Май-чета и Май-ки (6)

• 11 122
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
Аз ходих на ЖК не по здравна каса, защото лекарката, при която исках да родя не работи със ЗК. На изписването и бутнахме един плик в ръцете(тя ги отказа на няколко пъти), защото искахме да се отблагодарим. Но връзката ни с нея е малко по-различна от просто "пациент-лекар" Heart EyesТа може би затова... Но решихме, че ако тръгна да раждам нормално при други лекари ще се бутат пари, защото вс в такъв момент иска най-доброто за детето и майката, а не можех да си играя на руска рулетка,т.е. на "добрите" или "лошите" ще попадна StopДали е защото козирозите обичат да планират всичко Thinking?

# 256
  • Бургас
Дали е защото козирозите обичат да планират всичко Thinking?
Абе аз съм риба, не знам  newsm78
 Joy

# 257
  • Варна
Искам да ви пожелая весело прекарване на  празниците Hug
Ние заминаваме за Елена и там ще бъдем до понеделник, вторник. Ще празнуваме в една къша, която си наехме и се надявам чистия въздух да се отрази добре на всички ни. Ще ми липсвате, до скоро Hug

# 258
She_R , внимавайте с цените, че ние една година на селски туризъм в Елена така ни одраха...не е истина!Иначе лек път/на теб Hug/и весело изкарване.
Нин, и ти ли ри Албена Гагова си раждала Hug,тя ми е приятелка от детство, много я Heart Eyes

# 259
В Елена  е страхотно, приятно прекарване , както и на всички останали easter. Ние си оставаме в Сф заради кученце, но здраве да е, ще се ходи все някъде през деня.
Аз вчера боядисах яйцата докато Мила спеше, защото умира да троши яйца и исках да ги запазя поне до неделя Laughing. Едно веднага даде фира като се събуди Joy А козунаци мислех да купувам, до нас има фурна, но като прочетох на Джули рецептата може и да меся newsm78

# 260
Аз направих вече един, ама малко го поизгорих отгоре  Blush Нищо де, от него ще раздавам  Mr. Green

В момента се пече втория, а от третата доза ще направя малки козуначета в гювечета  Mr. Green

# 261
Нямам време да меся,виж желание много! Peace
Румка,към нашият край ще разпускате,от чистият въздух,Мирелка,ще спи по много и по много ще си хапва! Laughing
Аз също сам на работа през празниците,но ще бъде приятно.
Весело посрещане и от мен на всички празници!!! Hug

# 262
Аз  реших да правя този козунак + кулич-а на Джемма.
След малко ще ходя на закъсняло тържество за първа пролет в училището на Лори. Моята принцеса ще е пролетта Heart Eyes

# 263
Ех,аз какъвто съм сакатлък,няма да правя козунаци,мнооого голям залък са за моите скромни /не/възможности Mr. Green
Тъй че и таз година семейството ще яде от гадните "купешки" "козунаци"...
знаете ли къде в София се продават някакви читави,близки до домашните,или нема такова чудо? Rolling Eyes

Утре Яс сигурно ще се включва за първи път в живота си в боядисването на яйцата,
я кажете пере ли се , отмива ли се тая боя... или да му сложа някакви стари дрехи Thinking

# 264
Феникс зависи каква боя си купила аз боядисвах с една дето се опра и изми но маика ми е боядисвала с такава дето не се е измила.така че зависи от боята.
ние също ще ядем купени козунаци,че малко не съм по месенето.

# 265
Аз от утре рано се хващам да меся козунаци. Миналата година станаха много хубави, така че се надявам за този Великден да постигна съвършенство  Mr. Green И яйцата утре ще боядисваме, за да са по-пресни, че все пак и детето ще яде.

И аз докато бях бременна си ходех на две консултации- тази по ЗК и тази ,която си плащах в Шейново. За плащането... може би съм единствената платила и недоволна, за което съм си виновна изцяло аз, тъй като ме хвана шубето да си сменя лекарката в последния момент.
С мен пък д-р Гагова се държа доволно гнусно. Може би заради моята гинеколожка. Rolling Eyes

А защо така с тия Бургаски болници? Не за пръв път слушам разни страхотии за там... Rolling Eyes

# 266
Мина_21 ти си едва втория човек, който се оплаква от д-р Гагова. Иначе и аз я познавам и на моето раждане беше тя. На мен ми допадна, голяма симпатяга. Лошото е че точно кагато ние раждахме, тя си имаше големи неприятно. Та може евентуално и това да се е отразило ....

# 267
а как изглежда тази д-р гагова?и аз раждах в шейново,но при д-р данаил илиев,млад и симпатичен според повечето му клиентки  Wink

# 268
Ох , да точно преди да родя преживя голяма трагедия и и беше много трудно да се съвземе  CryАма нали така е устроен света,  има кръговрат...Та за козунаците аз взимам на фирма Дедал , ма не съм свсем сигурна, че тези дето ги опаковат и ги продават в магазините са същите като в малката им пекарна на Горнобански път.По-вкусно нещо от домашния козунак,няма Hug
А яйцата станаха най-хубави със седефените бои, а аз ги рисувам и с флумастер за CD,но сега са в хладилника ,че имаме яйцеразбивач /Алек/ Mr. Green и утре ще ги снимам.

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 23:40 от ina_ana

# 269
  • Варна
Румка, спешъл честито, много се радвам за вас Hug

Псм, голямо гуш и пожелание за скорошни две чертички Hug

Птиче, много хубаво е, че си доволна от живота  bouquet А хижата ми допада много, ще те навестим със сигурност, следващия път като дойдем до Търговище, ама сигурно ще оставим Габи на свеки, а в замяна ще вземем една тумба пЕяници Crazy

Аз яйцата още не съм ги купила .... утре ще е голямата лудница у нас... Снощи се върнах от Сф (бях на една конференция в Токуда), ей сега чак си оправих багажа Tired Габешката хрема стана и на кашлица. И гласчето и едно дрезгаво, явно ларингит някакъв също кара. Но засега дебна да не вдигне температура и не давам антибиотик Praynig Иначе проговаря със страшна сила и много смешно буболечинката Heart Eyes

А при мен, колкото и да са ми близки колегите, които ме обслужват, винаги се чувствам много задължена (когато получавам специално отношение, отделено време и т.н.), не мога да го приема за даденост. Единият от гинеколозите покрай раждането на Габи е семеен приятел от много години, знае ме от дете. Ама задължително ми беше благодарствен подарък да има (щото пък пари не върви в такава ситуация). М/у другото в редките случаи, в които пациент в болницата ми е носил нещо , често се оказва здравен работник или пенсиониран такъв Joy Joy деформацията явно не е само при мен. Ценим си сигурно взаимно труда, солидарност някаква  Crazy (в банката например не ми е ясно какво означава за дадения човек да ми отдели 15 мин за разговор да речем  newsm78).

По занищената тема за рушветите не мога, ама никак не мога да си представя  как точно го правят и си искат пари ooooh!  Но - като всяко нещо - явно е въпрос на школа, копи-пействат се един от друг... щото съвсем сериозно смятам, че професионалното развитие в мнооого голяма степен зависи от средта в която ще попаднеш, попиваш ден след ден - логика на мисълта, диагнози, сръчност, похвати, поведение, даже реплики  и трупаш опит, докато след 15-ина години ако имаш късмет станеш "утвърден специалист". Слава Богу, че няма такива измекяри в близкото ми колегиално обкръжение да ми тровят съзнанието!

Та, изказах се по всички обществено значими въпроси май, удовлетворено пристъпвам към леглото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт