Юнски бебета! Тема №50

• 11 323
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да това е инфото, браво на Поли!

# 76
Петя, съжалявам за сърбежите и обрива. Снаха ми имаше подобни проблеми, които наистина изчезнаха малко след раждането.
anjeelina, успех и от мен на утрешния изпит.
за цветята- наистина никъде не дават цветя, защото са силен алерген. Когато лежах сега в Шейново гледах как цветята на родилките мръзнат на балконите на отделението, а имаше букети, които сигурно са по 100лв. и нагоре.

Сега бях излязла с панталона, който си взех и той така се разшири за отрицателно време, че буквално го придържах да не падне на път за вкъщи.  ooooh!

За Мона-Балона не казват нищо и във врачанската тема. Дано да е добре. Praynig

# 77
Някоя от вас да е пила антибиотик през бременността? Имам бронхит и ми изписаха Аксеф и исках да питам дали някоя от вас е пила?

# 78
Gydelichkova, случайно на Отворените врати в МД, да разбра каква е цената на ВИП стаята на 12 етаж? Все забравям да питам, а това си е сума все пак.

Да, струва 35 лв. на ден, но са само 4 и си е късмет ако не раждаш планирано, да се уредиш с такава. Но ти щом си секцио, те съветвам още в деня на уговарянето на датата с лекаря ти да си дадеш заявката за ВИП стая, ако искаш такава  Peace

Акушерката в следродилното ни каза, че можело и без да знаеш точната дата на раждане да си запазиш ВИП, но не ми се вярва да я държат 2 седмици празна, например, заради някоя жена, която не се знае точно кога ще роди  newsm78

Отивам да направя папка "вестителки" в албумчето и ще кача моя снимка+телефон. Моля другите мами-вестителки също да си сложат своите фотографии и телефонни номера  Peace

Папката вече е готова, а аз се сетих, че днес е вторият ден без да съм яла сладко. Явно от тия жеги полудявам  Crazy

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 19:30 от Gydelichkova

# 79
  • София
Франческа, какъв е тоя панталон?  #Crazy Ужас, направо.
Gydelichkova, много ти благодаря. И аз така смятам, да си запазя предварително, а не да ме качат на 7-я етаж, където по принцип са секциото. Там ВИП-а е по-лош и ти дават детето на 3 часа, а аз много държа да си е при мен.

# 80
Някоя от вас да е пила антибиотик през бременността? Имам бронхит и ми изписаха Аксеф и исках да питам дали някоя от вас е пила?

Аз пих Амоксиклав до миналата седмица Sad
Поне на листовката му пишеше,че няма вредно влияние върху плода,ама все пак ми беше много гадно Sad

# 81
# 82
Хей,здравейте Simple Smile

Една позната е раждала миналата година в АГ-Варна и са й дали някакви свещички за разхлабване преди секциото и не са й правили клизма  newsm10 Това е много добре Simple Smile

Аз вчера бях на ехо., бебето е вече надолу с главата и тежи 1660 кг. Лекарката каза,че е в норма.... преди беше с 2 седмици назад. Потвърди пак момиче  newsm44
След великден отивам за кошара  smile3521 , а за количката ще изчакам да се роди ... колички на склад колкото искаш Simple Smile Спрях се на чиполино ултра, стори ми се най-практична и удобна  smile3508 И без това зимен кош няма да е необходим  newsm03   
Още не съм уговаряла раждането си, но има време Simple Smile

Поздрави на всички!

# 83
Гъди, относно чорапогащника... опитай с онези чорапи със силикона, където се закрепват горе на баджака.... сещаш се,нали? Много са удобни  Kissing Heart

# 84
Гъди, къде е албумът с вестителките?

# 85
Албумът изчезнаааа... Ще направя нов ей сега, само си вкарайте пак снимките и телефоните

Готово Simple Smile Изтипосах си снимка отпреди години, защото се оказа, че напоследък рядко се снимам сама Simple Smile Пък и нали сме вестителки-хубавици  Crazy Wink Laughing

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 21:17 от KaterinkaM

# 86
Какво имате предвид "вестителки"?  newsm78

# 87
Мишел, когато родиш, ще изпратиш sms на една или две от вестителките, за да можем да уведомим другите във форума за добрата новина и да запишем на 1-ва страничка в темата ни, че ти си се сдобила с прекрасно бебче. Обикновено се пишат пола, килограмите, сантиметрите на бебето, името му, дата и час на раждане  и ника на маминката-форумка, дарила живот Simple Smile Нали не пропускам нещо???

# 88
Ясно, това е супер Simple Smile Аз защото съм една от първите.... дори се съмнявам,че ще родя ЮНИ Simple Smile.... Откъде да си запиша телефон на вестителка? Simple Smile

# 89
Здравейте момичета! Как да вляза в албума за номерата. Ако може някой да помогне предварително благодаря.
И аз не можах да спя през нощта от някакви странни усещания по краката. Все едно ми става съклет и дори да сменя позата усещането не изчезва, а ако не я сменя крака прави леки движения чак. Така и бебето се разрита и два часа кошмар.  Малко остана няма страшно, но има и повечко напрегнати дни.
Бях на ЖК и съм качила само 200 гр., мислех си човек ще стана с бременността, но пак не - 58 и 200 гр. съм. С първото дете поне стигнах до 62кг.
Лека и спокойна нощ от мен!

Общи условия

Активация на акаунт