Май-чета и Май-ки (6)

• 11 122
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро ние днес с малката е сме от рано будните заповядайте по кафе.

Весело изкарване на празника на всички!

# 271
Добро утро и от нас, благодаря за кафенцето   food010

В отговор на въпроса на Феникс за читави козунаци, цяла сутрин си тормозя спящото мозъче за да се сетя за едни фурни- има ги из цяла София, но изветрях как се казваха, нещо като Никея бяха, но не е на 100% сигурно името. Оттам съм яла най-вкусните банички, хляб и козунаци.
В Шейново лежах два пъти за задържане във втория месец и д-р Данаил Илиев и на мен ми направи много добро впечатление, а малко след раждането ми се е преместил в Токуда. Гледахме тупкащата точица на видеозона и той много романтично почна да ми обяснява как от тази точица ще се появи изцяло завършено човече, направо ме просълзи. А сутрин като минаваше на визитация всички бременлийки се втурваха да се гримирват Joy

# 272
В отговор на въпроса на Феникс за читави козунаци, цяла сутрин си тормозя спящото мозъче за да се сетя за едни фурни- има ги из цяла София, но изветрях как се казваха, нещо като Никея бяха, но не е на 100% сигурно името. Оттам съм яла най-вкусните банички, хляб и козунаци.
Вероятно става въпрос за Нилана.
Ние боядисахме яйцата, децата се забавляваха много. А козуначето сега втасва за последен път  chef

# 273
  HugВесело посрещане на празника, сладурки! Ние боядисахме яйцата, опекохме първия козунак, остават кифлите и още един малък козунак bowuuДаже направих и едни целувки с останалите белтъци, но те не приличат на целувки май Mr. Green. Козунака като за първи  е ок:) на вкус и на цвЕт.
http://smiledf.multiply.com/photos/album/40#190

# 274
 http://smiledf.multiply.com/photos/album/40#190
Ихааа, какви красиви яйца! Аз моите няма да ги показвам Embarassed

# 275
Е, те лепенките ги правят красиви Embarassed! Показвай Hug

# 276
КСИ, показвай Peace
Аз сега ще ги кача мойте.Ето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141301&pid=11674458

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 15:20 от ina_ana

# 277
Страхотни са ви яйцата Peace
А за лепенките следвах стриктно инструкциите, в които не пише, че първо се оцветяват и около лепенките са с естествен цвят Embarassed- патешка работа значи.
Фурната е Никай, обадих се за помощ Laughing
А козунаци замесих срещу 6 лв. 2 броя- хвана ме мързел, още повече, че и мц-то ме изненада- абе оправдавам се просто. Rolling Eyes

# 278
здравейте мами искам да ви кажа че на всички яйцата са станали страхотни.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360675.0
пускам тази тема засяках я съвсем случаино и ми стана много мъчно за момченцето ще се моля то да оздраве защото съм майка и прдполагам майката какъв ужас изживява като гледа дете си така, Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynigдано момченцето оздравее.

# 279
Яйцата са ви станали супер Grinning
Моите ен са нищо особено,понеже така и не взех по-специални украси и са само боядисани Grinning
Но пък нито едно не се счупи при варенето,още не мога да повярвам Laughing

Яс не се включи в боядисването,защото още с първия опит счупи яйчицето и му хареса играта Laughing,та баща му лекинко го заведе да си играят навън.Утре сигурно ще бъде много щастлив,като се почне "чукането" Party

Козунак вече взех-но и аз се сетих сега,че съм вземала вкусни банчики от Ни-кай!

# 280
мира си има дървено яйце  Mr. Green което старателно изрисува с флумастери Mr. Green в4ера ни дадоха първата картина на мира от яслата Heart Eyes Flutter Cry Heart Eyes нарисували са  с молив контура на яйце и мъниците драскали отгоре да оцветяват Mr. Green

# 281
Леле,как съм пропуснала да се похваля??!Чак ми се денси от кеф-
ПРЕВЕЛИ СА МИ МАЙЧИНСТВОТО за Ясен от 135-те дни досега накуп,най сетне!
Най-накрая нашата леко шантава счетоводителка си свърши работата и сега много добре ни идват тези кинти накуп Mr. Green
Но няма да черпя,че са нарочени за ремонт Mr. Green

Та така,стават и хубави неща с НОИ.Понякога.Рядко,наистина.Но все пак.

# 282
Нин, запази си я много мила е първата рисунка  Hug
凤Феникс凰 newsm44 със здраве да си ги изхарчите и много хубавини да си купите, че после с тез деца....ами по-трудно се отделят ари за ремонт Wink
На всички:Весел Великден, бъдете здрави и благочестити.Радвайте се на богата празнина трапеза и се веселете!

# 283
Моите яйца са много скромни, но ето ги. С козунака също не мога да се похваля - попрепекох го повечко докато приспивах Ник. И като съм тръгнала да пускам снимки - вижте моята пролет. И пак. Снимките са с лошо качество за съжаление.

# 284
Нашите яйца станаха задоволителни, въпреки нискокачествените бои ,които уцелихме тази година. Яна се държа много културно за мое учудване, и с голямо страхопочитание докосваше яйцата с мъничките си пръсчета. Много внимателна, като истинска дама.
За сметка на яйцата, козинаците станах страхотни и се гордея със себе си поради което Mr. Green На "конци" са, меки и сладки, не ги прегорих както миналата година...абе  супер Simple Smile
http://img26.imageshack.us/gal.php?g=dsc03219e.jpg

Общи условия

Активация на акаунт