Юнски бебета! Тема №50

• 11 333
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
*Di*, браво на младежите!
Фрея , днес на прегледа лекарката учудено ме попита дали не съм чувала, че бебета спят и тогава движенията им са доста по-малко като интензитет. Аз имах същите притеснения като теб.
somebody, страхотно, че прегледът е минал добре и поздравления за отличното зрение.
за глезенето, май само съпругът ми го прави. Не смятам, че другите са длъжни де, нито искам нещо от тях. Те свекърите ми едни път не са ме попитали как съм, как е бебето, какво ще бъде, има ли нужда на това бебе нещо да му се купи...а всеки уикенд сме там...Но въпрос на възпитание. За майка ми пък това дете ми е излишно... Както и да е, отдавна не си ги слагам на сърце и съм наясно, че мога да разчитам единствено на себе си и съпруга ми. Преди ми беше болна тема, защото отношението на родителите на Иво е не само към мен, а и към Кати. Един път не са попитали дали не трябва да й се купят обувки например, все нямат пари, все са зле, а за дъщеря си и децата й винаги имат пари за всичко... Свеки ми даде едни 50 лв., когато бях бременна в 7-мия месец с Кати, от тогава по някое евтинджос подаръче за рождения ден, а свекър ми й дава по 5 лв. за рожденните дни. Whistling

# 151
tainstvena_f, какви са тези емоции Simple Smile нищо лично няма, нали знаеш Simple Smile

Сега ще ти дам на лични телефона ми. Иначе на другите ги има в албумчето ни в snimka.bg

Имаш ли парола за него?

# 152
  • Пловдив
Di браво на твоите бебета.Аз съм сигурна, че ще издържиш. Франческа браво и на твоята мадама.
За глезенето мен много ме глези моето момче. Вече той мие банята, откакто му казах, че корема ми пречи да се сгъна, и пуска прахосмокачка. И готвим винагаи заедно, а преди не беше така. Изобщо много се промени и стан много грижовен към мен. Надявам се и такъв да остане и като се появи малката, но съм сигурна, че ще е така, защото ми е добичък Grinning.
Мама и тати не живеят в Пловдив и когато си отидем при тях също е голямо глезене. Не ми дават да пипам нищо и се ме карат да полягвам. А свекъра и свекървата, откакто съм им казала,че съм бременна един път не са ми се обадили да ме питат как съм и дали се нуждая от нещо, ама и аз не ги търся.
Но немога да не кажа, че днес като ходих на Отворените врати милото беше наредил на баща си да дойде да ме вземе и да ме закара. И той човека беше точен като часовник. Беше ми купил и ябълки.
И вече съм сигурна че ще раждам в тази болница. Стаите са стархотни, а и  болницата се слави с най-добрите специалисти. Видях и новородени бебчета и едвам се сдържах да не се разплача. Добре, че нямаше никои да ражда, а бяха вече родили.
И аз няма тел. на вестителките които си бях избрала и парола.

# 153
тук тук съм сма снощи само четах а днес сутринта ходих до офиса за малко ......

Мони горещи молби за двете близначета......Вярвам че всияко ще се оправи и чакаме добри новини.......

За шишетата мисля и аз да взема 2 стъклени марка още не съм измислила ама ще си харесам в магазина......

Ди супер за добрия преглед мисли позитивно и всичко ще се оправи........

Аз от албумчето мислех да си прехвърля една снимка ама снощи не успях нещо а тел ми е 0888699406 (не ми е чак толкова таен.....)

Мен поне ме глезят в къщи вечеря слагат вода ми носят .....вече свикнаха до простират и с чистенето се оправят.......

за парите ,майка е учителка с тая учителска заплата .......ама все събира жената аз и казвам да не се притеснява ама тя 400 лв била събрала и щала да ни праща да си помогнем малко за ремонта......,а татко ту има работа ту няма и затова ми е гадно да взимам пари от тях че от залъка си ги отделят......как ги събират изобщо не знам аз 1тот

# 154
Момичета, срам не срам, ще ви питам за у-щето на "9 месеца" иска ми се в този петък да отида на лекцията, обаче не знам как се процедира със записване, плащане, къде и кога трябва да отида и ей такива въпросчета ми се въртят в главата. Ще съм много благодарна на бъдещите мами с опит в областта, да ми разяснят подробностите  Blush И все пак нали ще има и още мами от юнките там???

# 155
Ние в събота ще ходим до Вис Виталис и мисля да накупя по-голямата част от нещата от списъка. Марката на шишетата май ще я определя според марката на стерилизатора.

Ди, аз ще ходя в петък там, по принцип трябва да се запишеш предварително. Не знам дали има още места обаче. В сайта на сп. "9 месеца" има дните и темите на лекциите, както и телефоните за записване. За заплащането не знам, предполагам, че се плаща на място.

А, ето и линк:
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

Коя от вас ще видя в петък на лекцийката?

# 156
Аз сега се присетих, че също бих отишла, но няма свободни места до края на месеца.  Sad

Интересна статия за кърменето - Кърмене на бебето и дехидратация
http://missby.wordpress.com/2009/04/06/dehydration/

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 16:09 от greenlife

# 157
Di, можеш да влезеш на мое място, аз няма да ходя в петък, на теб тази лекция ще ти е по-полезна отколкато на мен, все пак двама юнака, ще храниш!! Hug

# 158
Здравей те и от мен Hug
Мони стискам палци и се моля  Praynigблизначетата да се преборят  Praynig
За шишетата бях решила да си взема едно малко и едно голямо на B-free но на предната лекция на "9месеца"получихме подарък по едно шише на Авент и сега смятам да купя само едно малко за вода на B-free Peace
За глезенето добре че е мъжа ми ,само той ми помага и то много и ме глези Blush
Майка ми живее през един блок от нас и се виждаме през ден и ми помага когато я помоля да гледа Алекс но само толкова а до момента е изявила желание да купи за бебето само кошница за кола и то след като се родяло Close А иначе ако ми даде пари то винаги са на заем и се записва в един тефтер и периодично ми се напомня че да не взема да забравя Twisted Evil
Баща ми почина когато бях на 13г. а свекър ми и свекърва ми и те от давана са пакойници,така че се налага сами да се борим в живота Rolling Eyes гледаме позитивно и само на пред. Peace
Да са ни живи и здрави приятелите винаги само те са ни били опора Peace

# 159
Оле мацки, като ви чета някой от вас, какви майки имат и косите ми настръхват! Моята майка също е учителка, всеки път купува най-различни неща и носи, тя ще ми плати раждането в Токуда, като знаете, че сумата никак не е малка, за което ще съм и много благодарна! Тя подаръци от мен не иска да приема, да не съм си харчила парите за нея! Сега като ми идва на гости и и бях купила едно страхотно сако от Ларедут просто ей така, искаше да ми го плаща, пак щяхме да се скараме, не иска да приема подаръци от мен и това е, само тя да дава!!

greenlife
и при нас- креватчето, ще е от майката на Андрей, а количката от бащата/нали са разведени/ той се сети,че има син и както не се сещаше за него, сега почна да го търси и да си предлага помоща/естествено, че хубава количка няма да откажем/ Wink

А вчера ни подариха много готино кенгуру на Giordani, с няколко функции, незнаех, че има такива, че нали аз не съм фен на това чудо!!

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 17:51 от somebody

# 160
И моето майче е супер (и също е учителка  Simple Smile )
Още като забременях ми каза, че е открила нов депозит - фонд бебе  Simple Smile Сега като и показах какво съм купила като дрешки - не са много и ми каза да спра да купувам, че няма да остане за нея какво да купи. И пелена ще ми плете - много ми харесват тия плетени, като американските одеялца за завиване, памучна прежда и на дупчици  Simple Smile , и жилетчици за есента и зимата от сега съм и казала да ги почва, и спални комплектчета тя ще ми ушие.
Свекитата ще ни купят количката май, последно не се е уточнил мъжа ми с тях дали това ще е.
Така де, първо внуче и в двете семейства  Wink
Сестра ми ще ми купи слинга, който си харесах - нали ще бъде горда леля.  Simple Smile
Абе много са ми готини, да са ми живи и здрави!!

# 161
Хайде и аз да кажа нещо мило за майката на нашия татко, че предния път заради този телевизор и гардероба ми е съвестно Embarassed! Както ви писах по-горе не е никак лош човек, но понякога искала и тя да "командва парада"! Повечето време само й се усмихвам и проспускам да си отбележа какво е казала, но понякога и на мен ми идва в повече! Както със специалния гардероб! Иначе не мога да се оплача, добър човек е. Миналата седмица отидахме заедно да пазарим за бебчо! Тя беше решила да изхарчи 200 лева за дрешки и  спални комплекти! Толкова и похарчи! Принципно е човек, който си прави сметката и пари харчи след поне 4-5 дена премисляне, а онзи ден не можах да я позная! Беше озверяла, само да й покажат нещо и тъпчеше в торбата! #Crazy Чак страх ме хвана по едно време! После реши, че и количката и кошарата ще купи! А на другия ден прибави и комплекта за изписване! Чак се стреснах като реши да купува толкова много работи (все пак е пенсионер и няма кой знае какви доходи, а ние сме къде къде по-добре). Опитвам се да я разубедя, ама като се е запънала като магаре на лед и не дава нито напред нито назад! Нали не сме женени и на нея й било гузно, защото на дъщеря си направила била сватба, а на нас не, та да компенсирала!  ooooh! Само, че има и друг момент- майка ми в момента не са много добре финансово и не може да си позволи да купи много неща и тя се чувства кофти... И предупредих да не се коментира много какво се купува, а на майка ми й казах да не се връзва много на приказките, ама на кой ли те слуша! Абе бабешка им работа...
Иначе за изпитите, за съжаление няма как да ги изместя напред просто защото са на две седмици, а самите изпити са доста трудни и подготовката за тях е доста тежка и продължителна! Пък като сложа и липсата на концентрация.... Положението става трагично... Да не звучи като самохвалство, но този семестър колегите нещо занемариха учението и се оказа, че въпреки бременната ми деменция съм с най-добри постижения!  Embarassed И не искам да отпускам края... Ама я си представете колко смешно ще бъде да отида на изпит и по някое време да ми изтекат водите... hahaha Дали няма да ми пишат 6 само за да си тръгна? Те колегите ми от сега ми се смеят, ама те все се хилят като им заприказвам нещо! Особенно забавна съм им станала откакто съм бременна...  

# 162
Оф, много съм зле със смятането... утре навършваме 31 седмици, а се чудя това значи ли, че влизам в 8-мия месец?  newsm78 Или като навършим 32 седмици се влиза в 8-мия?

Видях програмата на 9 месеца и ми се иска да отида на лекцията на 24-ти април, но не пише никакъв телефон за записване.

somebody, ти къде се обаждаш по принцип? Видяяях, много съм отнесена, деменция пълна! Че то на програмата си има телефон...  Crazy

Гъдиииииииии, хайдееее, НЕ ОСТАНАААА!!! УВООООООООООО!!!!   newsm44ТРИ ПЪТИ УРА ЗА ТЕБ!!!

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 17:01 от KaterinkaM

# 163
31 седмица е вече 8-ми месец! От утре ставате с един месец по-големи!  Wink
Само да ви попитам нещо: някой ползвал ли е комплекта за температура на Авент-Филипс? Онзи скъпия, за 69 лева! Където залъгалката мери температурата и  има един дигитален! Искам да помоля за feedback, заслужава ли си?

# 164
  • София
greenlife, какъв слинг си харесала? Аз искам някакъв, но да е от хубава памучна материя, за да не се спарва малчо в жегите. Някой виждал ли е такъв и къде?

Общи условия

Активация на акаунт