Отговори
# 240
mistik приеми моите съболезнования  Hug Hug Hug след като толкова дълго време не писа, предполагах , че се е случило нещо, но чак толкова лошо не си и помислих. Бъди силна -сигурна съм ,че ще се справиш. Мъката няма да си отиде никога, но помни хубавите моменти. Прегръщам те силно Hug Hug Hug

# 241
  • Казанлък of all places
Мистик, моите съболезнования! Hug Hug Cry
Днес ходих да видя родителите си , уж в един и същи град живеем, пък от седмица на седмица ги виждам...и все се старая да не се карам с майка си, все си мисля , ако не дай си Боже нещо се случи, какви ще са последните ми дела към родителите ми и все не успявам...А трябва много да се внимава, и в постъпките, и в думите...Пусто , все не мога да приема ,че остаряха толкова много!
Цвете, сега като ти е кофти от постъпката ти, да не седнеш да го глезиш онзи фастък? По скоро седни и му обясни като на голям човек защо си му креснала, може да е мъничък, но ще разбере.И с татко му поговори пак.
ние с христо ще пишем проектпо история, та до после!

# 242
Мистик - мойте най-искрени съболезнования и тук !!! И аз като Хаксeв, не знаех дали да го напиша ...Беше ми ужасно неловко , тъжно, и гадно ,че не бях до теб в такъв момент ! Силно ви прегръщам и теб, и майчето ти; много сили Hа всички ви! Всичко, което си написала е ToлKоBa вярно! (Знам ,че няма да помогне, но поне не си сама в такъв момент - постоянно си в мислите и молитвите ми!)

Ще пиша по-късно пак ...

# 243
Мистик, приеми и моите съболезнования.

# 244
Моите съболезнования на Мистик!

Момичета, досега не бях влизала във форума за Турция, но от вчера усилено ви чета, тъй като ми предстои пътуване до Истанбул и исках да разбера всичко най интересно за града, което трябва да се види, опита, усети! Това ми е третото посещение, но не искам да пропусна интересните места за разглеждане! Надявам се този път да отида на турска баня хамам, но поне от това, което успях да прочета, разбах, че е доста скъп входа за тях - така ли е? Или има и по евтини предложения, но ги знаете само вие местните жители? Лесно ли турист може да справи с градският транспорт за предвижване?
   Специално искам да поздравя Bz, чета всичко писано от нея, защото много интересно разказва и много интересна информация дава! В момента съм на диетата протал, но онази вечер като отварях нейни снимки, така ме изкуши със сладките фотоси, че едва се сдържах да не хапна нещо сладко!!!
    Сърдечни поздрави за всички момичета, които отделят от времето си, за да пишат във форума! Много сте сладки и забавни, сякаш сте едно голямо семейство!!! Обичам Ви!!!

# 245
Мистик, приеми най-искрени съболезнования и от мен! Нека почива в мир! Но вие трябва да сте силни, та да можете да дадете упора и на децата му! За голямо съжаление, лошото идва много бързо! Та сега и аз се замислям върху една мъдрост, че животът е твърде кратък, за да го пропиляваме...
Паломино, хош гелдин на теб! Аз преди две седмици се върнах от Истанбул. С градския транспорт не е трудно, аз като турист да кажа! photo Ние планираме здраве и живот на лято пак да наминем.  В интерес на истината стана любима дестинация на цялото ми семейство! Още не съм качила снимките от последното ми посещение, но веднага щом намеря време ще го направя!
БЗ, разбира се, че не ти се сърдя, но много се надявах този път да се видим! Дано поне на лято това да стане! Praynig
Пожелавам лека и спокойна вечер на всички!

# 246
  • Казанлък of all places
Добро утро, момичета!
Не можах да организирам събирането тази седмица ( Сладка хапка, извинявай!), та май ще е след Гергьовден, само да сме живи и здрави всички.
Чакам единоначалието да се материализира и да ми осмисли живота с ходене до Истанбул, за което ние не сме много готови, та аз лично предпочитам да по към средата на май, хем и времето ще е по-топло. Иначе работната седмица започва леко налудничаво , да видим как ще свърши....
Хайде , на всички ви успешен ден и седмница!

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 10:08 от angelina.bgk

# 247
За срещата - жалко!
След Гергьовден на чия територия ще се срещаме  Grinning

# 248
  • Казанлък of all places
Ами да кажа, че в габровско-истанбулския отбор се получи разнобой и затова отпаднасрещата.
На старозагорска... пък може и на казанлъшка...ама по  ми се ще на старозагорска...

# 249
И на мене  Laughing

# 250
mistik приеми моите най-искрени съболезнования за кончината на брат ти!  Praynig Praynig нека да почива в мир  Praynig а на теб и твоето семейство нека бог ви даде сили да преодолеете мъката и да облекчи болката ви  Praynig Praynig

момичета вече съм на истанбулска земя.. от утре започвам училище , но свеки заминава за две-три седмици на синоп и пак сме командировани в апартамента на родителите му  Rolling Eyes..
айде пак ще пиша после , че ме викат за закуска.. Crazy

# 251
Мистик, прочетох вчера за случилото се.  Praynig Нека почива в мир, сигурна съм, че е на едно по-хубаво място. Знам, че каквото и да напишем, няма да намали мъката и болката в сърцето ти, но те прегръщам силно, и ти изпращам цялата си положителна енергия на теб, майка ти, и на семейството му.  Hug Praynig

Момичета, аз от 1ви до 3ти съм в Търновско, ако някой е в тоя район, да свирка. Иначе на 9ти съм на сватба, и ако се организира този уикенд срещата,  newsm78  Hug

Аз да се похваля оня ден, след толкова чудене как ще излезна от задръстванията в София заради затварянето на центъра - явно хората бяха решили тоя ден да не идват с коли на работа, или да спрат по-далече, и супер бързо се изнесах от нашия офис, после малко почаках на другите критични точки, но успях много бързо в предвид обстановката да излезна от София. Така че - пожеланията ви хванаха декиш   bouquet Hug  bouquet Hug Peace И стана много смешно, защото точно на вратата на офиса се одрасках по ръката, аба явно стана много дълбока рана, и като потече една кръв, а аз вървя към колата, оставих всичко в багажника, и седя до долата, ръката ми в кръв, свалих си палтото и се чудя какво да правя. И идва един полицай, пита ме имам ли нужда от помощ, и ми напомни, че в аптечката имам лепинки и разни неща да се превържа. Да похваля българската полиция   bouquet

На всички ви пожелавам хубава, слънчева и успешна седмица.  Hug Май за всички работещи ще е  четири дена?

# 252
Само казвам "лека нощ"  Hug Hug Hug (що не пишете , алоооо...ще идем на втора страница Crazy)...Дано всички сте добре ! Тук вали яко дъжд ..утре ще е добре ka3BaT...Май не иска да дойде пролетта по нашите земи таз' година  Whistling Sunglasses ...

ps: palomino - Благодаря за милите думи  Peace
Пенда - ша ти пиша утре.  Hug

ps 2: http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/map/en/index.html  -- Вижте в 22:03 ...усетихтели нехсто някъде  ...ние имахме страшно главоболие и двамата от мaлко преди 22:00 до към 22:30 ..... страх ме е от земетресения ..Allah Korusun...да не дава Господ  Praynig

ps3:  http://www.hurriyet.com.tr/english/domestic/11520380.asp?gid=244  .....  Confused Praynig....

# 253
  • Казанлък of all places
Уейк ап, уейк ап . Болкан сюпърмен/ Сюпъруимен! ( или в превод на български " Стани, стани , юнак балкански !"  - или юначки )
Буф по едно голямо кафе от мен, животоспасяващо и очеотварящо!
Чух се вчера с Дризева, която бръмчеше към Видин, та имаме пак принципнба уговорка за 03.05., когато Селин става на 2 (2? 3?), та майка и е замислила детскои джамбуре с елементи на запознанство и дивотия от страна на децата.
БЗ, аз сънувах земетресението. Сънувам отскоро такива неща и много ме плашат.Да пази господ и да не се стига до никого, когото обичаме!Днес вече би трябвало да изгрее слънце и по вас.Как е фъстъчето след прибиране в града, от който има алергия ? Simple Smile
Девойки, как сте бе! Я докладвайте!
И за добро настроение и специално за фен-клуба на Барак Обама : http://images.google.com/imgres?imgurl=http://coffeeland.bg/imag … rt%3D432%26um%3D1

# 254
  • Истанбул
Добро утро момичета  bouquetДобро утро от пак мрачния Истанбул=дано по=скоро да се оправя времето .Уж е края на април а пък все още парното работи .То аслъ вече тук не се усещат осезаемо 4 сезона =или е топло или е студено=доказателство за глобалната екологична криза ooooh! Thinking
И да ви се похваля=вчера пак благодарение на форум бг.мама успях да се добера до линк подобен на фейсбука и успях да намеря съученици и състуденти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт