Отговори
# 210
Стефи, трябваше да станат червени, но нещо явно боята не хвана, та само розови ги докарахме  Laughing  Heart Eyes

# 211
  • Казанлък of all places

Oтварям си едното око , за да ви кажа "Добро утро!" и отпочвам от единия край , че много работа се е натрупала докато ме няма.
Обичам немския народ! Обичам немската бира! И немското време обичам - истинска пролет, зелено и топло, после ще кача снимки да видите.
BZ, как мина прегледа?
Снежи, страшно детенце! Да ти е жив и здрав!
Кейджи, слънчице, как сте вие?
Айде, тези които са в БГ, ще се събираме ли?

# 212
Добро утро, девойки.

Вилкомен цу хаузе, Анги. И аз много го обичам това странно насроение в Германия. Обаче за съжаление не мога да практикувам езика ежедневно, но пък си слушам Deutsche Welle в колата. Много успокояващо действа в трафика. Ще се радвам да разгледам скоро снимки.

Офф, аз днес още към 8 бях в офиса, защото днес в София почва енергиен форум и един куп президенти са тук, и нали си представяте - жандармерия, караулки, полиция, млади снажни батковци не дават никаква информация къде се паркира, къде ще е затворено. Отговора винаги е - "питайте на постовете, който ще бъдат изградени след 9 часа". Та се наложи да дойда рано, за да си намеря място, и после как ще се измъквам - идея си нямам - а тръгвам днес за Пловдив, че имам работа утре там. Стискайте палци, всичко да е наред.
Айде утре ще пиша повече, че сега бягам на среща  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug на всички

# 213
Днес е 23 АпрИл ИлИ турскИят 1 ЮнИ!
http://translate.google.com.tr/translate?hl=bg&sl=tr&u=h … bayrami%26hl%3Dbg

На всИчкИ деца И тезИ коИто се чувстват все още деца да Им е честИт празнИка !

newsm51 newsm51 Two Hearts newsm76

АнджИ добре дошла! чакаме снИмкИ И да разкажеш как е мИнало!   bouquet

Гхсон лек ден И безпроблемно Имъкване в края на деня  Grinning

# 214
 party006 party006 Честит празник на децата  по турския календар!  party006 party006

Ghosn, искрено ти съчувствам.  Hug Успешно измъкване довечера!

ange, чакаме снимки от Хановер  Wink И при нас времето е токова, явно случихме на пролет. На мен ми се струва невъзможен за научаване този език. Дори съм изкарала едно ниво, но така и не продължих.
Това среща след 20 години ли е?  hahaha Joy  Hug

Я бързо се пребройте! Къде са всички!?  Heart Eyes Hug

# 215
Добро  утро на всички! (за съжаление студено)
 cold cold cold
Ghosn i турският президент го чакаме на енергийния форум  Laughing
Снежи   Flutter   Heart Eyes колко е пораснал Дениз пу-пу машаллах
Каиги имате ли още пебе яйца  Laughing  Hug

Аз не влизам да пиша да не ви заразя  Mr. Green
10 дена вкъщи бях в болничен, върнах се на работа и сега пак се разболях.
Иначе съм и в сесия  Whistling Whistling Whistling та целия стрес който го изживявам цена няма  Tired

Честит Великден, дами!
Малко закъснях с пожеланията  Blush
По Великден имах доста преживявания  Laughing  Laughing Laughing  Mr. Green
Моите колеги всичките са християни и всички се организират по един или друг начин да празнуват празниците ... винаги са ме канели, но честно казано съм отказвала, тази година ме поканиха да ходим на църква нощта срещу Великден отначалото отказах , но приятелят ми нали е мара подробната  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes настоя да ходим. Съгласих се. Та вечерта бяхме на Александър Невски - доста народ  Shocked Беше доста вълнуващо за мен  Crazy за пръв път приссътвах на такова мероприятие и въпреки че съм чуждоверец се впечетлих от ритуалите по изнасяне на огъня дошъл от Божия гроб, проповедта и изказванията на патриарх Максим, присъствието на Първанов, Сакскобурготски и министри и видни личности, хората, атмосферата, предаването на огъня измежду всички присъстващи, обикалянето на  катедралата, опазване на огъня до пристигането в дома и т.н и т.н все неща които не съм изживявала до сега, но имах възможността да опозная и узная... С две думи изживях нещо и опознах неща за които едва ли бих имала възможност ако бях се родила в пустинята Сахара примерно....  Rolling Eyes

Прескочих да чета и в другата тема  Confused  Tired честно казано едвам се сдържах да не пиша и там. Щях да получа 10 годишен бан  ooooh!
Ghosn да покараме колелета в южния парк  Heart Eyes искаш ли?
Най-вероятно ще стане след майските празници обаче  Hug
БЗ как е на родна земя, а?  Heart Eyes
Мистик радвам се, че всички с кучето ти е наред, живи и здрави да сте  Praynig
Надявам се Атила и Бенмари да си прекарват страхотно в България  Hug
Анджи завиждам ти за Германия  Blush лека работа и успешна Wink
Дезърт, Диляра. Цвете завиждам ви за Варна, морето и сините вълни  Whistling Whistling Whistling
 Cry
Хаксев поздравления за дъщеря ти! страхотен и оригинален подарък. Открадвам ви идеята, че мама на 17и май има рд, а на 19 май годишнина от сватбата та се чудя за подаръци.
Имам си брат абитуриент и кандидат - студент  Hug та търчим по предварителни изпити и тръпката която съм изживяла преди 4 години я изживявам наново  Hug
Как бързо времето тече  Cry миналата седмица присъствах на последната си лекция от обучението си и ми стана малко тъжно  Embarassed  Cry Sad Та споделих, до нови срещи  Party

На всички дечица на мами от темата, честит празник!  Crazy

# 216
  • Истанбул
ЧЕСТИТ 23 АПРИЛ МАЛКИ ,ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО=ГОЛЕМИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА smile3525 newsm51  bigdance2 newsm18  ura smile3502 newsm51
Времето е много студено=горките дечурлиги  Hugще измръзнат по стадионите с празничните си костюми.

# 217
Честит празник на малки и пораснали дечковци

На малките слънца пожелавам едно весело и безгрижно детство, а на порасналите-никога не забравяйте, че сте били деца!
[/color]

# 218

честит празник на всички деца!
момичета бързам да ви благодаря за пожеланията за рожденния ми ден   bouquet  bouquet  bouquet естествено пак със закаснение  Blush Embarassed ама в къщи нямам интернет и едва преди два дни ги прочетох..много сте мили..още веднъж благодаря и се радвам , че ви познавам Embarassed  newsm51
ХРОСТОС ВОСКРЕСЕ! пак със закаснение.. Embarassed Embarassed  на всички пожелавам светлина в живота и в сърцата  smile3525
аз сега съм на българска земя, но в събота пътувам за истанбул, че от понеделник съм пак ученичка  smile3529
benmary как е настроението? сигурна съм че се забавлявате  Grinning
bz как мина прегледа? добри новини надявам се имате  Praynig Hug
sneji малкия дениз е направо страхотен на снимката с яйцата..не знам кое бих изяла първо -яйцата или него  Joy Simple Smile
а това мазало дето е станало в другата тема ме накара да си задам много въпроси и честно малко ми настръхнаха косите докато четях постовете... Sick #Crazy ooooh!

целувки на всички малки големи и още по-големи момичета и момчета

охооо ми то станало време за вечеря..хайде всички на масата

# 219
  • Казанлък of all places
Отчетох се в Мултиплай, малко но от сърце Simple Smile
Много благодаря за пожеланията и стиснатите палци ( я смейте да кажете, че не сте стискали!:) , хубава работа свършихме. Сега осава аз да си седна на дто и да я довърша.
Аз май съм чела за този празник, ама какво точно се прави в Турция на него? Не беше ли въведен от Ататюрк и той? Или греша?Както и да е, да си купите на дЯцата подаръци!
аз като се прибрах и помолих мъжете си да ме оставят да поспя 1 час, те ме оставили обаче 4 часа да спя и сега не знам по нощите какво ще правя...на всичкото отгоре почиститили и сготвили докато съм спала, страшни хора, ей! (Фук-фук!)Та сега да взема да заредя 2-3 перални, пък белким ми се приспи...и да попревеждам малко...

# 220
Ехооо Има лИ някой тук  newsm78 нИкой не пИше вече

Бз как мИна прегледа, надявам се обнадеждаващо  Hug Praynig
мИстИк загубИ се  някъде? Мъстък е вече ОК мИсля  Heart Eyes

МомИчета спомняте лИ сИ ОлгараИта?Тя също беше бременна  Grinning ОнзИ ден засякох нейна публИказИя в една друга тема И разбрах от лИнИйката й че второто бебе е още една прчнцеса е красИвото Име ДалИя, сега е на 4 месеца  Party
Незнам защо тя спря да пИше тука И далИ ако И отправИм пожеланИя за бебето ще гИ прочете, но все пак нека малката ДалИя да бъде здрава, щастлИва И много да радва мама И татко!

# 221
Анджи сега разгледах снимките. Пак с биричка в ръка  Grinning  Хубав нарцис си снимала. А този слон ми напомня за тукашните нарИсуванИ крави отпреди 2 години, сигурно ги знаеш. Laughing Голямо снИмане падна тогава  Grinning

да сложа един аператив преди вечеря

# 222
  • Казанлък of all places
Снежи, душко, жива да си! Аз не смея много да се обаждам да не излезе, че сал аз пиша, ама ми липсвате, ей!
Опитвам се ей тук на родна земя да спретна една мини форумска среща, с променлив успех, ама ако стане...Няма ли някой друг в България бе!? Или да се поприбере някой , та да имаме основание да я отложим за след празниците?
Айде, от теб аперитива, от мен фъстъците :

# 223
  • до вятърните мелници
да кажа Здрасти банда, ама тя бандата нещо май неостанала  Whistling
ни съ находихти, ей!(завиждам не много благородно май Crossing Arms) пък ний само у тоз Кадикьой си седим и туй то... кат голям камък сме, но посрещаме гости всякакви и от всякъде  Mr. Green

Стефи, вие кога щяхте да идвате насам казваш?  Whistling

Суха мащерка, специално благодаря за това че предаде от емоциите на празника! тук това ми липсва, както и да ги глася празниците  Sad

Снежи  Hug , да му изпапам розовите бузки аз на тоя ваш Дени! Айде кога ще ги събираме да си играят момците? Наш Тео вече взе да се обръща като кебапче на скара и иска да докопа и налапа де що види. Много е забавен, мъчи се да пълзи обаче си заравя главата в земята и се приплъзгва напред. А когато не му обръщат внимание почва да се покашлюва многозначително.  hahaha Тарикатче отсега се пише!

Цвети, вие оздравяхте ли?

БЗ, саттъ бизе, май  Mr. Green? Айде адашката ти сигур няма нет, ама ти, уж без нас неможеш, пък....кажи поне живи-здрави ли сте, да не ви мислим!

Дризеви, кога се връщате у турско? Ще ви забравим физиономийките сладки значи Heart Eyes

Кайги, вие имате ли албум в мултито, че нещо не мога да свържа ник и визия...

А на момичетата работарки, мнооого хубава събота и неделя ви желая, да си починете "на корем" дето се казва! На мен уикенда ми е вчера и днес, т.е. четвъртък и петък, а съботата ми е понеделник  ooooh!, но да не се оплаквам, не е толкоз зле, само по половин работен ден.

# 224
Привет момичета ... Hug Hug Hug

Как ша ви забравя беeeee. ало  Heart Eyes Hug Hug Flutter ...Просто падна много обикаляне, ..и утре си тръгваме Confused Sad ....

Steffi-не успяхме да стuгнем до Сндански Confused ...дай Боже през лятото, дано не се сърдиш  Hug Praynig...

Благодаря на всички за стисткaнeто на пръсти, крака , уши  Crazy Hug - лекарката на детето каза ,че има много добри шансове да го израстне;. сливиците и са се били свили напълно, а бе въобвще бомба сме ...пу пy уу  Praynig Hug Peace....

Xайде последни прuготовления за утре ....имало страшно много трафик ( 3aPaDu Международната среща) ...да видим дали ще хвaнем самолетОт  Whistling Crazy

Cпокойна вечер !  Hug   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт