученик. Днес мойто геройче за пръв път се разплака като го оставях сутринта на яслата .... много ми стана мъчно... а представяте ли си няколко месеца без него - тая просто няма да стане... трябва да измислим начин да бъдем тримата ( четrримата, и котката - Ефи), колкото се може по - скоро. Тая седмица ще проучвам варианти... мисля днес за последно да идвам на работа - интересното е че хич не ми е мъчно ... а задачите си текат, все едно няма да отсъствам... чакаме "светлото бъдеще......"
Целувки на всички!

# 119
Аз пък се замислям за живеене в провинцията.

Общи условия

Активация на акаунт