Отговори
# 195
  • до вятърните мелници
Христос Воскресе!!!

Ние днес хубав празник си спретнахме, макар и аз да бях на работа до обяд.
Събрахме цялата тукашна рода у дома и ги научихме да се борят с писани яйца  Laughing Беше купон  Mr. Green

# 196
Честит празник!
Днес е Великден, Христос возкресе
и на земята радост донесе!
Слънцето грее, бият камбани,
в топла молитва всички са сбрани,
а вкъщи чака софра готова
с бели краваи, с покривка нова.

Скъпи приятелки, позволявам си на този толкова светъл празник да ви помоля за помощ! Моля ви прочетете темичката за Филип (в подписа ми ) и който има възможност и желание да помогне. Накратко искам да кажа, че заради лекарска грешка, недоглеждане или разминаване на становища и професионални позиции животът на едно дете е в опасност. До момента в сметката на майката са събрани малко повече от 600лв и те са от майки от форума. От  квартала , в който живее семейството (до колкото знам-"Тополи") са събрани 2000лв. Стартира и кампания в Спаси, Дари на ... Вярвам, че с общи усилия, много вяра и молби към Господ ще успеем и малкия Филип скоро ще е здраво и палаво дете---Моля те Господи, да стане така Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 22:29 от tsve_te

# 197
  • Казанлък of all places
момичета, отлитам за германия рано сутринта, като се прибера, ще си говорим за форумски срещи...

# 198
ВсИчкИ са се ИзнесляИ в темата на didipi  Whistling поне казвайте къде сте, че да дойдем И нИе   Crossing Arms Laughing

# 199
  • Казанлък of all places
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=389026.0
ей ги бе , снежи _ Аz влиzам да ги видя, те....
Ей,няма да ви донеса бира...  bouquet

# 200
Уху, айларипи... ей ме...

Хаксев,  Hug  bouquet, честит рожден ден, пожелавам ти цялото щастие на света да е в твоя дом

На всички празнуващи Великден - Честити Празници. И на всички

Ангелина, лек път и успешна работа у Германско. унд фииле грюсе  Peace

Аз ще разказвам друг пък какви ги правих през почивните дни, и ще пусна снимки. Сега лека вечер и сладки сънища

# 201
Добро да е утрото ви момичета ! Hug Praynig Hug

Ние се готвим за 2nd хомеопатичнен преглед 3a Te3u 10 DeHa.  Стискайте палци, Дай Боже да има шанс детето да израстне хроничните състояния. Praynig

Слагам малко закуска ....

пс: Ange , снежи - не ви трЕбе да влизате в др.темата ...и аз бях така  #Crazy ... не очаквах някои изказвания , но по-добре така - право куме в очите ...поне така се вижда кой какво наистина мисли (ама пък дали е наистина истина или само изхвърляния ...не знам ...аз явно живея в lа-lа land ... (старите хора казват : какво ти е писано нА глАВa , на камък не е...) )

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 09:47 от bz

# 202
Добро утро и от мен!

Как изкарахте празниците? Ние си боядисахме яйца, но вместо червени станаха розови.  Laughing Както казва щерката пебе/pembe/  Laughing

Бз, успех на прегледа!

angelina, успешно пътуване! Чакаме и снимков материал  Wink

Тя другата тема е станала мазало. Сама се чудя от къде тази любов се ражда у хората.  ooooh!

# 203
Мерси Каиги  Hug. Черешките направили розови  Яйцa  Crazy Hug

А за др. тема - при положение ,че има къде къде по-сериозни и страшни неща , хората спорят за тъпотии ... Аз моя мъж бих си го взела и зелен да беше и от Марс да беше...(не че не ме слуша понякога, ама като съм си го избирала сама, нека ми е  Crazy)

# 204
Да Анджи вИдях че са там, но нарочно не дадох линка, и малкото останали тук да не отидат там.  Grinning
Ти в Немско ли си вече? Да не забравиш снимки после.

Ние изкарахме много приятна великденска неделя. Сутринта се сборихме с яйцата( хубави станаха цветовете като миналата година саштата боя ползвах), следобед отидохме в парка като преди това си бяхме взели козунак от фурната.( не е същият като в бг, не ми хареса, спестили си бяха захарта) Изяде се на една пейка, разбира се Дениз също опита даже питаше за още. А след това се присъединихме към концерта на Мехтерите http://www.mehter.info/index2.html  ( благодаря на кайги,че ме светна как се казват иначе щях да ви обяснявам от рода на "тези с червените дрехи" ,иди се сещай после какво имам предвид ). Провеждаше се в съседнИят на парка военен музей в Харбие. За първи път присъствах на такова нещо и останах доста впечатлена и сега съм на вълна Мехтер и търся пове4е информация да науча за тях. Даже снощи си свалих един техен марш и му се кефихме семейно.  Party

Джорди евала на Фрат че е съгласен да кръстите Тео в църква. Преди не мислех да  кръщаваме ДенИз, но към този момент се замислям.Мога да кажа че ми вдъхна смелост за действие  Grinning. И родата в Бг ще се зарадва, все пак си е тържествен момент за порасналото бебе.  newsm78

За сега толкова от нас, до скоро   bouquet Heart Eyes Hug

Бз успех И от мен, разбИра се че Има шанс, аз съм чувала за Изцяло отшумяване на астмата. Не се прИтеснявай всИчко ще е ок  :hug

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 11:37 от Снежи1

# 205
Добър ден, Добър следобяд

Как сте девойки, гледам по прегледи ще ходите, козунаци сте яли, пебе яйца сте боядисвали, бравос бравос  smile3501

Ей, и аз пусто любопитство отидох да прочета кой какво се е изказал за смесените бракове, обрязването, девствеността и т.н. и намерих тази дискусия за кратко резюме на всички щекотливи теми, които сме разисквали  с доста пикантни елементи  smile3507 , ама всеки има право на собствено мнение.  Whistling

Бз, чета си аз между редовете в каква насока тече разговора, и чете че мъжа ти е зелен, и бая си мислих, горкия, ква ще е тая болест, ама после се върнах да прочета отначало и светнах  Joy

Хаксев, как мина рождения ден, изядохте ли го?  Peace  bouquet

Снежи, обади се като си в скайпа, да ти пусна филма.   bouquet

ох, айде бек ту уорк и хубав следобед, дано се задържат температурите, че не искам пак студ  Praynig

# 206
  • Истанбул
Аз нали съм доктор и малко по=бавно загрявам Mr. Green Heart Eyesпак гледам ,че съм останала французин по темата=къде това бре хора newsm78 кви сюнети ,кви 5 лева , newsm78ква милиция newsm78
Гхосн ами хубаво го прекарахме рождения ден =дъщеря ми ми подари променяща се чаша=като има гореща напитка и наяве излиза нашата семейна снимка Heart EyesМилото ми детенце само снемало от компа от нашите снимки ,после на фото и така,от приятелки,мн.близки на сърцето ми хора имам подарък=картина ,много кокетска поставка за бижута ,дрехи и така нататък.Айде то сърце юнашко не трае =похвалих ви се  LaughingСега очаквам и от теб подарък Гхосн=айде кога качваш снимките от нашите вилаети=и това е подарък за очите и душата ми  bouquet Heart Eyes

# 207
Много се радвам, че администратора се намеси в другата тема. Аз в един момент вече спрях да пиша там, защото нямаше смисъл. То такива глупости, такива крайности имаше, че стана ужасно. Каква е тая омраза, какво е това делене по цвят, религия, манталитет и т.н., какво е това безумие. Ето за това отворих темата, исках да се уверя до къде стига омразата на едните и другите. И се уверих....... ,това е факт в България!!!

# 208
ето вИ една снИмка на ДенИз с яйцата

И една на мехтерИте от моя апарат

Хаксев постарала се е дъщерИчката с подаръка  Grinning

# 209
Добър вечер момичета!
Как сте след празника?  easter
Пу-пу Денизчо колко е пораснал!  smile3504 smile3504 smile3504
БЗ, успех с прегледа! Ще чакам да се обадиш, когато си в нашия район!
Аз боядисях яйца с някаква седефена боя, обаче после щерката ги налепи отгоре с лепенки, та и се изгуби ефекта! newsm78
Каиги, много ми е любопетно какъв цвят яйца сте докарили, та догодина и ние да пробваме.  Hug
Лека вечер на всички!
Хаксев, снимки от рождения ден ще видим ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт