Отговори
# 225
Здравейте от мрачна и преддъждовна Варна  Sad Ние се бяхме стегнали за пикник, зелено и много бягане, но...май ще си стоим вкъщи. Миналата седмица, шаркосани, предупредили всичкие си приятели Laughing такъв пикник си спретнахме, че цяла седмица след това ми минаваше мускулната треска LaughingНо днес времето ни изигра лоша шега.
бз радвам се ,че с малката принцеса всичко е наред. Много малко погoстувахте в Бг. Що така? Бързате за училище ли?
Бенмари драсни едно редче бе моме  Hug Как е в Габрово?
Джорди, снежи многооооо целувки на малките палавници
На всички ви много целувки и гушки
Желая ви много емоционален уикенд

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 21:40 от tsve_te

# 226
Здравейте, момичета, извинявам се, че се натрапвам  Embarassed но ще идвам в Истанбул за първи път и ме интересуват някои неща, най-вече, какво НЕ трябва да правя - какво/кого/къде не бива да снимам  Embarassed, и други такива. Чета първата ви тема, много е интересна, но не знам дали ще имам време да изчета всичко.
Знам, че въпросът ми не е за тук, но в туристическата не мога да го задам, нямам достъп  Sad

Желая ви всичко най-хубаво  Simple Smile

# 227
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала, но ви следя редовно. Остават ми 2 седмици до планираното секцио и вече много ме гони шубето Embarassed Дано поне устискам до 11.05 Grinning
Иначе при нас всичко е наред. Каката учи и чака с нетърпение ваканцията, даже преброи че имало 15 учебни дни до края и така.
Аз повечко почивам, че след някой друг ден хич няма да мога Laughing
Целувки на всички Hug

# 228
Елена то не останало  Hug Нормално е да те е страх, малеее като се сетя мен какво шубе ме тресе Laughing Всичко ще е наред и скоро значи ще празнуваме много щастливо събитие. Приготвихте ли всичко за бебето или сте суеверни и чакате да се роди и после да купувате всичко? Каката коя ваканция брои  newsm78За лятната ли става въпрос?

# 229
Наминавам да кажа само здрасти и да подбутна темата!
Надявам се хубавото време е причина за непопулярността на темичката ни напоследък. Hug

Джорди има снимки в мултито, някъде назад са, а също и във Феъсбук ни има.

ange, ние вероятно чак юни ще се прибираме. Хубави снимки си нащракала на немска земя.

Бз, радвам се за добрите резултати.  Hug

Елена, леко раждане ти желая. Ще стискаме  палци. Още едно телче в отбора.  Laughing

Снежи вие в Бг няма ли гостувате тази година?

tsve_te, кой турски курорт си харесала за това лято?

Мистик, Призмо, Сладка Хапка, Дезърт, Диляра надявам се четете и сте добре. Ако съм пропуснала някого да ме извини.

# 230
Oх  kaigi таками се ходи в Сиде или Фетие... Ние таково обсъждаме му дръпнахме на почивката , че главата още ме боли. Решихме да почиваме семейно с детето в началото на лятото, но за съжаление няма чартър от Варна, а до София с малкия и после в самолета и трансфера  Rolling Eyes ще ми дойде множко. С малък-голям дивак е трудно. Та така, минахме през няколко варианта-Гърция, МАкедония и накрая се спряхме на Синеморец-Бг  Grinning То си е почти-Турция. Все на там ме дърпа , ей Laughing Стискайте палци , че в понеделник ще резервираме- дано да има места за всички нас- 5 семейства ще сме. А в края на лятото живот и здраве с мъжо ще оставим малкия на баба и дядо и ще си п;щем на петите сами или поотделно WinkТа турция май за края на лятото остава. А в промеждутъка ммногоооо ми се иска да успеем да стигнем най-накрая до Истанбул. Дано този път да не ни мине път някоя черна котка.
Някой чувал ли се е  с Дризе или Бенмари? Дано си прекарват весело!

# 231
  • Казанлък of all places
Аз, аз се чувам с тях! Нас нали сал един Балкан ни дели! Ако е рекъл Господ, тази неделя ще се видим, ако ли не -след две седмици. Живи и здрави са, Дризева особено шапката ми скри с пътуване!
Ей, другите международни мами, дали с вас няма да можем да се видим през лятото?
Девойки, а някой от вас по първи май дали ще си е у Истанбул? Може да съм там ...ама да видим...
Чепя по едно червено вино , щото имаме гости и дете с преспиване,ако знаете на каква лудница съм подложена!
Целувки на всички!!

