Юнски бебета! Тема №50

• 11 327
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Места няма наистина до края на месеца... надявах се някой да се е отказал. Ако някой от вас се откаже за лекцията на 9 месеца за 24-ти, да свирка! Аз ставам редовна, особено след като вече няма да съм на работа след 17-ти!  newsm44

Петя, намерих сайт за слингове, но не съм го разглеждала. После у нас ще го видя подробно, че и мен ме интересува

http://www.babysling-lana.hit.bg/

The1, колко добре звучиии написано така от теб Simple Smile Приближаваме се стремглаво към Големия ден Simple Smile

# 166
  • София
Леле, кога ще ви настигна  newsm78 Сега излизам от обучението. Много е смешно да се изтопосам пред десет мъже, да им обеснявам разни работи, а бебка да ми разтяга корема във всички посоки. Никой не ме слушаше, всеки беше вперил поглед към съквартирантката.
Започвам да чета.......

# 167
  • София
И аз да кажа за глезенето. Мен май всички ме глезят. Таткото най-много, разбира се. Дано така остане и после, но едва ли...все пак надявам се... Родителите ми помагат много. Мама от 3 дни ми е на гости да помогне с чистенето след ремонта и се справя страхотно, за съжаление утре си заминава. И тя е учителка, доста учителски деца сме тук  Laughing  Свекърите също много помагат, свекър ми ни сложи плочките миналия месец.Те за съжаление имат две болни баби и ги гледат тях. Само сестричката ми е сърдита и аз незнам защо ама толкова време не е мълчала..вече месец.

# 168
На мен също всички искат да ми помагат, ама нали съм си инат и все гледам всичко сама да си върша и не давам да ми се мешат  Crossing Arms Сигурно съм много заблудена, но си харесвам нещата като си ги свърша аз, а и изпитвам голямо удовлетворение. Иначе и таткото, мама, тате и жена му, всички искат да помагат, ама инат. Да са ни живи и здрави те помагат по друг начин  Hug Ето сега втори ден тате взима Стенли от ясла и го води в парка до късно, вечерят и го връща точно преди лягане и то изморен, а за мен остава най-лесното.

ИМАТЕ ЛИ КОЛАСТРА ВЕЧЕ?????

# 169
Ди, ама ти вече си почти на финала, а бебоците доста големи, браво  Hug.
За лекциите ще видиш една опашка от бременни, питат те името , задраскват го в списъка, където са записаните . След това даваш четири лева и ти дават  талон за консумация до тази сума. Като свърши лекцията пак се редим преди да излезем и ни раздават подаръчета и рекламни брошури.

За глезенето - при мъжа ми няма кой знае каква промяна . Ако го помоля да свърши нещо го прави, просто сега го моля за повече работи  Mr. Green. А свекитата питат дали имам нужда, но определено първия път доста повече се вълнуваха, сега явно претръпнаха. Помагат предимно да вземат ЕМа , за да почивам. Май месец ще я водят те на вилата да мога да се поприготвя и да почивам повече на края. А миналия път свекито ми излъска къщата, сега не се предлага  Wink. А и бяха взели доста работи , сега нищо не споменават , ще видим.  Но не се оплаквам .

Наде, някои отдавна споменаха че имат.

# 170
Здравейте,

Мони близначетата имат и моята подкрепа, чакаме само хубави новини.  Praynig

За лекциите на 9 месеца последния път казаха, че т.к. местата са заети до края на месеца е най-добре, ако някой иска да се запише да пробва в четвъртък. До тогава може да се е обадила някоя майка да каже, че не може да отиде и да има свободно място. Другия вариант е да отидете на място и да изчакате докато влезнат записаните.

За глезенето моят мъж винаги си ме е глезил ... Обещал ми е да ме сваля цял живот и за сега много добре се справя Simple Smile... За задълженията в къщи винаги сме си ги разпределяли и не ги включвам въобще към глезенето Simple Smile Все пак това са неща, които трбява да се свършат.
Мама и татко винаги и те са си ме глезили ... Особено като се виждаме с тях през месец два ... Така че и при тях не се е променило отношението освен, че започнаха да се обаждат по-често /всеки ден/. И мама е учителка Simple Smile и те искаха да поемат раждането, но им казахме, че за сега се оправяме. Пък и ни беше неудобно, защото ни дадоха доста пари, с които успяхме да си платим 20% от апартамента. Иначе направо не доумявам как има майки и бащи които нямат желание да помагат на децата си ... Живот и здраве след време и аз ще обръщам света за децата ни ите ще са на първо място независимо на колко години ще са ...
Родителите на приятеля ми започнаха и те да ми се обаждат Simple Smile Дори първия път и двамата с мъжа бяхме учудени, че звънят на мен Simple Smile

Петя - за слинг аз съм подарявала на две бебчета до сега и са много доволни. Чист памук - това са координатите: http://www.zilana.com - адрес: магазин "Детска мода", София, ул. "Сан Стефано" № 9. Аз също мисля да си взема, но може би след като се роди Тео ... пък и не са скъпи и ако приятели изявят желание ще може да им е като идея за подарък.

Коластра аз нямам. Доколкото съм чела може да не се появи до раждането на бебето ... и на лекциите обясняваха, че зависи от нивата на разни хормони ...

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 18:05 от mgamisheva

# 171
Наде,, коластра имам вече две-три седмици.
Нейното наличие или липса не са признак, че ще има или не жената кърма след като роди.

Момичета, радвайте се на обичта и подкрепата на близките си. Толкова е хубаво, когато има на кого да разчиташ, дори и само да ти се обади по телефона да те чуе как си.

# 172
somebody дай снимка на слинга, че такъв не съм виждала.

Катеринка верно ли от утре в 8 месец. Иеее и аз и аз  Grinning

petia_tag избрала съм си Dee Dee слинг
http://slingbg.wordpress.com/2008/09/29/mould/

и десените, само памучни платове са - избираш и ти го шият по поръчка.
http://slingbg.wordpress.com/2008/09/29/fabric-textile/

Катеринка и Лана слинговете доста ги хвалят. На мен Дее Дее като модел ми изглежда по-компактен. Но за близнаци не знам, може би шала ще ти свърши работа.
Слинг шал мисля сама да си ушия по-нататък ако ми трябва. Те са най удобни за носене май, но пък с халки много бързо можеш да го пъхнеш и извадиш бебето - например ако трябва да слизате по опасен подлез с количката или ако трябва да го накърмя дискретно навън. Слинг шал ще ми бъде удобен в къщи, когато има колики да си го нося.

ето още едно място, където продават слингове
http://bebe.to/sling/sling.html

На мен Mayflower ми даде име за лекцията на 9 месеца този петък. Пак да и благодаря  Hug  Я кажете кой ще ходи, че аз като за първи път да се ориентирам. Гъди ти май беше едната? Уговаряте ли се нещо, да се срещнете п редварително?

# 173
  • София
Katerinka, greenlife, много ви благодаря. Сега пък се чудя какъв от двата да избера. То и единия е два пъти по-скъп от другия  newsm78 Става въпрос за на двете фирми.

# 174
да и аз се чудех за цената
Дее Дее са по отскоро като сайт, бяха и по-евтини преди няколко месеца, явно просто се опитват да се наложат като марка.

# 175
Привет на всички мамчета Simple Smile
За помагането : май само свекито ми помага , и то понеже аз съм голямо говедо и не искам без мое знание да се купуват неща , та тя ми се поразсърди малко ама да ми е жива и здрава ... а моите родители , те не са в софия в момента , но дори и да бяха нещо не са много заинтересовани от това какво се случва с мен , все пак имат доста внучета досега , и когато спомена за това кое колко струва пред майка ми тя започва да ми казва как нямали пари , така че не разчитам  на тях , ама свекито каза че ще поеме разждането , плюс за бебо още ще даде пари за да купим неща , та ми е супер гадно понякога че родителите ми си правят оглушки.....
А моят мил мъж ми помага , повече от преди, но при нас винаги са били нещата по някакъв начин разпределени.... сега той простира , за да не се протягам, пуска прахосмукачка и мие чинии Simple Smile Heart Eyes

стига съм ви занимавала с моите глупости Simple Smile

за лекцията на 9 месеца отстъпвам мястото си за този петък , който иска да пише на лични Simple Smile

# 176
  • София
да и аз се чудех за цената
Дее Дее са по отскоро като сайт, бяха и по-евтини преди няколко месеца, явно просто се опитват да се наложат като марка.
ами, ако имаш от някъде добри отзиви за тях, сподели. Ако наистина нещата са заради пробиването на пазара, защо да не си вземем от тях.  Wink Аз даже си харесах един от готовите, синичък с цветенца ли или нещо такова и имам ли парите, може и готов да си поръчам.
Сега видях, че магазинът им е срещу Окръжна болница. Трябва да мина някой ден и да ги пипна, дано да са от хубава памучна материя.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 20:22 от petia_tag

# 177
здравейте аз пък си мисля да си ушия слинг ....щото ми се струва малко много пари за едно парче плат с 2 халки толкова пари ...за тези пари ще направя 5 слинга......

Айде ако мога  другата седмица да пробвам как ще стане и може да направя и някоя друга мама ако иска......

За лекцията на 9 месеца няма да ходя щото ходих по-миналия месец на същата ,ама съм се записала за 27.04.весела срещичка на мамите  дето ще ходят......

а момичета чудех се ако фирмата в която работиш след 5 6 месеца фалира .....какво се случва с майка която е в майчинство........че напоследък много фирми в бранша фалират и то големи фирми.....и ако някой знае да пише.......

# 178
  • София
Сега се усещам че Аyas въобще не е писала да взима да го направи по най-бързия начин.!!!!

# 179
Гъдиииииииии, хайдееее, НЕ ОСТАНАААА!!! УВООООООООООО!!!!   newsm44ТРИ ПЪТИ УРА ЗА ТЕБ!!!

Ураааааааааааааааааа!!!!!  Ураааааааааааааааааа!!!!!   Ураааааааааааааааааа!!!!!  newsm44  newsm18  newsm44   Толкова съм щастлива, че ми иде да се пострижа нула номер направо  newsm68    Хайде, скоро и вие! Работата няма да избяга.

Малииии, аз до 5.30 ч. си имах здраво задачки, завърших деня с едночасова среща, ама не ми пукаше много, правех се, че слушам за какво иде реч, а мислите ми - някъде из Майчин дом newsm47  После чинно си събрах багажчето (тук вече се почувствах малко като гаврошче) и цъката-мъката - право към вкъщи  newsm49   Разбира се, още изобщо не осъзнавам, че сумати време няма да ходя на раота, сигурно ще го направя, като дойде време да се връщам там  newsm12

Да кажа за помагането - сега, докато ви четох и пишех, Жорката оттатък миеше чиниите след вечеря. Почти всяка вечер го прави на добра воля, за което съм му много признателна  newsm10

Забелязах, че тези дни апетитът ми е значително намалял - не знам дали е заради жегата или защото стомахът ми вече е препълнен от малчо  smile3506  Не че не си дебелея и така, без да ям много.

Отивам да подпра дивана. До утре  
 newsm19

Общи условия

Активация на акаунт