# 232
Да се разпиша, че отдавна не съм писала, макар, че хвърлям поглед от време на време.

Аз съм малко грипосана  тия дни Tired и имах доста натоварена седмица....лекции, упражнене,  работа...уморих се  Tired

Тази вечер тука във Варна е станало земетресение, но аз не съм усетила..бях на работа.

Каиги  Hug

# 233
Привет от др., родна земя другари  Hug Hug ....спи ми се ....лягам  Crazy ....утре здраве и живот съм на линия (ще ви оставя само за малко ,че ще трЕбе да се ходи до свекеви, нEма начин - липсвам и на жената  Whistling Mr. Green)

# 234
Bz много бързо се движеш  Wink кога беше тук, а вече си там  Laughing
принцеске земетресението да не с епицентър Виница? Днес Иво такова бягане и лудеене му спретна, че няма как да усетя никакво земетресние- моята къща се тресе постоянно .
За съжаление днес и аз избухнах и доста му се поскарах, дори и го шляпнах през устата Sad и сега се чувствам много виновна. Реших да споделя с вас, че дано ми олекне. Сега го гледкам как спинка- като ангелче е  и само като се сетя как му се разкрещях и сълзите ми напират в очите. МАй съм доста изнервена и малко ми трябва последно време за да кипна, но ще се опитам повече да не си го изкарвам на детето. Тази вечер по-виновният беше баща му , но малкия го отнесе. Нали съм ви казвала,че се опитваме да озаптим опърничавия Simple Smileс определен режим и съм забранила всякакви по-буийни игри вечер. Отивам аз да измия чиниите и оставям младши и старши да се гледат, уж тихо и кротко и по едно време от долния етаж чувам някакво ужасно бумтене, тракане, тресене- качвам се и виждам -----лудница. Те крещят, бият се, уж наушким=дивеят и малкия като ме видя реши и мен да включи в" играта им". Аз се опитвам да се надвикам с тях, а те още по-силно крещят и бягат- малеее почувствах се като в село на 1000 абуригена. Нещо изведнъж ми кипна, че и уж големият- разумен баща не ме чува, а знае после Иво какъв става. След такива игри страшно много се превъзбужда и дори и на сън вика и крещи, а за да заспи ще ми трябват около 2 часа търпение и умоляване. И хоп-ударих детето, а май трябваше бащата. Та, сега ми едно много гадно и май ще се възползвам от почерпката на angelina. Отивам да си сипя една чашка винце, че дано ми олекне.
Лека нощ от мен и сладки и спокойни сънища!

# 235
  • Истанбул
Здравейте, момичета!
За съжаление, преди 10 дни загубихме брат ми Една глупава, нелепа и неочаквана загуба на много жизнен, пълен с живот и нови проекти мъж, в разцвета на силите си! След себе си остави двама неопитни младежи (син и дъщеря), съпруга и една скрушена майка и сестра... Надявах се една от знаещите момичета да го напише това във форума, за да не ми се налага аз да го пиша, но за съжаление пак на мен се падна.
Не отлагайте нищо в живота, много е къс!

# 236
МИстИк много съжалявам  CryМоИте съболезнованИя, Башън сааолсун. За брат тИ  Flowers Rose Flowers Rose  Sad Cry
За теб И покрусеното вИ семейство много   Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Cry Cry Cry

# 237
  • Истанбул
Добро утро мили момичета  bouquet
Мистик ,наистина загубата ви е много неочаквана и голяма.Аз знаех ,обаче без твоето съгласие не сметнах ,че е коректно да обявя във форума тази тъжна вест.Да се надяваме ,че е отишъл на едно по=хубаво място ,където няма завист ,мъка и страдание Praynig Praynig Praynig
БЗ хош гелдин  bouquet.Ей не можеш и един ден без мама свеки Heart Eyes Mr. Green
Ангелинке ще идваш ли наистина в Истанбула града LaughingНа 1. май тук е официален празник=тази година за първи път така го обявиха=ама ние си работим.А на 2.май тУк ли ще си newsm78
Цветунке що се караш на дедето бе жена HugАми всяко нещо с времето си=сега е палав и непослушен,я си го представи след 15 години=тогава ще взема тайно ключовете от колата ти и ти пак ще се ядосваш=тъй че си пази нервите за тогаз Hug
И сега в контекст с казаното от Мистик,цитирам моя любим поет Стефан Цанев
Носете си новите дрехи момчета,
Падаме както ходим ,умираме както спим.       
Въпросите на тая планета
я решим
я не решим
Хайде до скоро Hug Hug

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 10:30 от haksev

# 238
Мистик mekani cennet olsun!  Praynig

# 239
Скъпа mistik, моите съболезнования  Heart Eyes Hug  Praynig